================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συζήτηση στη Βουλή για τις συνέπειες της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ

⍆Μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.... στον Υπουργό Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλο σήμερα Παρασκευή, 11.05.2017, μετά τις 10 το πρωί θα συζητηθεί στη Βουλή, με τη διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων, το θέμα της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ.

Στην ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου θα απαντήσει ο Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος. Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής.

Αναφορικά με τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, την Τετάρτη 9.05.2018, στην οποία συμμετείχε ο Υπουργός και τοπικοί φορείς του Βόλου, ο βουλευτής Μαγνησίας δήλωσε τα εξής:

«Στη συγκεκριμένη σύσκεψη προσήλθα χωρίς πρόσκληση και από καθαρά δικαιολογημένο ενδιαφέρον για το ζήτημα. Δεν μου τηλεφώνησε κανένας δημοσιογράφος, προκειμένου να με ρωτήσει τι είπα στη συγκεκριμένη σύσκεψη. Φράσεις που μου αποδόθηκαν μέσα από τοπικές παραπολιτικές στήλες ή ραδιοφωνικά σχόλια είναι ψευδέστατες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εκείνο που επισήμανα στη σύντομη τοποθέτησή μου ήταν πως καμία Επιτροπή Κοινωνικού Ελέγχου, χωρίς να είμαι αντίθετος στη συγκρότησή της, δεν μπορεί να καθησυχάσει τους πολίτες του Βόλου. Έχουμε αλλάξει «πίστα», έχουμε αλλάξει επίπεδο. Μετά τις τοποθετήσεις επιστημονικών φορέων από τον χώρο της υγείας, η ανησυχία των πολιτών έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Εκείνο που χρειάζεται είναι καθαρές και επίσημες διαβεβαιώσεις από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας για τις συνέπειες της καύσης RDF. Επίσης, είναι αναγκαία και η αδιάλειπτη, καθημερινή δειγματοληψία όλων των ρύπων της βιομηχανίας με αξιόπιστες αναλύσεις και άμεση ενημέρωση της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, κατατέθηκε και η επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό, η οποία θα συζητηθεί σήμερα, Παρασκευή, στη Βουλή».
Συζήτηση στη Βουλή για τις συνέπειες της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ Reviewed by PLOUMISTOS on 7:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.