================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μεγάλο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Σχημάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο

⍆Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (21/5) στο προαύλιο... του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίου και Ελένης Βόλου το 1ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Συνόλων της Μαγνησίας, που διοργάνωσε ο φορέας Πολιτισμού της Τοπικής μας Εκκλησίας «Μαγνήτων Κιβωτός», στο πλαίσιο της Πανηγύρεως του Ναού.

Το Αντάμωμα αποσκοπούσε στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ποικίλων παραδοσιακών σχημάτων του τόπου μας και στην ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου σε καιρούς βαθειάς οικονομικής κρίσης.Στην εκδήλωση συμμετείχαν 4ο χορευτικά σχήματα, που συναντήθηκαν στο Πν. Κέντρο, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στο Λιμάνι και κατευθύνθηκαν χορεύοντας στον χώρο της εκδήλωσης, όπου έγινε μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι, παρουσία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου και μεγάλου φιλόμουσου πλήθους.

Παρουσιάστηκαν χοροί από την Μακεδονία, την Ήπειρο, την Μικρά Ασία, την Κρήτη, την Θεσσαλίας, τον Πόντο, την Ανατολική Ρωμυλία και το Πήλιο.

Το διάβασα στο volos.ert.gr
Μεγάλο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Σχημάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο Reviewed by PLOUMISTOS on 11:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.