"Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν"

"Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν"

⍆Το μυστικό να μένεις διανοητικά ισχυρός είναι να παραιτηθείς...
από τις κακές νοητικές σου συνήθειες.

3 καταστροφικές πεποιθήσεις που είναι ικανές να "διαλύσουν" την ζωή σου

1. Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας.
Η αίσθηση του πόνου πάντα υπάρχει μέσα μας για κάτι, ακόμη και όταν είμαστε απόλυτα υγιής. Αλλά όταν τον μεγεθύνετε, βάζετε τον εαυτό σας στην παγίδα της αυταπάτης. Αναγκάζεις με αυτόν το τρόπο τον εαυτό σου να παραμένει κολλημένος, εντείνοντας τα προβλήματά σου.

Αντί να ψάχνετε για λύσεις, βάζετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας σε αδιέξοδο, μένοντας συνεχώς λυπημένος για τον εαυτό σας.

Πώς να το ξεπεράσετε:
Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας έρχονται όταν δεν αισθάνεστε άνετα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Πιστεύετε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτή την ταλαιπωρία είναι να αισθάνεστε ότι είστε θύμα περιστάσεων παρατείνοντας τον πόνο σας. 

Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από τις δυσάρεστες σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα είναι να τα περάσετε και να τα αισθανθείτε. Όταν είστε σε θέση να αναγνωρίσετε την παρουσία τους, θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα αντιμετωπίσετε πολύ εύκολα αυτή την ενόχληση. 

2. Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τους άλλους.
Οι περισσότεροι δεν αναγνωρίζετε τις ικανότητες σας και υιοθετείτε την πεποίθηση ότι τελικά οι άλλοι κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και περίπλοκη.

Οι περισσότεροι δεν αναγνωρίζετε ότι αυτή ανθυγιεινή πεποίθηση είναι σαν να προσφέρετε την δύναμή σας σε άλλους. Τους επιτρέπουμε δηλαδή να ελέγχουν τη ζωή, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Πώς να το ξεπεράσετε:

Η πίστη σας στους άλλους εμφανίζεται συχνά ως αποτέλεσμα σύγκρισης. Πιστεύετε ότι άλλοι άνθρωποι είναι είτε πάνω από είτε κάτω από σας... πιο ισχυροί.

Οι πράξεις τους επηρεάζουν το πώς αισθάνεστε και συμπεριφέρεστε και νομίζετε ότι οι πράξεις σας επηρεάζουν το πώς αισθάνονται και συμπεριφέρονται. Εάν επιτρέψετε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα βρεθείτε μια μέρα να κατηγορείτε τους άλλους για τις περιστάσεις σας στη ζωή, είτε γιατί εξελίχτηκαν σε βάρος σας, είτε γιατί τους θεωρείτε βαρίδια και υπεύθυνους για την μη εξέλιξη σας. Μπορείς ακόμη να τους κατηγορείς ότι σε κράτησαν πίσω...

Η αλήθεια είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο των σκέψεων και της ζωής σας. Κρατάτε την εξουσία στον εαυτό σας και έχετε το δικαίωμα να το ασκήσετε. Σταματήστε να συγκρίνετε τη ζωή και τις περιστάσεις σας με αυτή των άλλων ανθρώπων. Μην δυσανασχετείτε ούτε την επιτυχία τους. Επιπλέον, κάντε κάτι όχι επειδή θέλουν οι άλλοι να το κάνετε, αλλά επειδή θέλετε να το κάνετε μόνοι σας εσείς οι ίδιοι... 

3. Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τον κόσμο.

Αυτή η ανθυγιεινή πεποίθηση προέρχονται από τα περισσότερα "γιατί" στη ζωή σας. 

Γιατί ο κόσμος δεν σας δίνει αυτό που σας αξίζει;
Γιατί ευνοεί τους άλλους και όχι εσάς;
Γιατί νομίζετε ότι ο κόσμος σας χρωστάει κάτι;
Γιατί τυχαίνουν όλα σε εσάς;

Αυτή η διαδικασία σκέψης σας απογοητεύει, πιστεύοντας ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος μαζί σας...

Πώς να το ξεπεράσετε:
Μερικές φορές, η αποδοχή της αλήθειας ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος θα μπορούσε να σας απελευθερώσει. Αφήστε τη σκέψη ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος. Μόλις απελευθερωθείτε από αυτή την σκέψη, θα αρχίσετε να βλέπετε ότι ο κόσμος τελικά είναι το πώς τον φτιάχνετε...

Μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας πιστεύοντας ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε. 

Η απάντηση στον κόσμο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος των σκέψεων που επιτρέπετε στο μυαλό σας. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναλύσετε μέσα σας τις καταστρεπτικές σκέψεις, πριν εγκαταστήσετε τις θετικές και υγιείς πεποιθήσεις.

Αφού εντοπίσετε τις καταστρεπτικές ανθυγιεινές πεποιθήσεις, επικεντρωθείτε στην υιοθέτηση  και εγγραφή νέων μέσα στο υποσυνείδητο σας. Ξεκινήστε με την άσκηση ευγνωμοσύνης επειδή είναι μια ψυχική συνήθεια που όχι μόνο σας ενδυναμώνει αλλά σας "περνάει" σε έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων.

Οι θετικές και υγιείς πεποιθήσεις μπορούν να σας προσφέρουν μια απίστευτη ασπίδα  στις καταιγίδες της ζωής με άθικτα συναισθήματα, τα οποία είναι επίσης το κλειδί για την επίτευξη των μεγάλων δυνατοτήτων σας. Να θυμάστε "Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν" γιατί η δύναμη σου υπάρχει μόνο στις θετικές και υγιείς πεποιθήσεις που υιοθετείς στην ζωή σου.

Άρθρο του Στ. Πλουμιστού

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: "Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν"
"Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν"
"Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν"
https://www.thefix.com/sites/default/files/styles/article/public/catastr.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/06/blog-post_264.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/06/blog-post_264.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content