================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Χωρίς ταυτότητα πήγε να ταξιδέψει ο Αχιλλέας Μπέος

⍆Πρότεινε στους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας, με την οποία επρόκειτο να ταξιδέψει,... να στείλουν μέσω φαξ τα στοιχεία της ταυτότητάς του από το δημαρχείο Βόλου, αίτημα που έγινε δεκτό

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο ticket office της Aegean Airlines, όταν ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστεί στην πτήση από τη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από συνομιλία που είχε ο ίδιος και οι συνεργάτες του με τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας, τους πρότεινε να στείλουν μέσω φαξ τα στοιχεία της ταυτότητάς του από το δημαρχείο Βόλου.

Οι υπάλληλοι της αεροπορικής έκαναν δεκτό το αίτημά του και τον άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο περιμένοντας να έρθει στο φαξ το αντίγραφο της ταυτότητας του κ.Μπέου.

Το διάβασα στο protothema.gr
Χωρίς ταυτότητα πήγε να ταξιδέψει ο Αχιλλέας Μπέος Reviewed by PLOUMISTOS on 7:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.