================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Εγώ τη σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς ο 38χρονος που καθόταν επί τρεις ημέρες με το πτώμα της μητέρας του

⍆Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, στην οδό Ιωνίας 11, αργά σήμερα.... (Πέμπτη) το βράδυ 38χρονος που φέρεται να σκότωσε την 64χρονη μητέρα του.

Την Αμεση Δράση ειδοποίησαν γείτονες εξαιτίας της δυσοσμίας που προερχόταν από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας ενώ ανέφεραν ότι είχαν μέρες να τη δουν.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά και ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη: Το πτώμα της 64χρονης κείτονταν σ΄αποσύνθεση στο πάτωμα και δίπλα της, σε πολυθρόνα, καθόταν ατάραχος ο γιος της, ο οποίος δεν αντέδρασε στην παρουσία των αστυνομικών.

Μόνο όταν ρωτήθηκε, τους είπε «εγώ τη σκότωσα», προσδιορίζοντας χρονικά την πράξη του στις 7 Μαΐου.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν από τη νεκροψία και την έρευνα που θ’ ακολουθήσει. Οπως εκτιμάται, ο 34χρονος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.
«Εγώ τη σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς ο 38χρονος που καθόταν επί τρεις ημέρες με το πτώμα της μητέρας του Reviewed by PLOUMISTOS on 2:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.