================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε τον Τούρκο κομμωτή που κουρεύει... βάζοντας φωτιά στα μαλλιά των πελατών του

⍆Τον γύρο του κόσμου κάνει ένας κομμωτής από την Τουρκία, ο οποίος επιλέγει να κουρεύει...
τους πελάτες του, βάζοντας ...φωτιά στα μαλλιά τους.

Ο λόγος για τον Kadir Demirel, ο οποίος διατηρεί κομμωτήριο στην Ολλανδία, και έχει γίνει διάσημος για τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο κουρεύει. Ο κομμωτής αντί να κόβει τα μαλλιά με ψαλίδι, επιλέγει να βάζει φωτιά, αφού πρώτα τοποθετεί απάνω τους εύφλεκτο υγρό. Ενώ τα μαλλιά φαίνεται να καίγονται, ο Demirel τα χτενίζει.

Ο 39χρονος κομμωτής εξηγεί πως: «Έμαθα την τεχνική κατά τη διάρκεια της κομμωτικής μου εκπαίδευσης στην Τουρκία. Παραδοσιακά ήταν ένας τρόπος για να καίγονται οι ψείρες, όταν δεν λειτουργούσε κάποια άλλη θεραπεία, ενώ χρησιμοποιούνταν για να δοθεί στιλ στα μαλλιά, όταν δεν υπήρχαν ακόμα συσκευές όπως το πιστολάκι μαλλιών». Ο ίδιος υποστήριξε πως το χρησιμοποιεί για να κάψει τις νεκρές ή τρίχες, καθώς οι υγιείς τρίχες δεν τραυματίζονται από αυτήν την τεχνική.

Όσο για το εύλογο ερώτημα του αν οι πελάτες του φοβούνται, ο «καινοτόμος» κομμωτής απαντά: «Οι πελάτες μου δεν φοβούνται γιατί με εμπιστεύονται και δεν είναι επώδυνο. Ένας από τους πελάτες μου είναι μόλις επτά ετών, ενώ ένας άλλος είναι οκτώ».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως διδάσκει την ιδιαίτερη τεχνική και σε άλλους κομμωτές, αλλά συστήνει να μην το χρησιμοποιεί κάποιος που δεν έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση.
Δείτε τον Τούρκο κομμωτή που κουρεύει... βάζοντας φωτιά στα μαλλιά των πελατών του Reviewed by PLOUMISTOS on 4:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.