================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου στο Βόλο από 18 ως 21 Ιουνίου 2018

⍆Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΒΟΛΟΣ 2004» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν... το «Διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου» που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από 18 ως 21 Ιουνίου 2018.

Στο διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν ομάδες από την Κροατία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. 

Το τουρνουά θα διοργανωθεί στα πλαίσια της προβολής και ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, κάτι που προωθεί και θέλει και η UEFA. Από την προσέλευση των αθλητριών, γονέων και συνοδών των ομάδων που θα παραμείνουν στην πόλη μας τις ημέρες του τουρνουά, προβλέπεται οικονομικό όφελος και για την τοπική κοινωνία του Βόλου αφού αναμένονται περίπου 200 άτομα από τις παραπάνω χώρες.

Το BASKETBALL CLUB VOLOS σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν την Τελετή Λήξης του «Τουρνουά καλαθοσφαίρισης» που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο τους μήνες Μάιο-Ιούνιο 2018. 

Η τελετή θα αρχίσει με αγώνες επίδειξης όλων των παιδιών που θα συμμετέχουν, θα συνεχιστεί με ομιλίες των διάσημων καλεσμένων παικτών ή προπονητών και θα λήξει με τις απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες.
Διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου στο Βόλο από 18 ως 21 Ιουνίου 2018 Reviewed by PLOUMISTOS on 10:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.