================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Ένα ψηφιδωτό… δίκτυο επικοινωνίας», στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Βόλου

⍆Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό ....της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), με θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό», οργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου (ώρα 10:00) δράση με τίτλο: «Ένα ψηφιδωτό… δίκτυο επικοινωνίας», στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας.

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση του εικαστικού Στέλιου Φουρνογεράκη, θα δημιουργήσουν ένα ομαδικό έργο, το οποίο, μετά το πέρας της δράσης, θα παραμείνει στον χώρο του Μουσείου. Η δράση απευθύνεται σε σχολικές ομάδες αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες, με συμμετοχή ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της πόλης.

Η συμμετοχή και τα υλικά της δράσης είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00-18:00 εκτός Τρίτης).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, την Παρασκευή 18/5 η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλα τα μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ.

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 383 34 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr
«Ένα ψηφιδωτό… δίκτυο επικοινωνίας», στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 6:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.