================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το Δίκτυο Teachers4Europe στο 3ο Φεστιβάλ παιδικού & εφηβικού Βιβλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου

⍆Το Δίκτυο Teachers4Europe Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας... μαζί με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας στα πλαίσια των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, συμμετέχουν στο 3ο Φεστιβάλ Παιδικού κι Εφηβικού Βιβλίου, που θα γίνει στο Βόλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, 26-29/04/2018.

Η εκδήλωσή αυτή εντάσσεται στις δράσεις του Κέντρου για τον Εορτασμό της Γιορτής της Ευρώπης 2018, συμμετέχοντας με stand και με έκθεση εκπαιδευτικού υλικού (αφίσες & πανό) που έχει παραχθεί στα πλαίσια του προγράμματος. Θα παραβρισκόμαστε στο χώρο για ενημέρωση του κοινού σχετικά με το πρόγραμμα Τ4Ε και τη πορεία του μέχρι σήμερα.

Την Κυριακή 29/04/2018 θα μοιράσουμε βιβλία κι έντυπο εκπαιδευτικό υλικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους μικρούς φίλους που θα επισκεφτούν το χώρο.
Το Δίκτυο Teachers4Europe στο 3ο Φεστιβάλ παιδικού & εφηβικού Βιβλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.