================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

"Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν"

⍆Το μυστικό να μένεις διανοητικά ισχυρός είναι να παραιτηθείς... από τις κακές νοητικές σου συνήθειες.

3 καταστροφικές πεποιθήσεις που είναι ικανές να "διαλύσουν" την ζωή σου

1. Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας.
Η αίσθηση του πόνου πάντα υπάρχει μέσα μας για κάτι, ακόμη και όταν είμαστε απόλυτα υγιής. Αλλά όταν τον μεγεθύνετε, βάζετε τον εαυτό σας στην παγίδα της αυταπάτης. Αναγκάζεις με αυτόν το τρόπο τον εαυτό σου να παραμένει κολλημένος, εντείνοντας τα προβλήματά σου.

Αντί να ψάχνετε για λύσεις, βάζετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας σε αδιέξοδο, μένοντας συνεχώς λυπημένος για τον εαυτό σας.

Πώς να το ξεπεράσετε:
Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας έρχονται όταν δεν αισθάνεστε άνετα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Πιστεύετε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτή την ταλαιπωρία είναι να αισθάνεστε ότι είστε θύμα περιστάσεων παρατείνοντας τον πόνο σας. 

Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από τις δυσάρεστες σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα είναι να τα περάσετε και να τα αισθανθείτε. Όταν είστε σε θέση να αναγνωρίσετε την παρουσία τους, θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα αντιμετωπίσετε πολύ εύκολα αυτή την ενόχληση. 

2. Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τους άλλους.
Οι περισσότεροι δεν αναγνωρίζετε τις ικανότητες σας και υιοθετείτε την πεποίθηση ότι τελικά οι άλλοι κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και περίπλοκη.

Οι περισσότεροι δεν αναγνωρίζετε ότι αυτή ανθυγιεινή πεποίθηση είναι σαν να προσφέρετε την δύναμή σας σε άλλους. Τους επιτρέπουμε δηλαδή να ελέγχουν τη ζωή, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Πώς να το ξεπεράσετε:

Η πίστη σας στους άλλους εμφανίζεται συχνά ως αποτέλεσμα σύγκρισης. Πιστεύετε ότι άλλοι άνθρωποι είναι είτε πάνω από είτε κάτω από σας... πιο ισχυροί.

Οι πράξεις τους επηρεάζουν το πώς αισθάνεστε και συμπεριφέρεστε και νομίζετε ότι οι πράξεις σας επηρεάζουν το πώς αισθάνονται και συμπεριφέρονται. Εάν επιτρέψετε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα βρεθείτε μια μέρα να κατηγορείτε τους άλλους για τις περιστάσεις σας στη ζωή, είτε γιατί εξελίχτηκαν σε βάρος σας, είτε γιατί τους θεωρείτε βαρίδια και υπεύθυνους για την μη εξέλιξη σας. Μπορείς ακόμη να τους κατηγορείς ότι σε κράτησαν πίσω...

Η αλήθεια είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο των σκέψεων και της ζωής σας. Κρατάτε την εξουσία στον εαυτό σας και έχετε το δικαίωμα να το ασκήσετε. Σταματήστε να συγκρίνετε τη ζωή και τις περιστάσεις σας με αυτή των άλλων ανθρώπων. Μην δυσανασχετείτε ούτε την επιτυχία τους. Επιπλέον, κάντε κάτι όχι επειδή θέλουν οι άλλοι να το κάνετε, αλλά επειδή θέλετε να το κάνετε μόνοι σας εσείς οι ίδιοι... 

3. Ανθυγιεινές πεποιθήσεις για τον κόσμο.

Αυτή η ανθυγιεινή πεποίθηση προέρχονται από τα περισσότερα "γιατί" στη ζωή σας. 

Γιατί ο κόσμος δεν σας δίνει αυτό που σας αξίζει;
Γιατί ευνοεί τους άλλους και όχι εσάς; 
Γιατί νομίζετε ότι ο κόσμος σας χρωστάει κάτι;
Γιατί τυχαίνουν όλα σε εσάς;

Αυτή η διαδικασία σκέψης σας απογοητεύει, πιστεύοντας ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος μαζί σας...

Πώς να το ξεπεράσετε:
Μερικές φορές, η αποδοχή της αλήθειας ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος θα μπορούσε να σας απελευθερώσει. Αφήστε τη σκέψη ότι ο κόσμος δεν είναι δίκαιος. Μόλις απελευθερωθείτε από αυτή την σκέψη, θα αρχίσετε να βλέπετε ότι ο κόσμος τελικά είναι το πώς τον φτιάχνετε...

Μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας πιστεύοντας ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε. 

Η απάντηση στον κόσμο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος των σκέψεων που επιτρέπετε στο μυαλό σας. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναλύσετε μέσα σας τις καταστρεπτικές σκέψεις, πριν εγκαταστήσετε τις θετικές και υγιείς πεποιθήσεις.

Αφού εντοπίσετε τις καταστρεπτικές ανθυγιεινές πεποιθήσεις, επικεντρωθείτε στην υιοθέτηση  και εγγραφή νέων μέσα στο υποσυνείδητο σας. Ξεκινήστε με την άσκηση ευγνωμοσύνης επειδή είναι μια ψυχική συνήθεια που όχι μόνο σας ενδυναμώνει αλλά σας "περνάει" σε έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων.

Οι θετικές και υγιείς πεποιθήσεις μπορούν να σας προσφέρουν μια απίστευτη ασπίδα  στις καταιγίδες της ζωής με άθικτα συναισθήματα, τα οποία είναι επίσης το κλειδί για την επίτευξη των μεγάλων δυνατοτήτων σας. Να θυμάστε "Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν" γιατί η δύναμη σου υπάρχει μόνο στις θετικές και υγιείς πεποιθήσεις που υιοθετείς στην ζωή σου.

Άρθρο του Στ. Πλουμιστού ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr 
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, οι καλές συνήθειες δεν αρκούν" Reviewed by PLOUMISTOS on 8:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.