================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πέθανε ο Άγγελος Αντωνίου, ιδρυτής της Θεσσαλικής TRT και του Ράδιο ΒΕΡΑ

⍆Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας και ιδρυτής της TRT...
και του Ράδιο ΒΕΡΑ Αγγελος Αντωνίου, σε ηλικία 70 ετών. Ο δραστήριος επιχειρηματίας απεβίωσε, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, που παρουσιάστηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Αγγελος Αντωνίου ακολουθούσε θεραπεία κλινήρης στο σπίτι του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς δυστυχώς τελικά να κατορθώσει να το ξεπεράσει.

Ξεκίνησε το 1989, πρωτοπορώντας για την εποχή του στον τομέα της ενημέρωσης, ίδρυσε και λειτούργησε το πρώτο τηλεοπτικό πανθεσσαλικό κανάλι και λίγο αργότερα τον ραδιοφωνικό σταθμό. Ηδη τότε, από δεκαετίες πριν, ο Αγγελος Αντωνίου λειτουργούσε το εργοστάσιο γραφικών τεχνών, το οποίο ακόμη και σήμερα θεωρείται κορυφαίο στην Ελλάδα και απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους.

Για τουλάχιστον μια 25ετία, η TRΤ, υπό την ιδιοκτησία του διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στα Θεσσαλικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Πριν από τρία χρόνια, ο μεγαλομέτοχος της επιχείρησης προχώρησε σε πώληση του τηλεοπτικού σταθμού στον επιχειρηματία Καραγιώργη, διατήρησε όμως τον σταθμό της Βολιώτικης Ελεύθερης Ραδιοφωνίας (ΒΕΡΑ). Ο ραδιοφωνικός σταθμός, μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός του, τροποποίησε το πρόγραμμα εκπομπής, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του ιδιοκτήτη του Αγγελου Αντωνίου.

Σε ό,τι αφορά το εργοστάσιο των γραφικών τεχνών, τον διαδέχθηκαν η κόρη του Τέα, ο γιος του Γιώργος και ο ανιψιός του Γιάννης.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε μεγάλη θλίψη στην οικογένειά του, τους δικούς του ανθρώπους, συνεργάτες του, φίλους και γνωστούς. Η κηδεία του θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα, καθώς αναμένονται συγγενείς του από το εξωτερικό.

Στ. Πλουμιστός 
Η συνεργασία μου μαζί του την δεκαετία του 90 ήταν καταλυτική. Παρότι είχε τις αναστολές του στην αρχή, με εμπιστεύθηκε δίνοντας μου χώρο για να εκφραστώ κι αυτό έφερε επιτυχημένες αξέχαστες εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, όπως: "Ευχάριστος Μπελάς", "Τραγουδάω το βράδυ... έλα μαζί μου" "VIVA" κτλ.  

Κάθε φορά που δεν του άρεσε κάτι μου φώναζε... 
εεε!! Πλουμιστέ εεε... 
Και κάθε φορά απαντούσα: Οκ Αφεντικό...οοο!!

Σε ευχαριστώ για όλα
ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ"

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε
Το Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ιδιοκτήτη του Ράδιο Βέρα και τέως ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού TRT Άγγελου Αντωνίου, για τον αδόκητο χαμό του.

Αρκετοί συνάδελφοι, μέλη της Ένωσης μας σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, εργάστηκαν και εργάζονται ακόμη στα δύο ΜΜΕ που δημιούργησε από το 1990, πρωτοπορώντας σε πολλούς τομείς της τοπικής ενημέρωσης.

Παρά τις όποιες συνδικαλιστικές, εργατικές διαφορές και αντιπαραθέσεις υπήρχαν διαχρονικά με διοικήσεις της Ένωσης μας, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα, αλλά και το όραμα του αποθανόντα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Το Δ.Σ.
ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε
Πέθανε ο Άγγελος Αντωνίου, ιδρυτής της Θεσσαλικής TRT και του Ράδιο ΒΕΡΑ Reviewed by PLOUMISTOS on 4:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.