================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο

⍆Έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες.... και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό. Από τις 16:45 ειδικά μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού επιχειρούν στο σημείο προσπαθώντας καταρχήν να καθαρίσουν τη ΛΕΑ προς Κόρινθο από τα φερτά υλικά, με σκοπό να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν σιγά-σιγά τα αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβιστεί στο 29,5 χλμ και η ουρά των οποίων έφτανε σχεδόν το 1 χιλιόμετρο.

Τα προβλήματα όμως δεν εντοπίζονται μόνον σε εκείνο το σημείο. Οι πληροφορίες που έχει το protothema.gr αναφέρουν μετά τις 16:00 έκλεισαν και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.

Ωστόσο η ουρά των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Κόρινθο έχει φτάσει στο Δαφνί. Η τροχαία στη συμβολή της Αττικής Οδού με την Εθνική Οδό δεν επιτρέπει στα αυτοκίνητα να συνεχίζουν προς τα διόδια και τα στρέφει υποχρεωτικά προς την Αττική Οδό.

Στην Αττική Οδό επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις εξόδους προς Μάνδρα και Μαγούλα, ενώ στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τον κόμβο της Μάνδρας και μετά.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήναα και στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.


Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο Reviewed by PLOUMISTOS on 4:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.