================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

120 δόσεις για όσους χρωστούν έως 250 χιλιάδες ευρώ σε εφορία και ΕΦΚΑ

⍆Τον δρόμο για να ενταχθούν περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις... στον εξωδικαστικό μηχανισμό προκειμένου να ρυθμίσουν σε 120 δόσεις τα χρέη που έχουν αφήσει στην Εφορία ή και τα Ταμεία ανοίγει νέα απόφαση με την οποία αυξάνεται πάνω από τις 50.000 ευρώ το όριο των οφειλών που υπάγονται σε ρύθμιση.

Επαγγελματίες και επιχειρήσεις χωρίς πτωχευτική ικανότητα με οφειλές έως 125.000 ευρώ προς την Εφορία και άλλες 125.000 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ, δηλαδή σύνολο 250.000 ευρώ, μπορούν να επιτύχουν τη ρύθμιση των οφειλών τους με την αυτοματοποιημένη διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού. Μάλιστα, στη νέα ρύθμιση, ενσωματώνονται ακόμη και οι οφειλές που γεννήθηκαν ή βεβαιώθηκαν και το 2017 αντί του 2016 που ίσχυε έως σήμερα.

Στις νέες αποφάσεις προβλέπεται ότι για οφειλέτες με συνολικές οφειλές άνω των 125.000 ευρώ, η ΑΑΔΕ και το ΚΕΑΟ προτείνουν λύσεις μόνο εφόσον προσκομίζεται από τον οφειλέτη αξιολόγηση βιωσιμότητας και σχέδιο αναδιάρθρωσης οφειλών από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα.

Το διάβασα στο tanea.gr
120 δόσεις για όσους χρωστούν έως 250 χιλιάδες ευρώ σε εφορία και ΕΦΚΑ Reviewed by PLOUMISTOS on 10:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.