================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Καθαρισμοί για την αφαίρεση της αρνητικότητας

⍆Πολλοί θα έχετε παρατηρήσει ότι μερικές φορές με τους επισκέπτες που μπαίνουν και βγαίνουν... στο σπίτι σας, προκύπτουν διαφωνίες και έντονες συζητήσεις που μπορούν να ταρακουνήσουν και να διαταράξουν την ενεργειακή αρμονία του σπιτιού σας.

Αρκετές φορές οφείλεται στην αρνητική ενέργεια που έχουν αυτά τα άτομα πάνω τους. Σίγουρα δεν γνωρίζουν ότι κουβαλάνε αυτή τη «γκαντεμιά». Το αποτέλεσμα όμως είναι πως η αρνητική ενέργεια είναι σαν τον αέρα, απλώνεται παντού. Καταλαμβάνει τους χώρους του σπιτιού, το διαποτίζει. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αρχίζουν οι αναποδιές, οι εντάσεις, ο θυμός, ο φόβος, η γκρίνια, οι καθυστερήσεις σε κάτι που περιμέναμε και οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να προκύψει.

Η εκκλησία το αποκαλεί γλωσσοφαγιά και προτείνει το λιβάνισμα, με την προϋπόθεση αυτός που λιβανίζει να λέει αυτή την προσευχή: «Άσπιλη Δύναμη Εσύ, Οδηγητή Χριστέ μου, με το Φως Σου, τις πέντε Ακτίνες Σου, ρίξε καθάρισε και εξάγνισε τον χώρο του σπιτιού μου από κάθε μιαρό σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Είθε να σφραγίσει η πύλη κάθε αρνητικότητας».

Στον αντίποδα υπάρχουν και οι καθαρισμοί με φασκόμηλο. Το φασκόμηλο από την αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν για να διώξουν τα κακά πνεύματα. Στον μεσαίωνα για την απολύμανση χώρων που ζούσαν άρρωστοι, καίγοντάς το στα κάρβουνα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι τα παρακάτω:

Ανάβουμε ένα κερί ρεσώ και το τοποθετούμε σε ένα πήλινο κεσεδάκι ή σε ένα πιάτο με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο από πάνω δένουμε μερικά κλωνάρια φασκόμηλο με μια κλωστή και με το ρεσώ το ανάβουμε για να πάρει φωτιά, ή βάζουμε τρια μικρά καρβουνακια και ρίχνουμε από πάνω μερικά φύλλα φασκόμηλο.

Το φασκόμηλο αρχίζει να καίγεται, να βγάζει καπνό, να ’χει μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Πηγαίνουμε στις τέσσερεις γωνιές κάθε δωματίου και το κουνάμε δεξιά αριστερά, ώστε να απλωθεί ο καπνός παντού (με πολλή προσοχή) και σε κάθε γωνία λέμε τα παρακάτω λόγια:

«Διώχνω την αρνητική ενέργεια από το δωμάτιο αυτό. Διώχνω την αρνητική αύρα όλων των ανθρώπων που μπήκαν στο δωμάτιο αυτό. Διώχνω τα αρνητικά συναισθήματα. Προσελκύω θετικά συναισθήματα χαράς, αγάπης, ευδαιμονίας, ευτυχίας».

Μπορείτε να καθαριστείτε κι εσείς βάζοντας στο πάτωμα το μπολ με το φασκόμηλο ή το λιβάνι που καίει και να περιστρέφεστε γύρω του. Όταν τελειώσετε τη διαδικασία ανοίξτε τα παράθυρα να φύγει ο καπνός, να μπει καθαρός αέρας να καθαρίσει κι αυτός με τη σειρά του το χώρο.

Άλλος τρόπος είναι να βάλουμε μαύρο χονδρό αλάτι σε ένα κομμάτι ύφασμα και να το τοποθετήσουμε στις τέσσερεις γωνίες του δωματίου. Εναλλακτικά να τοποθετήσουμε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ με νερό και χοντρό αλάτι, το αλάτι θα διαλυθεί σιγά σιγά και θα μαζέψει όλη την αρνητική ενέργεια. Μπορείτε να βάλετε κι ένα αναμμένο ρεσώ να επιπλέει. Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι, διαλέξτε όποιον σας ταιριάζει. Θα κρατούν καθαρό ενεργειακά το σπίτι σας που όσο πιο συχνά το κάνετε τόσο πιο ήρεμα και όμορφα θα αισθάνεστε.

Το διάβασα στο gateoflight.blogspot.gr
Καθαρισμοί για την αφαίρεση της αρνητικότητας Reviewed by PLOUMISTOS on 1:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.