Golden R festival 2018: Η μεγάλη rock διοργάνωση επιστρέφει στο Βόλο

Golden R festival 2018: Η μεγάλη rock διοργάνωση επιστρέφει στο Βόλο

⍆Golden R. Festival 2018 μαζί με SepticFlesh, On Thorns I Lay, Hidden in the Basement,... Dendrites, The LawBreakers για ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο στο Lab Art!

Η μεγάλη γιορτή του σκληρού ηλεκτρικού ήχου που καλύπτει όλες τις τάσεις hard rock & metal μας υπόσχεται Παρασκευή και 13 (!) για μια εμπειρία με εμφανίσεις ανερχόμενων και διεθνούς φήμης ελληνικών σχημάτων, όλες μαζί σε ένα event.

16 ολόκληρα χρόνια... δεν είναι και λίγα! Τόσα κλείνει φέτος το Golden R. Festival, ο αρχαιότερος φεστιβαλικός θεσμός της ελληνικής περιφέρειας, ο οποίος ταυτίστηκε αφενός με την πόλη του Βόλου και αφετέρου με την ελεύθερη της μουσικής έκφραση.

Κι αν το ξεκίνημα του ταξιδιού συνέβη πίσω στο 2002 στον Πεδίον Άρεως του Βόλου, εν έτει 2018 το Golden R. Festival είναι εδώ για να υπενθυμίζει το σημείο εκκίνησης.
Tο φετινό Golden R. Festival επιστρέφει με το βλέμμα στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας το κάλεσμα... Εκείνο το ανοιχτό κάλεσμα που έκανε το Radio Marconi 96,1 F.M. το 2002 και που μέσα στα επόμενα χρόνια απογείωσε κυριολεκτικά τη μουσική σκηνή της πόλης, παράγοντας αφενός τέχνη και αφετέρου μουσικούς που σήμερα γράφουν τη δική τους ιστορία στο μουσικό στερέωμα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά και προς τούτο θα βρίσκονται ανάμεσά μας!

Τί σημαίνει αυτό...; Golden R. Festival σε διοργάνωση του Radio Marconi 96,1 F.M. και σε συνδιοργάνωση του Lab Art σε τρία μέρη κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτό είναι το πρώτο και δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Παρασκευή 13 Απριλίου, το πρώτο κεφάλαιο του Golden R 2018 παρουσιάζει:
- SepticFlesh
- On Thorns I Lay
- Hidden in the Basement
- Dendrites
- The LawBreakers

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30- μουσική ξεκινάει στις 19:30 αυστηρά!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 10 ευρώ περιορισμένα
Γενική είσοδος: 13 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Πληροφορίες/κρατήσεις: +30 242140 3454
Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1068866073253053/ 


Λίγα λόγια για τα σχήματα:

Septic FleshΟι μνήμες είναι ακόμη νωπές από την εκκωφαντική τελευταία τους εμφάνιση μπροστά στο βολιώτικο κοινό των SepticFlesh το Δεκέμβρη του 2015!

Περίπου 2 χρόνια μετά, στις 13 επιστρέφουν ενώπιον του βολιώτικου κοινού μέσω του Golden R. Festival στο Lab Art, με ένα συγκλονιστικό δίσκο στις αποσκευές τους για να τον παρουσιάσουν επί σκηνής!

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, το καλλιτεχνικό όραμα των Septic Flesh έχει πάρει σάρκα και οστά μέσα από τις προσπάθειες των Σωτήρη Βαγενά (κιθάρες), Σπύρου Αντωνίου (μπάσο, φωνή) και Χρήστου Αντωνίου (κιθάρες), μετατρέποντας το συγκρότημα σε ένα από τα σημαντικότερα του ακραίου ήχου παγκοσμίως. H σκοτεινή καλλιτεχνική ανάβαση των Septic Flesh, ξεκίνησε το 1990 και ένα χρόνο αργότερα βγήκε σε κυκλοφορία το 1ο τους EP, Temple of the Lost Race και μετά από ένα καλλιτεχνικό διάλειμμα 5 ετών οι Septic Flesh επέστρεψαν, διοχετεύοντας την αστείρευτη έμπνευσή τους από κοινού με την συμφωνική ορχήστρα της Πράγας στην άτυπη τριλογία που ξεκίνησε με το "Communion", συνεχίστηκε με το "The Great Mass", για να ολοκληρωθεί με το "Titan" που γνώρισε αποθεωτικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Φέτος, με το Codex Omega έναν από τους καλύτερους δίσκους του σκληρού ήχου, οι SepticFlesh είναι έτοιμοι να ισοπεδώσουν το Lab Art ως επάξιο headlining act!

On Thorns I Lay
Όσοι μετρούν χρόνια στου σκληρού ήχου μουσική σκηνή, τους γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από τις στάχτες της αρχής της δεκαετίας του 1990 και του ντεμπούτου τους στην γαλλική Holy Records (SepticFlesh, Nightfall κ.α.) και θα τους θυμούνται να κινούνται στην σκηνή μέχρι και το 2003, οπότε κυκλοφόρησαν συνολικά 6 δίσκους.

Ακολούθησε ένα μεγάλο διάλειμμα έως το 2015, οπότε επέστρεψαν με το Eternal Silence album και τώρα, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει από την Alone Records τον 8ο και καλύτερο δίσκο της καριέρας τους υπό τον τίτλο Aegean Sorrow, ετοιμάζονται για την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στο Βόλο και στο Lab Art μέσω του Golden R. Festival.

Ο Death/Doom ήχος, που στην πορεία αναμείχθηκε με το Gothic ατμοσφαιρικό και συνάμα λυρικό παίξιμο των On Thorns I Lay, θα μας επιστρέψει πίσω στην εφηβεία μας, θα ξεσκονίσει τα παλιά μας βινύλια και θα μας κάνει να μιλάμε γι' αυτούς στη νεότερη γενιά με νοσταλγία και συνάμα ανυπομονησία να τους συναντήσουμε.



Hidden in the Basement
Ξεκινώντας την πορεία τους το 2007 και έχοντας κυκλοφορήσει ήδη δύο δίσκους, οι Λαρισαίοι Hidden in the Basement, δεν αποτελούν ένα από εκείνα τα συγκρότηματα που προέκυψαν από την άνοδο του Stoner, τουναντίον βροντοφωνάζουν όσοι τους έχουν στενά παρακολουθήσει, τόσο η μουσική τους, όσο κυρίως η νοοτροπία τους, είναι κάτι παραπάνω από μία μόδα των καιρών.
Με συνεχή άνοδο, η οποία αυτή την περίοδο τους ταυτόχρονα με την πρώτη τους βαλκανική περιοδεία τους καθιστά πανέτοιμους να ανέβουν για άλλη μία φορά στο σανίδι του Golden R. Festival, αυτήν μάλιστα με τον Βολιώτη κιθαρίστα τους Theo (Descending), ο οποίος δείχνει πλήρως ενσωματωμένος στο μουσικό τους εγχείρημα. 

Όσοι τους έχουν παρακολουθήσει ζωντανά, θα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι πρόκειται για έναν συναυλιακό οδοστρωτήρα.

Dendrites
Οι Dendrites αποτελούν τον απόλυτο ορισμό της βολιώτικης του σκληρού ήχου μουσικής σκηνής, αφού τα μέλη τους μετρούν χιλιόμετρα στα σανίδια της και τόνους ιδρώτα. Οι επιρροές τους πίσω στα '00's της τοπικής σκηνής ξεκάθαρες, ομοίως με το τσαμπουκαλεμένο αποτέλεσμα του γκρουβάτου blues 'n' metal ήχου τους.
Τί να προσδοκά κανείς από την πρώτη τους εμφάνιση στο Golden R. Festival; Αναμνήσεις, αφού θυμηθούν δηλαδή τις φορές που το πάτησαν με τις παλαιότερες μπάντες τους, να δώσουν ένα τέτοιο live - κυριολεκτική κλωτσιά στα οπίσθια, για να πάρουμε τα πάνω μας. Οι Dendrites (προφ: Ντεντράιτες) γνωρίζουν τον τρόπο καλύτερα!!!

The LawBreakers
Είναι αυτό που θέλουμε... Είναι από το Βόλο, είναι πιτσιρικάδες, αλλά με έμπειρα παιξίματα και ακούσματα που ξεπηδούν από τις δεκαετίες των '60's και '70's. Είναι γεμάτοι ενέργεια, θέληση και -καλώς εννοούμενο θράσος- εκείνο το ευγενικό θράσος που χρειάζεται για να συστηθούν σε όσους δεν τους γνωρίζουν. Ανοίγουν με τον ασυμβίβαστο τρόπο τους την Παρασκευή 13 Απριλίου στο Lab Art του Πολυχώρου Τσαλαπάτα το πρώτο μέρος του Golden R. Festival 2018.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Golden R festival 2018: Η μεγάλη rock διοργάνωση επιστρέφει στο Βόλο
Golden R festival 2018: Η μεγάλη rock διοργάνωση επιστρέφει στο Βόλο
Golden R festival 2018: Η μεγάλη rock διοργάνωση επιστρέφει στο Βόλο
https://metalinvader.net/wp-content/uploads/2018/04/poster.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/golden-r-festival-2018-rock.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/golden-r-festival-2018-rock.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content