================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τους Τούρκους χάκερς

⍆Στις 12 Απριλίου 2018 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με το τίτλο:...Διαισθητικές προβλέψεις & χρησμοί για τον Μάιο - Ιούνιο 2018 - "Η προειδοποίηση" ... για τους μήνες Μάϊος - Ιούνιος 2018 (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ) όπου αναφέρετε η συγκεκριμένη πρόβλεψη.

(παρακαλούμε τους φίλους που διαβάζουν το παρόν κείμενο, ή αναδημοσιεύουν, ή σχολιάζουν... τις προβλέψεις & τα "μηνύματα", να προσέχουν την ημερομηνία και την ώρα ανάρτησης, διότι δείχνουν πόσες μέρες νωρίτερα αναρτήθηκε η πρόβλεψη).

Πιο συγκεκριμένα (δείτε την πρόβλεψη) όπου αναφέρει:

14. Θα πέσουν ηλεκτρονικές σελίδες και θα δημιουργεί προσωρινό χάος. Οι οικονομικές απώλειες εκνευρίζουν τα μεγάλα αφεντικά...


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης ήρθε λίγες μέρες (30/4/2018) μετά την ανάρτηση της με την είδηση  «Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»: Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων! (διαβάστε την επιβεβαίωση με το άρθρο στο protothema.gr ΕΔΩ) και ακολούθησε η ανακοίνωση του Διευθυντή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για τις συνεχείς το τελευταίο διάστημα οι κυβερνοεπιθέσεις των Τούρκων (διαβάστε την επιβεβαίωση με το άρθρο στο protothema.gr ΕΔΩ)

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ
Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τους Τούρκους χάκερς Reviewed by PLOUMISTOS on 11:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.