================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Λαζόπουλος: Σκληρή η απογοήτευση το 3ο μνημόνιο, υπάρχει νέο αριστερό χάος

⍆Για σκληρή απογοήτευση, που «μας πότισε πολύ βαθιά» και «φορολαγνεία» κάνει λόγο... ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στην υπογραφή του 3ου Μνημονίου.

«Είναι ένα συναισθηματικό κόστος απέναντι στους ανθρώπους του μεγάλου προοδευτικού ρεύματος που υπήρχε πάντα στην Ελλάδα και εκδηλώθηκε παλαιότερα στα χρόνια του ΕΑΜ, μετέπειτα του Παπανδρέου και τώρα. Ένα κομμάτι της ελπίδας χάθηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην Εφημερίδα των Συντακτών, εξηγώντας ότι «προστέθηκαν απεριόριστοι φόροι σε επίπεδο σχεδόν φορολαγνείας, το αίσθημα αυτό έγινε εκρηκτικό. Δεν αναπνέουν οι άνθρωποι».

«Η Αριστερά κυβέρνησε με τέτοιο τρόπο που θα χρειαστεί απόσταση για να δει κανείς τι έγινε, γιατί είναι μεγάλος ο θυμός, η στεναχώρια και η απογοήτευση όλων» σημειώνουν.

Αποτιμώντας την τριετή διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημειώνει ότι «έπρεπε να είχε τρέξει μια νέα πολιτική πραγματικότητα, και δεν έτρεξε, διότι το σύστημα ήταν τόσο σάπιο που δεν μπορούσε να γίνει καμία κίνηση. Σε ένα σάπιο σανίδι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις ακίνητος. Και ανέβηκε η Αριστερά κι άρχισε να πατάει ανέμελα πάνω στα σάπια και έγινε το νέο αριστερό χάος...»

Το διάβασα στο skai.gr
Λαζόπουλος: Σκληρή η απογοήτευση το 3ο μνημόνιο, υπάρχει νέο αριστερό χάος Reviewed by PLOUMISTOS on 12:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.