================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«3ο RALLY ALMYROS 2018» στην Αμαλιάπολη Αλμυρού Βόλου

⍆Το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου,... ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας «Ο.Μ.Α.Θ.» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν το «3ο RALLY ALMYROS 2018», που θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάπολη Αλμυρού.

Οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται στον αγώνα προσμετρούνται στο πανελλήνιο κύπελλο Ασφάλτου και πιο συγκεκριμένα στο περιφερειακό κύπελλο Βορείου Ελλάδας. Αυτό σημαίνει υψηλότερος συντελεστής βαθμολογίας κάτι που αυτομάτως αποτελεί δέλεαρ για τους συμμετέχοντες που πέραν της ενδιαφέρουσας χάραξης του αγώνα θα δουν και τους κόπους τους να ανταμείβονται με επιπλέον βαθμούς.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, «Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από αθλητική και οικονομική άποψη. Ο αγώνας είναι ένας από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας, ενώ επιλέχθηκαν παραθαλάσσιες τοποθεσίες για την διεξαγωγή του, κάτι που θα προσελκύσει πλήθος θεατών και συμμετεχόντων.
«3ο RALLY ALMYROS 2018» στην Αμαλιάπολη Αλμυρού Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.