================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προκλητικά τα τούρκικα ΜΜΕ για τη σύλληψη του Τούρκου στις Καστανιές - «Πέρασε κατά λάθος τα σύνορα και τον συνέλαβαν»

⍆Προκλητικά εμφανίζονται τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη... του Τούρκου με το τρακτέρ στις Καστανιές του Έβρου. 

Στα δημοσιεύματά τους κυριαρχεί η έκπληξη για τη σύλληψη, διότι όπως ισχυρίζονται, πέρασε κατά λάθος τα σύνορα. 

Δεν είχαν, βέβαια, την ίδια στάση απέναντι στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Πέρασε κατά λάθος τα σύνορα και τον συνέλαβαν», γράφει η Sabah. Στο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης «συνελήφθη από Έλληνες στρατιώτες στην ουδέτερη ζώνη που χωρίζει τις δύο χώρες επειδή πέρασε κατά λάθος στην ελληνική πλευρά ενώ χειριζόταν έναν εκσκαφέα».

Ανάλογο το δημοσίευμα και στην αγλλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας: «Η Ελλάδα συλλαμβάνει Τούρκο δημοτικό υπάλληλο στη διάρκεια εργασιών στη μεθοριακή ουδέτερη ζώνη», είναι ο σχετικός τίτλος της Daily Sabah. Ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 38χρονος Μουσά Αλερίκ έκανε χωματουργικές εργασίες στο τελωνείο για την τοποθέτηση νέων σωλήνων υδροδότησης και πέρασε κατά λάθος στην ελληνική πλευρά όταν τέλειωσε τη δουλειά του, ενώ «κατασχέθηκε και ο εκσκαφέας».

Παράλληλα η εφημερίδα υπενθυμίζει την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου κατηγορούμενοι για κατασκοπεία «εντείνοντας περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών».
Προκλητικά τα τούρκικα ΜΜΕ για τη σύλληψη του Τούρκου στις Καστανιές - «Πέρασε κατά λάθος τα σύνορα και τον συνέλαβαν» Reviewed by PLOUMISTOS on 11:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.