================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού "Η οικονομία της Ελλάδος στο στόχαστρο..."

Στις 10 Δεκεμβρίου 2017 αναρτήθηκε η πρόβλεψη για το 2018 με το τίτλο:...Η οικονομία της Ελλάδος στο στόχαστρο... (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ) όπου αναφέρετε η συγκεκριμένη πρόβλεψη.

(παρακαλούμε τους φίλους που διαβάζουν το παρόν κείμενο, ή αναδημοσιεύουν, ή σχολιάζουν... τις προβλέψεις & τα "μηνύματα", να προσέχουν την ημερομηνία και την ώρα ανάρτησης, διότι δείχνουν πόσες μέρες νωρίτερα αναρτήθηκε η πρόβλεψη).

Πιο συγκεκριμένα (δείτε την πρόβλεψη) όπου αναφέρει:

Έχοντας επιβεβαιωθεί για πολλές προβλέψεις μου σε σχέση με την αχρήματη κοινωνία, κι έχοντας αναφέρει για τα 10 χρόνια παγκόσμιων οικονομικών αλλαγών που θα συμβούν (2017 - 2027), είναι σκόπιμο να σας αναφέρω ότι από τις 22 Μαΐου του 2018, τα πράγματα στις οικονομίες του κόσμου θα αλλάξουν σημαντικά.

Έτσι για έμενα το 2018 φέρνει ένα χτύπημα στο πορτοφόλι των ανθρώπων όπου θα συνεχιστεί  το μνημόνιο, επηρεάζοντας τις συντάξεις, την συνταξιοδότηση, την ΑΣΦΑΛΙΣΗ, τις πιστωτικές κάρτες, τα προσωπικά δάνεια, την αλλαγή νομίσματος, την φορολογία και σίγουρα την κάθε επένδυση.


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης ήρθε με την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την τελική συμφωνία με τους δανειστές (στις 25 Μαΐου 2018) για την μείωση αφορολογήτου ακόμη και από το 2019, περικοπές στις συντάξεις, νέες αντικειμενικές αξίες και ΕΝΦΙΑ, «πάγωμα» του κονδυλίου των μισθών, «ταβάνι» στις προσλήψεις συμβασιούχων στο Δημόσιο έως το 2020 καθώς και αυστηρή εποπτεία της Αθήνας προβλέπει, μεταξύ άλλων, το επικαιροποιημένο Μνημόνιο.

Μέσω του Μνημονίου, στο οποίο οι δανειστές εξασφάλισαν την υπογραφή της κυβέρνησης η Ελλάδα καλείται να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% μέχρι το 2022, ενώ δεσμεύεται για διαρκή εφαρμογή των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων για πολλά χρόνια με τη συνδρομή της τεχνικής βοήθειας από τους θεσμούς. (διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης από το in.gr ΕΔΩ)
Επίσης διαβάστε για την απογοήτευση και την «φορολαγνεία» που κάνει λόγο ο Λάκης Λαζόπουλος (στις 25 Μαΐου 2018) αναφερόμενος στην υπογραφή του 3ου Μνημονίου. (διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης από το skai.gr ΕΔΩ)

Διαβάστε περισσότερες επιβεβαιώσεις προβλέψεων ΕΔΩ
Επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού "Η οικονομία της Ελλάδος στο στόχαστρο..." Reviewed by PLOUMISTOS on 12:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.