================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Θύμα διαδικτυακών απειλών ο Βολιώτης Σεφ Τιμολέων Διαμαντής: «Να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο»

⍆Ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε στον φετινό κύκλο του MasterChef, ωστόσο, από τα σχόλια.... που έλαβε στα social media δεν έλειψαν τα απειλητικά μηνύματα.

«Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο κρίνουν λίγο διαφορετικά. Δεν με πειράζει να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου. Αλλά με πειράζει να πουν ότι είμαι κακός μάγειρας ή τα πολύ αισχρά λόγια. Γιατί δέχτηκα ακόμη και απειλητικά μηνύματα, που μου έγραφαν “να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο”, πράγματα τα οποία δεν λες ούτε στον χειρότερο εχθρό σου», εξομολογείται, στο περιοδικό Down Town ο 28χρονος σεφ.

Μάλιστα, δεν κρύβει ότι είχε αγωνία για το πώς θα αντιδράσει η μητέρα του, αλλά και πως ο ίδιος στεναχωρήθηκε. «Στην αρχή φρίκαρα μη στεναχωρηθεί η μάνα μου. Αλλά ήταν η πρώτη που το ξεπέρασε. Την πρώτη μέρα που διάβασα όλα αυτά τα μηνύματα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα. Πλέον, όμως, δεν με νοιάζει τίποτα και δεν με επηρεάζουν. Γιατί ο κόσμος έξω στον δρόμο που συναντάω από κοντά είναι φανταστικός», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Θύμα διαδικτυακών απειλών ο Βολιώτης Σεφ Τιμολέων Διαμαντής: «Να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο» Reviewed by PLOUMISTOS on 9:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.