================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

"Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει..." στο Βόλο (Πολυχώρος Τσαλαπάτα)

⍆Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα και το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα,...
συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 40ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την Τετάρτη 27 & την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στο πλαίσιο των θερινών προβολών κινηματογράφου. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο καταπράσινο χώρο πάρκο Ζάχου (υπαίθριος χώρος πρασίνου παράλληλα στην οδό Ζάχου). Οι προβολές των ταινιών μικρού μήκους έχουν συνολική διάρκεια 140 λεπτά περίπου.
Ώρα έναρξης 21:30.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι του πολιτισμού μας.

Εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ, όπου διαγωνίζονται και παρουσιάζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο. (http://www.dramafilmfestival.gr). 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αν ο καιρός δε μας βοηθήσει να απολαύσουμε τις ταινίες του Φεστιβάλ κάτω από τον έναστρο ουρανό, οι ταινίες θα προβληθούν στον εσωτερικό χώρο του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης).
"Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει..." στο Βόλο (Πολυχώρος Τσαλαπάτα) Reviewed by PLOUMISTOS on 5:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.