================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

11 προειδοποιητικά σημάδια που σας δείχνουν ότι έχετε χάσει την σύνδεση σας με την θετική δόνηση

⍆Οι άνθρωποι δεν έρχονται σε αυτόν τον κόσμο για να υπάρχουν απλά.... Είμαστε εδώ για κάποιο λόγο.

Το Σύμπαν μας δίνει τα "σημάδια", την πληροφόρηση δηλαδή, που συνάδουν με τη προσωπική μας δόνηση. Όταν όμως η προσωπική δόνηση, δηλαδή ο τρόπος που σκεφτόμαστε, δονείται σε χαμηλότερες συχνότητες, δηλαδή αρνητική κατεύθυνση, τότε κάποια σημάδια είναι υποχρεωμένα να εμφανιστούν για να μας επαναπροσδιορίσουν με την αλήθεια μας και την θετική κατεύθυνση.

Εάν είμαστε ανοιχτοί κι εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας, θα αναγνωρίσουμε τα πρότυπα που προκύπτουν από τις επιλογές και τις αποφάσεις μας.

Εάν δεν γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας συμβαίνει και δεν αρχίσουμε να αφυπνιζόμαστε, τότε θα δούμε κάθε πρόκληση που έρχεται ως σύμπτωση στη ζωή μας, ξεχνώντας ότι υπάρχει μια υψηλότερη δύναμη πίσω από όλα τα γεγονότα που προκαλούμε στη ζωή μας.

Επειδή ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πολύ διαφορετικός από τις ψυχές μας, διατηρώντας τη δόνηση μας σε υψηλότερη συχνότητα, αυτό έχει σαν συνέπεια να μην μπορούμε να διατηρήσουμε την σύνδεση μας κατά περιόδους, λόγο των γεγονότων που προκαλούμε από τις επιλογές μας. Ως αποτέλεσμα, αποτυγχάνουμε την ευθυγράμμιση μας με την ενέργεια του σύμπαντος, την περιβόητη ζωτική ενέργεια. Χάνουμε δηλαδή την σύνδεση μας όποτε και γι αυτό δεν υπάρχει αρμονία στην ζωή μας.

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την ζωή μας, αποκτώντας σύνδεση για να λαμβάνουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε και άρα να έχουμε αρμονία στην ζωή μας, αν κατανοήσουμε ότι ο δημιουργός μας έχει προικίσει με Νόηση, έτσι ώστε κάθε φορά που το Σύμπαν μας δίνει σημάδια ότι είμαστε εκτός ευθυγράμμισης να μπορούμε να το καταλάβουμε.

Σας δίνω 11 προειδοποιητικά σημάδια που το σύμπαν σας δείχνει ότι έχετε χάσει την σύνδεση σας με την θετική δόνηση και πρέπει να αναλάβετε δράση: 
 1. Όταν δείτε ελαφρό πρήξιμο στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού.
 2. Όταν υψώσετε την φωνή σας και νιώσετε ένα "μάγκωμα" στην κορυφή του κεφαλιού σας, ή δημιουργείται έντονος πονοκέφαλος.
 3. Όταν νιώσετε έντονη ενόχληση, σαν κάποιος να σας πιέζει με το δάχτυλο στην πλάτη, κάτω από το δεξί ώμο σας και λίγο πιο κάτω.
 4. Όταν αισθάνεστε άρρωστοι παρά το γεγονός ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε υγιείς, ή νιώθετε συχνά κουρασμένοι, η νιώθετε ότι σας λείπει ύπνος.
 5. Όταν μικροτραυματίζετε το σώμα σας ενώ προσπαθείτε να προσέξετε τον εαυτό σας (μικροχτυπήματα, στραμπουλίγματα, μικρά κοψίματα στα χέρια ή στα πόδια, κατά λάθος χτυπήματα στης κεφαλής).
Σημάδια που έχουν σχέση με την καθημερινότητα και σας δημιουργούν δυσλειτουργικότητα στον τρόπο συμπεριφοράς σας:
 1. Όταν νομίζετε ότι ενώ προσφέρετε, δεν αναγνωρίζετε η θετική πρόθεση σας, ή νιώθετε αδικημένοι...
 2. Όταν οι άλλοι έχουν μια ξαφνική ασυνήθιστη συμπεριφορά απέναντι σας και σας δημιουργείτε η εντύπωση ότι δεν σας ακούνε, ή ότι σας αποφεύγουν...
 3. Όταν αναμένονται μη αναμενόμενα έξοδα ή λαμβάνετε λογαριασμούς που δεν περιμένατε, νιώθετε ότι δεν υπάρχει μέλλον, η ότι καταστρέφεστε...
 4. Όταν αρχίσουν να χάνονται τα κλειδιά, το πορτοφόλι ή άλλα υπάρχοντά σας, ή όταν σπάσετε κατά λάθος πολύτιμα αντικείμενα...
 5. Όταν κολλάτε στην κυκλοφορία και ανεβάζετε παλμούς...
 6. Όταν ακούτε δυσάρεστους ήχους, μυρίστε δυσάρεστες οσμές, ή τρώτε τροφές που είναι δυσάρεστες στη γεύση...
Κάθε φορά που λαμβάνετε μερικά από αυτά τα σημάδια, μην τα σκέφτεστε πάρα πολύ. Απλά προσπαθήστε να ηρεμήσετε κι  ευχαριστήστε τον Δημιουργό που σας χάρισε την Νόηση να αντιληφθείτε τα προειδοποιητικά σημάδια που το σύμπαν σας δείχνει ότι έχετε χάσει την σύνδεση σας με την θετική δόνηση και γι αυτό νιώθετε έτσι. 

Το επόμενο βήμα είναι η καθοδήγηση σας από έναν έμπειρο σύμβουλο, πως να επαναφέρετε την σύνδεση σας με την ζωτική ενέργεια, για κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να επαναπροσδιορίσετε το σκοπό σας.

=================================

Στ. Πλουμιστός 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης - 
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί 
συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach),
συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες,
Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης,
και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες 
www.globalattract.gr 
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
11 προειδοποιητικά σημάδια που σας δείχνουν ότι έχετε χάσει την σύνδεση σας με την θετική δόνηση Reviewed by PLOUMISTOS on 2:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.