================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα 3 Στάδια της Πνευματικής Αφύπνισης και 23 διαπιστώσεις που δείχνουν ότι αναβαθμίζεστε

⍆Η ανάληψη είναι ένα απολύτως φυσιολογικό κομμάτι της ύπαρξης σας.... Είναι η φυσιολογική εξελικτική διαδικασία. Κατά την διάρκεια της ανόδου αλλαγές συμβαίνουν σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης σας.

Καθώς μετακινείστε σε μια δονητική συχνότητα, η συνείδηση σας επεκτείνεται, αρχίζετε να βιώνετε τα συμπτώματα σε φυσικό, συναισθηματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.

Καθώς ενσωματώνετε περισσότερο φως στην ύπαρξη σας, το σύστημα σας, ξεκινά μια φάση επανεκκίνησης, συντονίζεστε και αναβαθμίζεστε. Τα παλιά μοτίβα που ξέρατε θα εξασθενίσουν καθώς η συνείδηση σας επεκτείνεται.

Τα 3 Στάδια της Πνευματική Αφύπνισης

Υπάρχει ένας ρυθμός στο σύμπαν και όταν έχουμε ηρεμία μέσα μας, μπορούμε να βιώσουμε πως αποτελούμε ένα μέρος του τέλειου αυτού ρυθμού. Οι σκέψεις λογίζονται ως ενέργειες που αλληλεπιδρούν, όχι από σύμπτωση, αλλά επειδή εμείς είμαστε τόσο η πηγή της ατομικής σκέψης όσο ένα μέρος της καθολικής σκέψης.

Η ικανότητα να σκεφτόμαστε μας δίνει τη δυνατότητα να συνδέουμε το δρόμο της ζωής μας με τις σκέψεις που επιλέγουμε.

Από τη στιγμή της αφύπνισης και μετά, οι συμπτώσεις δεν αποτελούν πλέον έκπληξη. Είναι καλοδεχούμενες και τις περιμένουμε. Μας μεταμορφώνουν σύμφωνα με τη βούλησή μας. 

Η συγχρονικότητα στη ζωή μας καλλιεργεί την θεία σχέση μας με το αόρατο και άμορφο κόσμο. 

Η ικανότητά μας να σκεφτόμαστε και ο τρόπος που το κάνουμε αναδιαμορφώνει και ανακατευθύνει όλη μας τη ζωή.

Στάδιο Πρώτο: Αναζητώντας το μονοπάτι.
Έρχεται κάποια στιγμή που για κάποιους λόγους η καρδιά μας πληγώνεται, βιώνουμε ένα τραύμα που αισθανόμαστε ότι ποτέ δεν θα αντεπεξέλθουμε. Το μυαλό μας μοιάζει να εργάζεται εναντίον μας κάνοντας ατέλειωτες οδυνηρές σκέψεις για την κατάστασή μας και το μέλλον φαντάζει τρομερό και αβέβαιο. Πηγή όλων αυτών ίσως είναι μια ρομαντική κρίση, ένα διαζύγιο, μια οικονομική καταστροφή, μια ασθένεια ή ένα ατύχημα. Δεν είμαστε σε κατάσταση να κρίνουμε αντικειμενικά.

Η θλίψη μας ακινητοποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μυαλό μας επικεντρώνεται στις καταστροφικές πτυχές της κατάστασης και δεν είμαστε σε θέση να δράσουμε αποτελεσματικά. Δεν κοιμόμαστε και μας κόβεται η όρεξή. Δεν κάνουμε σχέδια για να ξεπεράσουμε την κατάσταση. Επικεντρώνουμε τη σκέψη μας στο πόσο λάθος είναι αυτό που μας συνέβη, στην οδυνηρή του φύση και στα τρομερά πράγματα που πρόκειται να μας προκαλέσει στο μέλλον. Οι συμβουλές των φίλων δεν μας ικανοποιούν συνήθως μας οδηγούν στο θυμό και την απογοήτευση. Δεν μπορούμε να βρούμε καμία διέξοδο από τη μιζέρια μας στην οποία εγκλωβιστήκαμε.

Αυτή είναι μια τυπική αντίδραση κάποιου που πορεύεται στη ζωή του πιστεύοντας ότι η ζωή καθοδηγείται από εξωτερικούς κανόνες και από τις γνώμες άλλων. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτό το τραυματικό γεγονός κρύβει ένα πολύτιμο μάθημα. Απορρίπτουμε την ιδέα πως κάποια μέρα θα θυμόμαστε αυτήν την εμπειρία ως αναγκαίο βήμα για την εξέλιξή μας. Απλά επιλέγουμε να βυθιζόμαστε στο σκοτάδι των σκέψεών μας, πιστεύοντας ότι κάποιος ή κάτι έξω από μας είναι ο υπαίτιος αυτού του πόνου και ζητάμε αλλαγές στις συναναστροφές και στην εμφάνισή μας.
Διακατεχόμαστε από τα τραύματα μας

Συνοψίζοντας, σε αυτό το σημείο της αναζήτησης της προσωπική μας αφύπνισης είμαστε υποχείρια των τραυμάτων μας. Πιστεύουμε, στην ουσία, ότι οι περιστάσεις και τα γεγονότα είναι αυτά που μας κάνουν δυστυχισμένους και δεν αντιλαμβανόμαστε πως ο τρόπος που προσεγγίζουμε και ερμηνεύουμε αυτά τα γεγονότα μας προκαλούν τη δυστυχία. Δεν είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ότι μπορεί να υπάρχει ένα χάρισμα στο δράμα που εξελίσσεται στην παρούσα στιγμή.

Δεύτερο Στάδιο: Η μέση κατάσταση.
Καθώς γινόμαστε πιο αφυπνισμένοι, χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας για να δημιουργήσουμε τον κόσμο μας μέσω της σκέψης με έναν αρκετά πιο υπερβατικό τρόπο. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπουμε πως τελικά είχαμε όφελος από όσα συνέβησαν. Το διαζύγιο που νομίζαμε ότι ποτέ δεν θα ξεπερνούσαμε, φαίνεται τώρα να ήταν το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη ποτέ. Οι νεανικές κρίσεις που φοβόμασταν πως είναι απειλητικές για τη ζωή μας τότε, σήμερα μοιάζουν φυσικό στάδιο της ανάπτυξης μας. Ο αγώνας με τον εθισμό στο αλκοόλ που μας κατέστρεφε τη ζωή είναι πλέον το πιο σημαντικό βραβείο που πήραμε ποτέ, μας δίδαξε πόση δύναμη κρύβαμε πραγματικά βαθιά μέσα μας.

Η χρεοκοπία είναι πλέον ο απαραίτητος καταλύτης που μας προκάλεσε την μεταστροφή προς έναν πιο ικανοποιητικό τρόπο ζωής. Η σοβαρή ασθένεια αναγνωρίζεται ως μήνυμα για την επανεξέταση των προτεραιοτήτων που έχουμε θέσει. Εκ των υστέρων, βλέπουμε πως τα πάντα κρύβουν ένα νόημα που μας οδηγεί στα επόμενα στάδια της ζωής.

Το μέσο στάδιο της αφύπνισης
Το δεύτερο Στάδιο είναι το μέσο στάδιο της αφύπνισης γιατί αρχίζουμε να κατανοούμε περισσότερα πράγματα. Καθώς πλησιάζουμε σε αυτό το στάδιο αντιλαμβανόμαστε το όφελος που προέκυψε από όσα μας βασάνιζαν λίγο καιρό πιο πριν. Σταματάμε να εστιάζουμε σε σκέψεις για όσα μας λείπουν και να κάνουμε καταστροφικές σκέψεις για το μέλλον. Αντ’ αυτού στρεφόμαστε στην αξία της στιγμής. Άραγε, πως μπορούμε να μετατρέψουμε αυτό που μας συμβαίνει σε μια ευκαιρία χωρίς να χρειάζεται να περάσουμε ένα χρονικό διάστημα ταλαιπωρίας πριν το αντιληφθούμε;

Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία της αφύπνισης, και μας βοηθά να δούμε πόσο συγχρονισμένα και συνδεδεμένα είναι τα πάντα γύρω μας. Βέβαια ακόμα βιώνουμε πόνο και δυστυχία, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάτι θαυμάσιο σε όλο αυτό. Φερόμαστε ευγενικά και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και έχουμε ακόμα τη μεξαλοψυχία να τιμάμε και να αγαπάμε όσους και όσα εμπλέκονται στη δημιουργία του προβλήματος. Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε συνειδητά, μιας και ο πόνος βιώνεται παράλληλα αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε μια ασυνείδητη κρίση και πίστη πως έχει την αξία του.

Το δεύτερο στάδιο, λοιπόν, συνεπάγεται ότι πρέπει να ερμηνεύουμε στην παρούσα στιγμή όλα αυτά που βιώνουμε, αντί να αφήνουμε να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα ταλαιπωρίας. Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι καλύτερο κρύβεται στην παρούσα στιγμή, προχωρούμε ευθεία προς την τρίτη και τελική φάση, όπου κατανοούμε την Συγχρονικότητα και όπου παίρνουμε έναν πολύ πιο ενεργό ρόλο στη συνδημιουργία του κόσμου μας

Τρίτο στάδιο: Η αποκάλυψη της Συγχρονικότητας.
Αν το πρώτο στάδιο της αφύπνισης είναι η παρατήρηση με τα μάτια του μέλλοντος της κατανόησης πως κάθε εμπόδιο γίνεται για καλό και στο δεύτερο στάδιο ο εαυτός μας αντιλαμβάνεται και βιώνει την ευλογία που προήλθε από τις δυσκολίες τότε πιθανόν να αναρωτιέστε, «Τι άλλο υπάρχει ; » η απάντηση είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή από εκείνους που δεν μπορούν να δουν τίποτα πέρα από την εξωτερική τους μορφή.

Το τρίτο και ανώτατο στάδιο της αφύπνισης μας δίνει την επιλογή της αγνής και αμόλυντης σκέψης. Μας προσφέρει τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε χωρίς να αναζητούμε τις αιτίες. Η Συγχρονικότητα μπαίνει σε ένα πλαίσιο αποκαλύπτοντας πως εμείς είμαστε η Σκέψη και όλες οι σκέψεις κατοικούν τόσο εντός όσο και εκτός από εμάς.

Σε αυτό το στάδιο της αφύπνισης, είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας ως απλά «γεγονότα», τα οποία μπορούμε να ελέγξουμε. Σε αυτό το στάδιο, δεν χρειάζεται να βιώνουμε ή να πλησιάζουμε τα εμπόδια για να πάρουμε κάποιο μάθημα ζωής από αυτά. Η αρνητική λέξη «εμπόδιο» αντικαθίσταται από έναν πιο ουδέτερο όρο, το «γεγονός».

Η Σκέψη και το Θείο είναι δυνάμεις του σύμπαντος με τις οποίες μπορούμε να συντονιστούμε, αν πιστέψουμε σε αυτές και αν είμαστε πρόθυμοι. Στην πιο καθαρή μορφή της Συγχρονικότητας, έχουμε την επιλογή να βιώσουμε την κάθε σκέψη ως αγνή σκέψη. Ενεργούμε με βάση τη διαίσθηση ή συνεχίζουμε να ενεργούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο που προκαλεί επιθυμητά σε μας επικείμενα γεγονότα.

Το εσωτερικό μας ένστικτο μας προειδοποιεί προς ποια κατάσταση οδεύουμε και έχουμε την επιλογή για το αν θα συνεχίσουμε ή θα επιστρέψουμε στο σταυροδρόμι για να ακολουθήσουμε άλλη κατεύθυνση. Στην φάση της καθαρής σύμπτωσης γεγονότων, είμαστε σε θέση να παρακάμψουμε το βίωμα με τη σκέψη, χωρίς να εξελιχθούν τα γεγονότα μέχρι το τέλος, αλλά προβλέποντας και παρακάμπτοντάς τα. Κυριολεκτικά τα προσπερνάμε και παίρνουμε το μάθημα από αυτά την παρούσα στιγμή, παρά εκ των υστέρων. Όταν επιτρέπουμε στη Σοφία να ρέει συγχρονισμένα, τότε αυτή έρχεται ως μέρος της τελειότητας, χωρίς να υπάρχει αντίσταση ή άρνηση της παρουσίας της, ρέει μέσα μας φυσικά χωρίς να υπάρχει ανάγκη να εκδηλωθεί εξωτερικά μέσα από επώδυνα γεγονότα.

Έχουμε τη δύναμη να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας για να κάνουμε το παρόν χαρούμενο και φωτεινό με την ικανότητά του να σκεφτόμαστε. Η απώλεια μιας ιδιαίτερης σχέσης είναι αφόρητη όταν δεν έχουμε εμείς οι ίδιοι καμία σχέση με τον Εαυτό μας. Αυτή είναι η μαγεία της Συγχρονικότητας. Τα τραύματα και τα εμπόδια είναι αυτά τα γεγονότα που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε και να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας.

Οι διαπιστώσειςΣτην εκπομπή Through the Wormhole τον Ιούνιο του 2011 παρουσιάστηκε μια θεωρία από δύο παγκοσμίου φήμης επιστήμονες της κβαντικής φυσικής, οι οποίοι λένε ότι μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη της ψυχής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η επιθανάτια εμπειρία συμβαίνει όταν οι κβαντικές ουσίες που αποτελούν την ψυχή εγκαταλείψουν το νευρικό σύστημα και εισάγονται στο σύμπαν γενικότερα.

Η ιδέα τους πηγάζει από την αντίληψη του εγκεφάλου που είναι σαν ένας βιολογικός υπολογιστής, «με 100 δισεκατομμύρια νευρώνες και τις συναπτικές συνδέσεις τους, που ενεργούν ως δίκτυα πληροφόρησης», οι οποίες μπορούν να παραμείνουν στο σύμπαν, ακόμη και μετά το θάνατο, εξηγώντας τις αντιλήψεις εκείνων που είχαν σχεδόν μία εμπειρία θανάτου.

Σύμφωνα με φιλοσοφικές θεωρίες σε συνδυασμό με τις τελευταίες έρευνες που έχουν να κάνουν με την κβαντική υπόσταση της Δημιουργίας καθώς και με μία γενναία δόση μεταφυσικής, η ψυχή λοιπόν δύναται να υποστεί κβαντικές αναβαθμίσεις! 

Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά. Να φωτιστεί αν θέλετε, να αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης ή στην προσέγγιση της αντίληψης της πραγματικότητας.

23 διαπιστώσεις που δείχνουν ότι αναβαθμίζεστε πνευματικά

Τα σημάδια που ακολουθούν δηλώνουν πως αν τα βιώσετε, τότε είναι πιθανό η ψυχή σας να αναβαθμίζεται κβαντικά και συνειδησιακά
 1. Έχεις μια αίσθηση ότι αιωρείσαι στο χώρο σαν να είσαι εντελώς ανάλαφρος και νιώθεις έντονα κύματα αγάπης να σε κατακλύζουν από πάσα κατεύθυνση!
 2. Βλέπεις όνειρα αλλά καταλαβαίνεις πως εκείνη τη στιγμή ονειρεύεσαι! Είσαι δηλαδή ένας ονειροναύτης- Lucid dreaming
 3. Αποκτάς μία βαθύτερη αντίληψη της σύνδεσης που υπάρχει μεταξύ των πολιτικών, της στρατιωτικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας στον κόσμο.
 4. Είσαι ευαίσθητος με τις ενέργειες γύρω σου και τις αντιλαμβάνεσαι ευκολότερα!
 5. Αίσθηση βαθειάς εσωτερικής λύπης χωρίς εμφανή αιτία. Απελευθερώνεστε από το παρελθόν σας ( αυτήν την ζωή και τις προηγούμενες) και αυτό προκαλεί την αίσθηση της λύπης. Αυτή η αίσθηση μοιάζει με εκείνη όταν μετακομίζετε από ένα σπίτι στο οποίο έχετε ζήσει πολλά χρόνια , σε ένα καινούργιο. Όσο περισσότερο θέλετε να μετακομίσετε στο καινούργιο σας σπίτι , τόσο περισσότερο σας καταβάλει η λύπη αφήνοντας πίσω σας μνήμες, ενέργεια και εμπειρίες από την παλιά σας κατοικία.
 6. Η αναπνοή σου έχει γίνει αισθητά πιο βαθιά και πιο ήρεμη.
 7. Εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα οι ίδιοι και οι ίδιοι αριθμοί. όπως πχ το 11:11 η 12:12 στο ρολόι σου.
 8. Έντονο de ja vu και αναδρομή σε ζωηρές αναμνήσεις του παρελθόντος!
 9. Έχεις την έντονη αίσθηση πως υπάρχει μια αποστολή για σένα σε αυτή τη ζωή!
 10. Νιώθεις "τα τσάκρα σου" ενεργειακά κέντρα του σώματος να ενεργοποιούνται!
 11. Ελκύεις απρόσμενα διάφορους ανθρώπους στη ζωή σου σε μεγάλη συχνότητα!
 12. Νιώθεις κάπως αποξενωμένος από πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι σε άλλο ενεργειακό μήκος κύματος σε σχέση με το δικό σου.
 13. Αρχίζεις και προσέχεις τις παρέες σου και τους ανθρώπους που διαλέγεις να περνάς τον χρόνο μαζί τους!
 14. Νιώθεις πιο ευλύγιστος, ανάλαφρος και δυνατός από ποτέ. Το σώμα σου έχει γίνει πιο ευθυτενές
 15. Έχεις αποβάλει τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις για τους συνανθρώπους σου. Αντίθετα έχεις γίνει πιο στοργικός προς τους άλλους και θέλεις να βοηθάς τους περισσότερους.
 16. Ξέρεις τι είναι σωστό και τι όχι για σένα και το φιλτράρεις μέσα από το ένστικτο σου.
 17. Έχεις απλοποιήσει τη ζωή σου πάρα πολύ. Αντί για σύνθετη έχει γίνει πιο πρακτικά οργανωμένη και λειτουργική.
 18. Ενδεχομένως να επαναλαμβάνεις λόγια στον εαυτό σου τα οποία σε βοηθούν να παραμείνεις σε αυτήν την πρωτόγνωρη αίσθηση που βιώνει η συνείδησή σου.
 19. Νιώθεις πως όλα γίνονται έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί. Σαν να παράγεις την πραγματικότητα σύμφωνα με τη δύναμη της σκέψης σου στην οποία τώρα έχεις απόλυτη πίστη.
 20. Τα μαλλιά σου γίνονται πυκνότερα, το δέρμα σου πιο λαμπερό και νεανικό, γενικά ακούς πολύ για το πόσο έχεις ομορφύνει.
 21. Έχεις τη βαθιά αίσθηση πως όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους έτσι και εσύ με όλα αυτά! Και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σε επικοινωνία με της αιώνια ολική συνείδηση της Δημιουργίας.
 22. Ασυνήθιστες τροποποιήσεις του ύπνου. Πρόκειται για συχνά ξυπνήματα κατά την διάρκεια της νύχτας. Μέσα σας γίνεται μια μεγάλη αλλαγή και εργασία που συχνά σας αναγκάζει να ξυπνάτε για να παίρνετε οξυγόνο.
 23. Φυσικός αποπροσανατολισμός. Μερικές φορές θα αισθανθείτε ξεριζωμένοι. Θα αισθάνεστε «αλλαγμένοι στον χώρο και στον χρόνο» και θα αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε να προσγειωθείτε στη γη ή σαν να περπατάτε ανάμεσα σε δύο κόσμους. Από την στιγμή την οποία η συνειδητότητά σας περνά στην καινούργια ενέργεια , το σώμα σας μερικές φορές μένει πίσω. Να περνάτε πολύ καιρό στην φύση για να βοηθήσετε την καινούργια ενέργεια να γειωθεί.
Η σύνδεση της συνείδησης με την κβαντική θεωρία εξηγεί πράγματα όπως τις επιθανάτιες εμπειρίες, την αστρική προβολή, τις εξωσωματικές εμπειρίες, ακόμα και τη μετενσάρκωση χωρίς να χρειάζεται να προσφύγουμε σε θρησκευτικές ιδεολογίες. Η ενέργεια της συνειδητότητας μπορεί να ανακυκλώνεται εκ νέου σε διαφορετικά σώματα με κάποιον τρόπο ή να υπάρχει έξω από το φυσικό σώμα σε κάποιο άλλο επίπεδο της πραγματικότητας ή να μεταβαίνει σε ένα άλλο σύμπαν.

Πολλές φορές ίσως η ενέργεια της συνείδησης να βιώνει αλλαγές και να αναβαθμίζεται και κάποια από αυτά τα σημάδια να είναι η ένδειξη της αλλαγής αυτής.

Με πληροφορίες από το awakengr.com και το share24.gr

Στ. Πλουμιστός ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr 
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα 3 Στάδια της Πνευματικής Αφύπνισης και 23 διαπιστώσεις που δείχνουν ότι αναβαθμίζεστε Reviewed by PLOUMISTOS on 10:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.