================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας: Μπρος τσίρκο, πίσω δέντρα!

⍆«Έχουμε γίνει τσίρκο» σε αυτή την πόλη. Και μάλλον «είμαστε για τα πανηγύρια»!... Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας είχε καταγγείλει πριν λίγες μέρες ότι η Δημοτική Αρχή Βόλου κατακρεούργησε και έκοψε πλήθος ευκαλύπτων πέριξ του Εκθεσιακού Κέντρου Βόλου. 

Τώρα αποκαλύφθηκε η σκοπιμότητα αυτού του περιβαλλοντικού εγκλήματος. Είναι η εγκατάσταση, στην έκταση αυτή, ενός τσίρκο. Το ότι πρώτα εγκαταστάθηκε το τσίρκο και μετά έλαβε τη σχετική απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, είναι μια λεπτομέρεια για μια Δημοτική Αρχή που μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αυθαιρεσίες. Τσίρκο χωρίς ζώα, λέει. Γιατί; Μήπως γιατί υπάρχουν τέτοια στην πόλη μας; 

Δυστυχώς αυτή τη Δημοτική Αρχή έχουμε. 

Τα ίδια είχε κάνει και παλιότερα στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου. 

Χωρίς να έχει φυτέψει ούτε ένα δέντρο, στα τρία και περισσότερα χρόνια της θητείας της, έχει εξαπολύσει πογκρόμ στα δέντρα της πόλης, αδιάκριτα, σε πλατάνους, σε ευκαλύπτους και σε κάθε άλλο δέντρο, στο οποίο εξαντλείται το μίσος της Δημοτικής Αρχής για το πράσινο. 

Σε μια πόλη με έντονα προβλήματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που τα ενισχύει επάξια η ΑΓΕΤ. Μια Δημοτική Αρχή που, το ξαναλέμε, έχει σχέση με το περιβάλλον «όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο»!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Γιάννης Γερόπουλος           Κώστας Βολιώτης
Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας: Μπρος τσίρκο, πίσω δέντρα! Reviewed by PLOUMISTOS on 11:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.