================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι κρύσταλλοι που προσελκύουν το χρήμα

⍆Από την αρχαιότητα υπάρχει η πεποίθηση ότι οι κρύσταλλοι είναι ενεργειακά φορτισμένοι,... γι’ αυτό και χρησιμοποιούνταν για προστασία, θεραπεία ή να προσελκύσουν καλοτυχία γι’ αυτό και υπήρχαν σε διάφορα κοσμήματα.

Ο κάθε ένας κρύσταλλος, ανάλογα με τη χημική του σύσταση ή το χρώμα, έχει συγκεκριμένες ιδιότητες. Φορώντας τους σαν κόσμημα ή έχοντάς τους μαζί μας ή σε κάποιο χώρο του σπιτιού μας θα ελκύσουμε αυτά που πραγματικά επιθυμούμε.

Παρακάτω αναφέρονται οι 3 κρύσταλλοι που βοηθούν να προσελκύσουμε χρήματα και να έχουμε οικονομική επιτυχία. 

Κιτρίνης


Είναι ένας κίτρινος χαλαζίας που φέρνει επιτυχία, επαγγελματική πρόοδο, τύχη και ευμάρεια. Βοηθά στην τόνωση της εμπιστοσύνης και της δύναμης αλλά και να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις. 

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν συχνά Κιτρίνη κοντά στην ταμειακή τους μηχανή για να ενεργοποιεί τη ροή της αφθονίας και της θετικής ενέργειας. 

Όσον αφορά στο σπίτι, μπορείτε να τον βάλετε σε ένα μέρος που το «χτυπά» ο ήλιος, γιατί όσο πιο πολύ «θερμαίνεται» τόσο περισσότερο αποδίδει.

Νεφρίτης


Ο Νεφρίτης είναι ενδεχομένως να είναι ένας από τους πιο γνωστούς κρυστάλλους για οικονομική ευημερία. 

Για τους Κινέζους είναι η «πέτρα της αθανασίας», ενώ θεωρείται ότι φέρνει πλούτο, χαρά, καλοτυχία, αφθονία και ευτυχία. Βοηθά να αντιληφθούμε και τις δικές μας δυνατότητες και εξισορροπεί το μυαλό μας, το σώμα και την ενέργειά μας έτσι ώστε να παίρνουμε και τις κατάλληλες αποφάσεις ή να κάνουμε σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις. 

Επίσης, προστατεύει από τις οικονομικές απώλειες.

Τοπάζι

Το Τοπάζι μοιάζει με τον Κιτρίνη στην όψη, αλλά ανήκει στην κατηγορία των ημιπολύτιμων λίθων και συνήθως είναι διάφανο, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, μωβ, καφέ ή ροζ. Γενικά, φέρνει αισιοδοξία, χαρά, ευδιαθεσία και θετική στάση ζωής. 

Όσον αφορά στο κίτρινο όμως βοηθά σε επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες, απ’ όπου θα υπάρξει και οικονομικό κέρδος και φέρνει πλούτο, αφθονία και αντοχή. 

Αν φοριέται σαν κόσμημα προσελκύει ευκαιρίες. Κι αυτό καλό θα ήταν να βρίσκεται σε μέρος όπου φωτίζεται από τον ήλιο για να απορροφά την ενέργειά του.

Δείτε κι άλλους κρυστάλλους που θα σας βοηθήσουν από το ploumistofylakto.gr ΕΔΩ
Οι κρύσταλλοι που προσελκύουν το χρήμα Reviewed by PLOUMISTOS on 1:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.