================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι Διεθνείς Αγώνες Σκανταλόπετρας στο Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Στις 24, 25 και 26 Αυγούστου στην πόλη του Βόλου θα διεξαχθούν διεθνείς αγώνες σκανταλόπετρας.... Διοργανωτής θα είναι ο οργανισμός skadalopetra υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και άλλων φορέων. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οργανισμού και οι αθλητές θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τις 30 Ιουλίου 2018.


Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στην περιοχή Γατζέα Πηλίου σε απόσταση 15km από το Βόλο στο Beach Bar Riviera. Πρόκειται για έναν άψογο χώρο 20 στρεμμάτων με πανύψηλα δέντρα, μπαράκια, εστιατόρια και εκατοντάδες ξαπλώστρες. Τα νερά κρυστάλλινα. Στα 800m από την ακτή βρίσκεται το βαθύτερο προσιτό σημείο του Παγασητικού, με βάθος 90m.
Ο οργανισμός Skandalopetra Diving με υπερηφάνεια ανακοινώνει τους Διεθνείς Αγώνες Βόλος 2018.
Μετά από 10 μήνες σχολαστικής προετοιμασίας δεκάδων ανθρώπων από διαφορετικές ειδικότητες προσδοκούμε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει στη σκανταλόπετρα τη θέση που της ανήκει, τόσο σαν αγώνισμα όσο και σαν ιδέα. Γιατί όπως έλεγε και ο δάσκαλος Νικόλας Τροικίλης «η πέτρα είναι ιδέα».

Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε τους φετινούς αγώνες.


Σας καλούμε να τους στηρίξετε:

ως αθλητές διότι θα έχετε την ευκαιρία να αγωνιστείτε απολαμβάνοντας πλήρη ασφάλεια την οποία θα παρέχουν: 15μελή ομάδα δυτών ασφαλείας αποτελούμενη από επαγγελματίες αυτοδύτες εξειδικευμένων καταδύσεων για μεγάλα βάθη (trimix diver). Αυτοδύτες με ατμοσφαιρικό αέρα και δύτες με ελεύθερη κατάδυση. Η προσπάθειά σας θα καταγράφεται από σύστημα βιντεοσκόπησης το οποίο θα μεταδίδεται σε ζωντανό χρόνο. 

με την ιδιότητα του τουρίστα. Ταυτόχρονα με τους αγώνες μπορείτε να απολαύσετε ένα τριήμερο με διάφορές δράσεις, όπως γαστριμαργικές απολαύσεις και ψυχαγωγικά δρώμενα που θα οργανωθούν για όλους εσάς. 

σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας ως Έλληνες.

Η σκανταλόπετρα δεν είναι μόνο ένα άθλημα. Είναι πολιτισμός, είναι ιστορία, είναι μέρος της ναυτοσύνης του λαού μας. Είναι ο Ελληνικός τρόπος κατάδυσης ο οποίος χάνεται στα βάθη της αρχαιότητας. Εκεί που ο μύθος και η πραγματικότητα δεν είναι απόλυτα διακριτά, εκεί που ο Γλαύκος συναντά το Σκυλία και όλα αυτά μαζί δημιουργούν την δική μας παράδοση.

Μια παράδοση την οποία έχουμε χρέος να συνεχίσουμε κι ευελπιστούμε πως θα σταθείτε αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια.

Σας περιμένουμε

Ο πρόεδρος
Μαραγκός Δημήτρης
Οι Διεθνείς Αγώνες Σκανταλόπετρας στο Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 8:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.