================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Απόψε στο Βόλο η Χορωδία «Edinburgh University Renaissance Singers»

⍆Απόψε, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου...
στη Νέα Ιωνία με ιδιαίτερη χαρά η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου υποδέχεται τη Χορωδία «Edinburgh University Renaissance Singers» στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας τους στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε στην Αθήνα στις 15 Απριλίου, συνέχισε στην Καλαμπάκα (16), ακολούθησε στα Ιωάννινα (17), Βέροια (18) και Θεσσαλονίκη για να καταλήξει στην πόλη μας. Υπό τη διεύθυνση του Dr. Noel O’Regan θα παρουσιάσουν έργα της περιόδου του 16ου και 17ου αιώνα και πιο συγκεκριμένα συνθετών όπως του Claudio Monteverdi, Thomas Tallis, Giovanni P. Da Palestrina. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η χορωδία «Edinburgh Singers» ιδρύθηκε το 1945 από τον διακεκριμένο θεολόγο, συνθέτη και μαέστρο Ian Pitt-Watson, ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος της. Οι επόμενοι μαέστροι της, Herrick Bunney, John Grundy, Dr. John Kitchen, συνέχισαν το έργο του ιδρυτή της, διεύρυναν το ρεπερτόριο της Χορωδίας και την καθιέρωσαν ως την επίσημη χορωδία του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Η Χορωδία συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου αλλά και συναυλίες χορωδιακής μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες της Ευρώπης. Την Χορωδία διευθύνει ο Noel O’Regan.
Απόψε στο Βόλο η Χορωδία «Edinburgh University Renaissance Singers» Reviewed by PLOUMISTOS on 10:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.