================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανοικτή γενική συνέλευση της κίνησης κατά των πλειστηριασμών στη Ν. Ιωνία Βόλου

⍆Με στόχο την ενημέρωση για το μείζον θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών... και των επερχόμενων εξώσεων, άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα το πρόγραμμα ανοικτών γενικών συνελεύσεων στις γειτονιές του Βόλου, από την κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους πλειστηριασμούς – κατασχέσεις – εξώσεις».

Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος ξεκίνησε και προς το παρόν θα συνεχιστεί στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα επεκταθεί και σε άλλες συνοικίες του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου.

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στις 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοικτή γενική συνέλευση στο πάρκο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Λ. Ειρήνης και Καραμπατζάκη (πιάτσα ταξί) στη Νέα Ιωνία.

Η γενική συνέλευση θα είναι ανοικτή, για τους συμπολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που αφορούν σ’ αυτό το θέμα, να κάνουν προτάσεις και να ενταχθούν στη συλλογικότητα.
Ανοικτή γενική συνέλευση της κίνησης κατά των πλειστηριασμών στη Ν. Ιωνία Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 10:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.