Στ. Πλουμιστός: ΑΦΗΣΤΕ το Θεϊκό Δώρο να σας κατακλύσει όταν ανάψετε το κερί της Αναστάσεως

Στ. Πλουμιστός: ΑΦΗΣΤΕ το Θεϊκό Δώρο να σας κατακλύσει όταν ανάψετε το κερί της Αναστάσεως

⍆Το Άγιο Φως εμφανίστηκε για πρώτη φορά την ώρα που έλαβε χώρα...
η Ανάσταση του Θεανθρώπου, μετά τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου και λίγες ώρες πριν από το ξημέρωμα της Κυριακής του Πάσχα, με πιθανότερη ημερομηνία την 5η Απριλίου του 33 μ.Χ.1

Το φως αυτό ταυτίζεται με το υπερφυές Φως που διέλαμψε μέσα στον Τάφο του Χριστού την ώρα της Αναστάσεώς Του. Η πρώτη παρουσία του θαύματος του Αγίου Ακτίστου Φωτός συναντάται ακριβώς την ώρα που ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών για να δοξαστεί διά της Αναστάσεώς του μέσα σε ένα απερινόητο και απρόσιτο Φως.

Τα Σωματίδια του Θεϊκού Φωτός που λαμβάνουμε κατά την Ανάσταση, περιέχουν Ζωντανή ενέργεια, που προγραμματίστηκε για ένα συγκεκριμένο Θεϊκό Δώρο που πρέπει να λάβει ο καθένας μας. Όταν αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το Ζωντανό Φως, πρέπει να το ενεργοποιήσετε με στοργική πρόθεση και να το προγραμματίσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες της Ψυχής σας, που πάντοτε πρέπει να είναι σε αρμονία για την σύνδεση σας με τον Δημιουργό- Θεό.

Στα υλικά πλάνα της ύπαρξης, το Θεϊκό Φως πρέπει να αποκωδικοποιηθεί και να είναι έτοιμο να εκπέμψει έξω προς τον κόσμο με την μορφή της αυτο-επίγνωσης και της ψυχο-συνείδησης. Μια διαρκής στάση ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας που είναι τροφή για την Ψυχή.

Γίνεστε πολύ επιδέξιοι στο να αναλύετε νέες αντιλήψεις και η πληθώρα των πληροφοριών είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του ενδυναμωτικού χαρίσματος της διάκρισης. Τώρα που είστε πιο συντονισμένοι με το Πνεύμα και τη φωνή μέσα σας, έχετε την ικανότητα να διαπιστώσετε κατά πόσον η αντίληψη σας είναι σε ευθυγράμμιση με την εσωτερική σας αλήθεια. Αν δεν είναι, σας επιβάλλει να την αποβάλλεται χωρίς κακία ή επίκριση. Ή, αν δεν είστε σίγουροι, αφήστε την στην άκρη και ζητήστε απ' τον Ανώτερο σας Εαυτό να την αξιολογήσει για σας με τον αλάνθαστο τρόπο του ενστίκτου.

Βομβαρδίζεστε με πολλές νέες αντιλήψεις, μερικές εκ των οποίων τεντώνουν τα όρια της αντιληπτικής σας κατανόησης κι αυτό ίσως να σας εκτοπίζει από τον στόχο σας, ή να σας μπερδεύει.
Αγαπημένοι, να έχετε επίγνωση πως αυτά που βιώνετε είναι όλα μέρος της επανενωτικής και αναληπτικής διαδικασίας με τον Δημιουργό- Θεό. Πολλοί από σας βιώνετε θαυμαστά συμβάντα στη ζωή σας και σας προτείνω να γίνετε αρκετά τολμηροί ώστε να μοιράζεστε τα θαύματα αυτά με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μη φοβάστε τον περίγελο ή την κριτική.Πιο συχνά θα πάρετε επιδοκιμασία αντί αποδοκιμασία, και περισσότερο ενδιαφέρον απ' ότι απαξίωση. Η θρησκευτική κοινότητα, ίσως από φόβο να μη χάσει τους ακολούθους της, αρχίζει να ενσωματώνει μερικές απ' τις πιο μετριοπαθείς συμπαντικές διδασκαλίες. Ενώ δεν έχει σημασία το πώς ή το γιατί, είναι όλα προς όφελος της ανθρωπότητας και θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της μετασχηματιστικής διαδικασίας της Γης και των κατοίκων της.

Εξετάστε τα συναισθήματα της αφθονίας και της έλλειψης. 
Ακόμα και το ένα τέταρτο του πληθυσμού του κόσμου να πίστευε, να οραματιζόταν, να κάνει επίκληση και έπειτα να εργαζόταν προς την ευημερία και την αφθονία για όλους, θα βλέπατε δραματική στροφή των γεγονότων, καθώς αυτοί που συσσωρεύουν τον πλούτο του κόσμου και εκείνοι που εκμεταλλεύονται τους πράους και τους φτωχούς αρχίζουν να νιώθουν τη θηλιά τους στην παγκόσμια οικονομία.

Κρατιέστε φοβισμένα... μην χάσετε τα πλούτη σας; 
Να προσέχετε, αγαπημένοι, ώστε ο θησαυρός σας να μη λιώνει στον λεπτό αέρα. Είναι απλά μια μορφή ενέργειας, ξέρετε. Η ενέργεια είναι για να κάνει κύκλο, να ανακυκλώνεται - να χρησιμοποιείται, να ανασχηματίζεται, να διευρύνεται και να εκλεπτύνεται. Εκείνο που κρατάτε τόσο σφικτά θα διαλυθεί μπροστά στα μάτια σας εν μια νυχτί. Ένα μέρος της αναβαθμιστικής διαδικασίας είναι να παραδώσετε όλα όσα κρατάτε πολύτιμα, όλα όσα κατέχετε στον Εαυτό σας, στο ανώτερο καλό όλων. Αυτό δε σημαίνει πως θα χάσετε ό,τι παραδώσετε, σημαίνει πως είστε πρόθυμοι να επιτρέψετε το Θεϊκό σχέδιο που είναι πάντοτε για το καλό όλων, έστω κι αν ακόμα δε φαίνεται έτσι μέχρι στιγμής. 

Μην αναστατωθείτε αν το παρελθόν σας γίνει μια θολή ανάμνηση, ιδιαίτερα οι επώδυνες εμπειρίες που βιώσατε σε αυτή τη ζωή... 
Είναι καιρός να θεραπεύσετε και να απελευθερωθείτε από το παρελθόν σας. Δε σας εξυπηρετεί πια να σκάβετε σε παλιές ζωές ώστε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ή να προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί δράτε ή αντιδράτε με δεδομένο τρόπο στο παρόν. Εκείνος είναι ο παλιός τρόπος. Οι διαστρεβλώσεις της συνειδητότητας που δημιουργήσατε στο παρελθόν, δεν μπορούν να υπάρχουν όταν γεμίσετε τον εαυτό σας μέχρι υπερχείλισης με Σωματίδια Θεϊκού Φωτός διαμέσου των διαδικασιών της ευγνωμοσύνης και της απόλυτης αποδοχής. Αυτά τα φωτεινά σωματίδια περιέχουν την αγνή/ τέλεια Ουσία του Δημιουργού και σταδιακά θα μεταμορφώσουν/ μετασχηματίσουν τις όποιες διαστρεβλώσεις στο νοητικό σας επίπεδο μέσα από την ενεργειακή σας αναβάθμιση και κατά συνέπεια θα αισθανθείτε πιο υγιές το φυσικό σας σώμα.

Αργά, αλλά με βεβαιότητα, οι ατέλειες που έχετε δημιουργήσει θα διορθωθούν. 
Να θυμάστε πως ένας αργός, σταθερός ρυθμός προς το Μονοπάτι του Δημιουργού, οδηγεί στην Αυτο-κυριαρχία. Είναι η εγώ-προσωπικότητα, που επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες και αναζητά τον ενθουσιασμό για να πιστέψει την ύπαρξη του. Χρειάστηκε πολύς χρόνος ώστε η Γη και η ανθρωπότητα να φτάσουν στην παρούσα κατάσταση ατέλειας που επικρατεί. 

Αυτή η χρονική περίοδος εμπεριέχει μεγάλη πρόκληση, και πολλοί από σας διερωτάστε τι κάνατε για να αξίζετε τόσο επώδυνες και δύσκολες δοκιμασίες όταν υπομένεται με τόση πίστη το "μάθημα". Η απάντηση; "Μην πέσετε τώρα, καθότι όπως αντιμετωπίζετε αυτές τις τελευταίες δοκιμασίες με αγάπη και ευσπλαχνία, θα ανακαλύψετε πως ο Άγγελος σας θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το δρόμο. Με κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε ευθέως, θα υπάρχουν θαύματα και ευλογίες να σας ενθαρρύνουν να καθαρίσετε τα υπόλοιπα εμπόδια στο Μονοπάτι μπροστά σας." Καθώς εξουδετερώνετε παλιές συνήθειες, πιστεύω και δράσεις, σταδιακά επιστρέφετε σε αρμονία και σύνδεση. Με κάθε ανώτερο επίπεδο συχνότητας που κερδίζετε, προσπερνάτε εκείνες τις καταστάσεις, τους ανθρώπους και τα πράγματα που δεν είναι πλέον συμβατά με το νέο σας επίπεδο επίγνωσης και αντήχησης. Ο βαθμός της μετασχηματιστικής διαδικασίας από εσάς που κάνετε την αλλαγή σε τόσο σύντομο διάστημα είναι αληθινά θαυμαστός.

Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα στη διαδικασία της Ανάληψης, γιατί προτού κάνετε αυτό το άλμα στη συνειδητότητα, είναι πολύ σημαντικό να έχετε αποκτήσει την πειθαρχία να μείνετε επικεντρωμένοι εντός των απαιτούμενων παραμέτρων της σύνδεσης σας προς τον Δημιουργό, διότι πρέπει να επιτευχθεί πρωτίστως αρμονία. Οι ικανότητες σας κατόπιν θα αυξηθούν δραματικά, και αν δεν είστε αρκετά πειθαρχημένοι νοητικά και συναισθηματικά, θα δημιουργήσετε περισσότερο χάος, το οποίο πιθανό να σας αποτραβήξει σε ένα πυκνότερο μοτίβο αρνητικής συχνότητας.

Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να είστε Πρωτοπόροι, να ανοίξετε τις πόρτες στο δρόμο προς την σύνδεση σας προς το Δημιουργό- θεό; Κάθε επίπεδο διάστασης, θα σας προσφέρει νέες ευκαιρίες και θα σας δώσει πολλές νέες ικανότητες και διευρυνόμενη σοφία. Εντούτοις, κάθε ανώτερο επίπεδο θα σας προκαλέσει με πολλούς τρόπους και θα απαιτήσει να απελευθερώσετε όλα εκείνα τα πράγματα που δεν εξυπηρετούν πια το τωρινό καλό σας. Αφήσατε πολύ καιρό το μεγαλύτερο μέρος του Εαυτού σας στην πορεία, καθώς διασχίζατε το κατηφορικό μονοπάτι, στις κατώτερες Διαστάσεις και τώρα  πρέπει να είστε πρόθυμοι να απελευθερώσετε από το παρελθόν σας εκείνους τους ανθρώπους, τους τρόπους ύπαρξης και τα πράγματα που δεν ταιριάζουν στην παρούσα και μελλοντική σας πραγματικότητα καθώς φτιάχνετε την πορεία σας προς στις ανώτερες Διαστάσεις του Δημιουργού- Θεού.

Αγαπημένοι μου, όχι μόνο δημιουργείτε τη νέα επίγεια πραγματικότητα, αλλά δημιουργείτε τις προϋποθέσεις σας για την σύνδεση σας με τον Δημιουργό - Θεό. Αρχίστε ΣΗΜΕΡΑ την διαδικασία της συγνώμης. Κάντε μία ΑΛΗΘΙΝΗ προσπάθεια ν’ ανοίξετε την πύλη της Καρδιάς σας έτσι ώστε αυτό το υπέροχο Θεϊκό Δώρο να σας κατακλύσει όταν απόψε ανάψετε το κερί της Αναστάσεως.

Δεχτείτε το Φως του, νιώστε το Θεϊκό Δώρο και την σημασία του.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  

Στ. Πλουμιστός 
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 
Πληροφορίες : www.globalattract.gr  
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: ΑΦΗΣΤΕ το Θεϊκό Δώρο να σας κατακλύσει όταν ανάψετε το κερί της Αναστάσεως
Στ. Πλουμιστός: ΑΦΗΣΤΕ το Θεϊκό Δώρο να σας κατακλύσει όταν ανάψετε το κερί της Αναστάσεως
Στ. Πλουμιστός: ΑΦΗΣΤΕ το Θεϊκό Δώρο να σας κατακλύσει όταν ανάψετε το κερί της Αναστάσεως
https://2.bp.blogspot.com/--EzYlpNzlKM/WsjNGilcVtI/AAAAAAAAi3M/MSDMCqKEsjMF1gi7Ia4T8Poe1xQemv4iQCLcBGAs/s400/20170808peller-mariann-a-szellemidezes-veszelyeirol.gif
https://2.bp.blogspot.com/--EzYlpNzlKM/WsjNGilcVtI/AAAAAAAAi3M/MSDMCqKEsjMF1gi7Ia4T8Poe1xQemv4iQCLcBGAs/s72-c/20170808peller-mariann-a-szellemidezes-veszelyeirol.gif
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_79.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_79.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content