================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στο Σκοπευτήριο Βόλου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων

⍆Από τις 12 μέχρι τις 15 Απριλίου 2018, πραγματοποιούνται στο Σκοπευτήριο Βόλου... οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων, που συνδιοργανώνουν ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Οι αγώνες είναι πανελλήνιας συμμετοχής διενεργούνται σε μία φάση μία φορά το χρόνο, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΣΚ.Ο.Ε). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε σε αγαστή συνεργασία με Δήμους, φορείς και συλλόγους, να συνδιοργανώνουμε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, προκειμένου να προσελκύουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία. Θέλουμε και επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους, κάτι που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει, στην τοπική οικονομία και κοινωνία».
Στο Σκοπευτήριο Βόλου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων Reviewed by PLOUMISTOS on 2:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.