Δεν έγινε δεκτό ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη

Δεν έγινε δεκτό ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη

⍆Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου δεν αποδέχθηκε να συζητηθεί και να εγκριθεί... ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, που είχε καταθέσει ηπαράταξη “Επιλογή Ευθύνης”. Επιπλέον επίθεση στην επικεφαλής της παράταξης Νατάσσα Οικονόμουαλλά και στον Μαργαρίτη Πατσιαντά των “Δρόμων Συνεργασίας” εξαπέλυσαν τόσο ο δήμαρχος ΒόλουΑχ. Μπέος όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς, κατηγορώντας τους γιαεπιλεκτική ευαισθησία.

Επιπλέον ο κ. Μπέος επισήμανε ότι η δημοτική αρχή δεν εγκρίνει πάγια τη συζήτηση ψηφισμάτων πουδεν αφορούν την πόλη. Η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε και οι χαρακτηρισμοί ήταν προσβλητικοί καιπροκάλεσαν την αποχώρηση την αποχώρηση των κ.κ. Ν. Οικονόμου, Φώτη Λαμπρινίδη, ΜαργαρίτηΠατσιαντά και Ιάσονα Αποστολάκη. Επιπλέον ο κ. Μπέος, προειδοποίηση “για σκληρό ροκ” μετά τουΑγίου Πνεύματος.

Σημειώνεται ότι υπέρ της συζήτησης του ψηφίσματος τάχθηκε και ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, ο οποίος όμως παρέμεινε στη συνεδρίαση.

Ο Γ. Μουλάς δήλωσε πως η αντιπολίτευση έπρεπε να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς στο δημοτικό συμβούλιο, εννοώντας με τον όρο «τραμπούκους» τους διαμαρτυρόμενους πολίτες που ζήτησαν το λόγο για το θέμα της καύσης των απορριμμάτων.

Ο Α. Μπέος παίρνοντας το λόγο επισήμανε ότι δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία και ότι στον ίδιο δεν αρέσει ο κ. Μπουτάρης “γιατί φοράει σκουλαρίκι”. Ο κ. Μπέος επιτέθηκε στην κ. Οικονόμου γιατί είπε ότι υποδείκνυε σε κάποιον τι να ψηφίσει, ενώ ο σύμβουλος της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Φ. Λαμπρινίδης είπε ότι καλεί τον δήμαρχο να το ψηφίσει. Η Νατάσσα Οικονόμου ρώτησε αν καταδικάζουν το γεγονός όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση

Ο Αχ. Μπέος επανέλαβε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δεν εγκρίνει κανένα ψήφισμα που δεν αφορά την πόλη και πρόσθεσε ότι «μετά του Αγ. Πνεύματος, επιστρέφουμε και ετοιμαστείτε για «πολύ άγριο rock, κοιτάξτε να αντέξετε».

Η επικεφαλής της Επιλογής Ευθύνης τον ρώτησε αν απειλεί τις μειοψηφίες και ο Αχ. Μπέος, βλέποντας ότι ετοιμαζόταν για αποχώρηση της είπε «βάλτε το κεφάλι κάτω και φύγετε θα κριθείτε από τον κόσμο».

Αμέσως μετά την αποχώρηση της Νατάσσας Οικονόμου, του Φώτη Λαμπρινίδη και του Ιάσ. Αποστολάκη, αποχώρησε και ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργ. Πατσιαντάς, τον οποίο αποδοκίμασε ο κ. Μπέος λέγοντας του ότι θα πρέπει να ντρέπεται που έμεινε μόνος του ενώ τον ψήφισε το 47% των πολιτών και ότι θα έπρεπε να παραμείνει στο συμβούλιο και να παλέψει γι αυτούς και όχι να αποχωρεί.

Το διάβασα στο ert.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Δεν έγινε δεκτό ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη
Δεν έγινε δεκτό ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη
Δεν έγινε δεκτό ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη
http://1.bp.blogspot.com/-DUkIWHkh90Q/VRBPevHE7GI/AAAAAAAAWnQ/fmTKesja2j4/s1600/1%2Bmpeos%2Bdimotiko%2Bsymboulio.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-DUkIWHkh90Q/VRBPevHE7GI/AAAAAAAAWnQ/fmTKesja2j4/s72-c/1%2Bmpeos%2Bdimotiko%2Bsymboulio.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/05/blog-post_451.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/05/blog-post_451.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content