================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για την παραίτηση "Βόμβα" στο Συμβούλιο της Επικρατείας

⍆Στις 12 Απριλίου 2018 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με το τίτλο:...Διαισθητικές προβλέψεις & χρησμοί για τον Μάιο - Ιούνιο 2018 - "Η προειδοποίηση"... για τους μήνες Μάϊος - Ιούνιος 2018 (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ) όπου αναφέρετε η συγκεκριμένη πρόβλεψη.

(παρακαλούμε τους φίλους που διαβάζουν το παρόν κείμενο, ή αναδημοσιεύουν, ή σχολιάζουν... τις προβλέψεις & τα "μηνύματα", να προσέχουν την ημερομηνία και την ώρα ανάρτησης, διότι δείχνουν πόσες μέρες νωρίτερα αναρτήθηκε η πρόβλεψη).

Πιο συγκεκριμένα (δείτε την πρόβλεψη) όπου αναφέρει:

16.Η κυβέρνηση τα βρίσκει "σκούρα" με παραιτήσεις και αποφάσεις του συνταγματικού δικαστηρίου. Η ακύρωση δημιουργεί στο λαό ανακούφιση. 


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης ήρθε ένα μήνα μετά (16 Μαΐου 2018) με την ανακοίνωση της παραίτησης του υπέβαλε ο Νικόλαος Σακελλαρίου από την προεδρία του Συμβουλίου της Επικρατείας. (διαβάστε την επιβεβαίωση με το άρθρο στο cnn.gr ΕΔΩ).

Διαβάστε τις νέες προβλέψεις ΕΔΩ
Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για την παραίτηση "Βόμβα" στο Συμβούλιο της Επικρατείας Reviewed by PLOUMISTOS on 8:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.