================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Γνωριμία του Τμήματος Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος με την Κοινωνία του Βόλου

⍆Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών,... στο πλαίσιο των εορτασμών των 30 χρόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα βρίσκεται την Πέμπτη 31 Μάϊου, μεταξύ 18:00 - 21:00, στον εξωτερικό περίγυρο του παραλιακού συγκροτήματος Παπαστράτου όπου και θα παρουσιάσει μέρος των επιστημονικών αντικειμένων που διακονεί το Τμήμα.

Σκοπός της παρούσας εκδήλωσης αποτελεί η άμεση γνωριμία της κοινωνίας του Βόλου με το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, όπου ο περαστικός θα έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή αφενός με τα επιστημονικά αντικείμενα, αλλά και να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον και την περιβαλλοντική συνείδηση για το θαλάσσιο περιβάλλον.

Στα αυτοσχέδια εξωτερικά εργαστήρια δίνεται η ευκαιρία ιδιαίτερα σε παιδιά να πειραματιστούν και να παρατηρήσουν θαλάσσιους οργανισμούς αλλά και να γνωρίσουν σύγχρονες εφαρμογές εναλλακτικών μορφών εκτροφής.
Γνωριμία του Τμήματος Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος με την Κοινωνία του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 1:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.