================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σε όλο τον πλανήτη Ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων από την ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roscosmos)

⍆Η ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roscosmos) θα παρουσιάσει στις 22 Μαΐου το νέο της σχέδιο ...εξασφάλισης σε όλο τον πλανήτη Ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων, αναφέρει ανακοίνωση της Roscosmos.

Κατ' αυτόν τον τρόπο στην Ρωσία θα δημιουργηθεί ένας νέος ανταγωνιστής της OneWeb Satellites που είναι ένα κοινό σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν η Airbus, η OneWeb, το ευρωπαϊκό σύστημα μέσης τροχιάς O3b, η συντονίστρια εταιρεία SES καθώς και η αμερικανική εταιρεία Starlink που ανήκει στην SpaceX (εταιρεία του νοτιοαφρικανικής καταγωγής μηχανικού και επιχειρηματία Ελον Μασκ).

Στην παρουσίαση του νέου αυτού σχεδίου θα μιλήσει ο γενικός διευθυντής της Roscosmos Ίγκορ Καμαρόφ. Το σχέδιο θα παρουσιάσει ο εκτελεστικός διευθυντής της Roskosmos αρμόδιος για ζητήματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και εμπορικών σχέσεων Αντόν Ζιγκάνοφ.

Ο Ζιγκάνοφ δήλωσε στο πρακτορείο RIA ότι το σχέδιο αυτό της Roscosmos θα ενισχύσει το OneWeb και θα αποτελέσει το επόμενο στάδιο στην εξέλιξη των διαστημικών συστημάτων τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας. Επισήμανε επίσης ότι η Roscosmos δημιουργώντας το εθνικό σύστημα πρόσβασης στο Ίντερνετ, δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει την περαιτέρω συνεργασία με τους εταίρους της OneWeb.

Πηγή του RIA στο διαστημικό τομέα δήλωσε ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο πολυλειτουργικό πληροφοριακό διαστημικό σύστημα, την δημιουργία του οποίου είχε προτείνει η ρωσική εταιρεία «Ρωσικά διαστημικά συστήματα».

Για την υλοποίηση του σχεδίου δημιουργίας του ρωσικού OneWeb θα απαιτηθούν επενδύσεις της τάξεως των 299 δισεκατομμυρίων ρουβλίων. Αυτό σημαίνει ότι έως τον Ιούνιο του 2018 θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας όμιλoς στον οποίο θα συμμετέχουν η Roscosmos , η VnesheconomBank και άλλοι φορείς και οργανισμοί.
Σε όλο τον πλανήτη Ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων από την ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roscosmos) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.