================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ν. Λυγερός: Σκοπιανό και προπαγάνδα - Τα κόμματα που δεν θα συμμεριστούν τη θέληση του λαού

⍆Ενώ δεν υπάρχει καμιά συμφωνία γραπτή και κατά συνέπεια κάποιο επίσημο κείμενο,... προσπαθεί η προπαγάνδα του κομματισμού να μας πείσει πως πρόκειται για μιά επιτυχία. 

Είμαστε πραγματικά στο χώρο του φαίνεσθαι. Στην Ελλάδα τα δύο κόμματα της κυβέρνησης δεν συμφωνούν, η αντιπολίτευση διαφωνεί με το όλο θέμα και στα Σκόπια υπάρχει διαφωνία μεταξύ Προέδρου και Πρωθυπουργού, άρα για ποια κοινή αποδοχή μιλούμε. Ποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι το όλο ζήτημα και η επίλυσή του έχουν τη σύμφωνη γνώμη των δύο λαών; 

Πόσα Συλλαλητήρια χρειάζονται για να φανεί η θέληση του ελληνικού λαού και του Ελληνισμού γενικότερα; Αυτή η επικοινωνιακή προπαγάνδα έχει φτάσει στα όρια του παράλογου. Πρέπει να φανεί ότι υπάρχει πετυχημένη συμφωνία, ενώ πρακτικά δεν έχουν καμιά σχέση με την επίλυση ενός εθνικού ζητήματος. 

Ο σκοπός τους είναι καθαρά πολιτικάντικος. 
Όμως κυβερνήσεις υπάρχουν πολλές, Μακεδονία μια και δεν πρέπει να γίνει κανένα ιστορικό λάθος που δεν θα διορθώνεται στη συνέχεια. Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να παραδώσει την Μακεδονία χωρίς να δώσει μάχη. 

Το πολιτικό καθεστώς ποντάρει στην αδράνεια του λαού. Κάνει λάθος όμως διότι ο ελληνικός λαός είναι της αντίστασης. 

Τα κόμματα που δεν θα συμμεριστούν τη θέληση του λαού, θα αποκτήσουν γρήγορα προβλήματα όσο ισχυρά κι αν είναι, διότι το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο όταν ο λαός διαφωνεί μαζί τους.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό

Αφού πρέπει να εκφραστεί ο ελληνικός λαός από μόνος του, για να φανεί η αλήθεια και η ιστορία στις 15 Ιουνίου 2018 θα γίνει Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό. Έτσι όλοι όσοι συμμετείχαν στα Ιστορικά Συλλαλητήρια θα βρεθούν και πάλι μαζί για να παλέψουν για τον Ελληνισμό. 

Όταν το πολιτικό σύστημα δεν επαρκεί, πρέπει ο ίδιος ο λαός να πάρει την απόφαση ν’ αντισταθεί στους απαράδεκτους συμβιβασμούς με τον πιο ενεργητικό τρόπο που του προσφέρει η Δημοκρατία. Δεν μας αφορούν τα κόμματα και οι κυβερνήσεις, η ουσία μας είναι η ιστορία μας και αυτές οι διπλωματικές κινήσεις λειτουργούν ενάντια στο Έθνος. 

Είναι θέμα αξιοπρέπειας ν’ αντισταθούμε και δεν μπορούμε να περιμένουμε να φτάσουμε έως το δημοψήφισμα στα Σκόπια για να απορριφθεί η συμφωνία. 

Είμαστε ακόμα στο προφορικό πλαίσιο και ήρθε η ώρα να δράσουμε πρακτικά ως λαός για να αποφύγουμε μια μη αναστρέψιμη πράξη. Το θέμα δεν είναι να γίνει κάποιο λάθος και στη συνέχεια να το διορθώσουμε, διότι σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν διορθώνονται. Κατά συνέπεια πρέπει στο Σύνταγμα να δείξουμε τι σημαίνει λαός που παλεύει για την ιστορία του ενάντια στη βαρβαρότητα της λήθης. 

Τα Σκόπια δεν προσπαθούν καν να συμβιβαστούν, αφού βλέπουν ότι οι διπλωμάτες δεν το απαιτούν. Έτσι κι εμείς δεν θα συμβιβαστούμε με το απαράδεκτο.


Είναι τιμή μας που ο καθηγητής και στρατηγικός σύμβουλος, δρ. Νίκος Λυγερός συνεργάζεται με το www.ploumistos.com
Ν. Λυγερός: Σκοπιανό και προπαγάνδα - Τα κόμματα που δεν θα συμμεριστούν τη θέληση του λαού Reviewed by PLOUMISTOS on 4:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.