================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αναπαράσταση της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στο λόφο του «Γολγοθά» στην Αγριά Βόλου

⍆Σας καλούμε όλους να βρεθείτε στην Αναπαράσταση της Αποκαθήλωσης του Κυρίου,... σε μια ιδανική τοποθεσία της Δ.Ε. Αγριάς του Δ.Βόλου στον Οικισμό Δ.Ε.ΑΣΤΕΡΙΑ στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου στο λόφο του «Γολγοθά», όπου είναι στημένοι τρεις τεράστιοι Σταυροί, εκ των οποίων ο μεσαίος φέρνει το Σώμα του Εσταυρωμένου Ιησού.

Θα ανηφορίσουμε και με βαθιά θρησκευτική ευλάβεια και περισυλλογή, θα παρακολουθήσουμε την αποκαθήλωση που αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της Μεγάλης Εβδομάδας για τον οικισμό μας.
Σκοπός της Διοικητικής-Διαχειριστικής Επιτροπής είναι ν’ αποτελέσει θεσμό η αναπαράσταση στο λόφο του Γολγοθά, για την ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας τους κατοίκους όλου του Βόλου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΩΡΑ: 4.30 το απόγευμα Εσπερινός και η τελετή Αναπαράστασης της Αποκαθήλωσης.


Αναπαράσταση της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στο λόφο του «Γολγοθά» στην Αγριά Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 1:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.