================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το τέταρτο κατά σειρά «όχι» στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είπαν οι δικαστικές Αρχές

⍆Το σημερινό αίτημα εξετάστηκε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν λόγω των τουρκικών εκλογών,...
που θα διεξαχθούν την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι το κατηγορητήριο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί και πως θα πρέπει να περάσει ένας ολόκληρος μήνας πριν οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών έχουν δικαίωμα να καταθέσουν νέο αίτημα αποφυλάκισης.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται από τον Μάρτιο στη γειτονική χώρα, μετατέθηκαν προσφάτως σε ελληνική υπηρεσία στην Άγκυρα προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας.

Τα τρία προηγούμενα αιτήματα αποφυλάκισης είχαν απορριφθεί με το αιτιολογικό ότι οι δύο στρατιωτικοί δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία ενώ, όπως τονιζόταν, η Δικαιοσύνη δεν είχε ακόμη εξετάσει τα «ψηφιακά στοιχεία» που είχαν κατασχεθεί από αυτούς.

Το τέταρτο κατά σειρά «όχι» στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είπαν οι δικαστικές Αρχές Reviewed by PLOUMISTOS on 7:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.