================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για τα αντίποινα στην Συρία -Το σημάδι του Αίματος στον Πανάγιο Τάφο

⍆Στις 25 Φεβρουαρίου 2018 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο:...
Προβλέψεις & "Μηνύματα" για Μάρτιο - Απρίλιο 2018 (Δείτε ΕΔΩ) όπου αναφέρομαι για το Κύριον Πάσχα στις 8 Απριλίου 2018.

Η πρόβλεψη μου αναφέρει:

8. Στις 8 Απριλίου είναι το Άγιο Πάσχα. Ο αριθμός 888 είναι ο αριθμός του Κυρίου Ιησού και ο αριθμός οκτώ είναι ο αριθμός των Μακεδόνων βασιλιάδων. Η λέξη ΚΥΡΙΟΣ μας δίνει άθροισμα 800 (Κ 20 + Υ 400 + Ρ 100 + Ι 10 + Ο 70 + Σ 200 = 800 ) και η λέξη ΙΗΣΟΥΣ (Ι 10 + Η 8 + Σ 200 + Ο 70 + Υ 400 + Σ 200 = 888 ) μας δίνει άθροισμα 888. Η όγδοη ημέρα σύμφωνα με τους χριστιανούς είναι η πρώτη ημέρα μετά το τέλος της δημιουργίας. Είναι μια νέα αρχή για τον άνθρωπο, τέτοια όπως συμβολίζεται και στον κατακλυσμό του Νώε, όπου διασώθηκαν μονάχα οκτώ άνθρωποι. Γιατί άραγε μας προειδοποιεί ο θεός;.... Σύμφωνα με την διαίσθηση μου, αυτή η χρονική στιγμή υποδεικνύει πως είναι η ώρα για να τελειώσει κάτι... είτε με φυσικό, είτε με απότομο τρόπο.

Το Πάσχα, τόσο των Καθολικών όσο και των Ορθόδοξων Χριστιανών συνέπεσε όπως όλοι ξέρουμε και μπορεί να τελείωσε, αλλά ένα ζωντανό video από τον τόπο του τάφου του Ιησού, καθώς και σχετικές φωτογραφίες κάνουν τον γύρω του κόσμου. Είναι αυτό άραγε ένα σημάδι ότι ήρθε η ώρα για να τελειώσει κάτι... (όπως η παγκόσμια ειρήνη...) με φυσικό η απότομο τρόπο; Είναι σημάδι τελικά ότι στο πάνω μέρος της πλάκας του Πανάγιου Τάφου βγήκε «αίμα» προκειμένου να δηλώσει την παρουσία Του Ιησού...;; Στις 13 Απριλίου 2018 η dailymail.co.uk, έφερε στο φως το σχετικό video το οποίο δημοσιεύτηκε 6 Απριλίου 2018 που δείχνει ότι στην κορυφή της πλάκας του Τάφου έχουν εμφανιστεί κηλίδες «αίματος» του Κυρίου.

Όταν έγραψα στις 25 Φεβρουαρίου 2018 την πρόβλεψη μου, (δείτε ΕΔΩ) είχα προβληματιστεί πολύ, γιατί εκτός της ημερομηνίας του Πάσχα, ένιωθα ότι λίγες μέρες πριν η μετά θα συνέβαινε κάτι που θα ισχυροποιούσε συνολικά αυτό που διαισθανόμουν και για αυτο έγραψα και το 15ο κατά σειρά μήνυμα που λέει:

15. Ποια χώρα βομβαρδίζετε; Τα αντίποινα θα ξεκινήσουν... και ελικόπτερο καταρρίπτεται..


Μήπως λοιπόν αυτό το ΣΗΜΑΔΙ ήρθε για να προετοιμάσει τον κόσμο για αυτά που πρόκειται να συμβούν σύντομα, στον πόλεμο στην Συρία και την εμπλοκή των μεγάλων δυνάμεων; Διαβάστε την επιβεβαίωση από το naftemporiki.gr ΕΔΩ με τίτλο: Πάνω από 100 πυραύλους εκτόξευσαν ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία εναντίον της Συρίας.

Για τους επιφυλακτικούς...
Ο Nigel Watson, συγγραφέας του Εγχειριδίου Διερεύνησης Εγκλημάτων UFO του Haynes, δήλωσε στην MailOnline ότι «Το φαινόμενο του παρουσίας αίματος συνήθως εξηγείται από πιο κοσμικά πράγματα και όλο αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια σκουριά που έφτασε στην επιφάνεια από οξειδωμένη υγρασία...»
Ως απάντηση σε αυτή την άποψη, έρχεται η υπενθύμιση ότι, η αποκατάσταση του Πανάγιου Τάφου, έγινε πριν περίπου δύο χρόνια το 2016 και είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει οξείδωση. Αλλά ακόμη κι αν κάτι τέτοιο συνέβη, το γεγονός ότι έγινε την συγκεκριμένη ημέρα, είναι ένας σημαντικός συμβολισμός που κάτι μας δείχνει... μήπως για τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα όπως η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού; (Δείτε ΕΔΩ)

Κρατήστε τον προβληματισμό μου και θυμηθείτε ότι στην πίστη δεν χωράει λογική εξήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για τα αντίποινα στην Συρία -Το σημάδι του Αίματος στον Πανάγιο Τάφο Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.