Στ. Πλουμιστός: Γνωρίζετε ότι είμαστε προικισμένοι με "Θεϊκά Δώρα"; Κάντε τοΤεστ για να το διαπιστώσετε

Στ. Πλουμιστός: Γνωρίζετε ότι είμαστε προικισμένοι με "Θεϊκά Δώρα"; Κάντε τοΤεστ για να το διαπιστώσετε

⍆Από την Πυθία του Μαντείου των Δελφών μέχρι τους σύγχρονους μάντεις, οι άνθρωποι...
προσπαθούν να «πιάσουν» σημάδια του μέλλοντος και να προβλέψουν γεγονότα πριν αυτά συμβούν. Είναι, όμως αυτό δυνατόν, ή πρόκειται για μάταιες ελπίδες να δούμε πέρα από τις αισθήσεις μας;
Καθένας μας γεννήθηκε με κάποιο "Θεϊκό Δώρο".... Κάθε άνθρωπος, κάποια στιγμή στη ζωή του, είχε ή θα έχει μια στιγμή που ενστικτωδώς γνωρίζει ότι κάτι πρόκειται να συμβεί και αν και δεν μπορεί να ορκιστεί πώς το γνωρίζει, είναι τόσο ισχυρή η αίσθηση που δεν μπορεί να την αγνοήσει.

Πόσες φορές, όταν χτυπάει το τηλέφωνο, ξέρεις διαισθητικά ποιος σε καλεί;
Πόσες φορές έχεις σκεφτεί κάποιον και τον συναντάς;

Αυτές είναι όλες "φυσικές" ψυχικές εντυπώσεις που συμβαίνουν καθημερινά και που ίσως θεωρείς απόλυτα φυσικές. Και όταν δεν τους δώσεις οποιαδήποτε συνειδητή προσοχή, θα καταλήξεις απλά σαν ένα «ψυχικό σφουγγάρι» να μεταφέρεις όλες αυτές τις διαφορετικές ενέργειες στον ψυχισμό σου και στο τέλος να μην ξέρεις γιατί αισθάνεσαι τέτοια... ασάφεια!

Είσαι, είμαι, είμαστε όλοι σούπερ φυσικά όντα με μια ροή δύναμης που διέρχεται μέσα μας και αυτή η δύναμη μας προικίζει με σούπερ ψυχικές ικανότητες, διότι αυτή είναι η εξαιρετική φύση μας.

Σε ορισμένους από εμάς, η βρύση της σούπερ αυτής ικανότητας αναβλύζει και σε άλλους μόλις που στάζει.... Επίσης, κάποιοι από εμάς ξέρουν από πολύ νωρίς στη ζωή τους ότι έχουν ψυχικά χαρίσματα και τα χρησιμοποιούν ασυνείδητα, ενώ άλλοι που το γνωρίζουν έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην αποκρυφιστική πρακτική. Πολλοί δεν είναι βέβαιοι ότι διαθέτουν τη δυνατότητα, αλλά αισθάνονται ότι μπορούν και κάποιοι θέλουν να μάθουν περισσότερα, αλλά δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν

Άλλωστε, οι άνθρωποι ένιωθαν ανέκαθεν γοητευμένοι από την έκτη αίσθηση, επειδή αντηχεί κάτι βαθιά μέσα τους. Υπάρχει κάτι σαγηνευτικό, κάτι συναρπαστικό που σε καλεί πίσω για να θρέψεις τη σχέση σου με το βαθύτερο κομμάτι του φυσικού σου εαυτού.

Ο εξωτερικός τεχνητός κόσμος κάνει τα πάντα για να μην βρισκόμαστε σε επαφή με τον διαισθητικό εαυτό σου. Αλλά, αν τον γνωρίζαμε, τότε, πίστεψε με, τότε δεν θα υπήρχε καμία δύναμη να εξουσιάζει στην ιεραρχική δομή του κόσμου μας. Όλοι θα αντηχούσαμε στο υψηλότερο δυνατό δυναμικό μας, ανά πάσα στιγμή, ίσως ακόμη και να εξελισσόμαστε στο να χρησιμοποιούμε όλο το δυναμικό του εγκεφάλου μας και όχι μόνο το 10%.

Αυτή η μυστηριώδης έκτη αίσθηση θεωρείται προϊόν της άυλης ψυχής μας και υποτίθεται ότι υπερβαίνει τις πέντε γνωστές αισθήσεις του σώματός μας (όραση, ακοή, αφή, όσφρηση, γεύση).

Σε αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα κατέληξαν οι έρευνες των γνωσιακών νευροψυχολόγων Marwa El Zein από το Γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικών Ερευνών (INSERM), Julie Grezes και Valentin Wyart από την École Normale Supérieure (ENS).

Αυτές οι έρευνες σε δύο από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα στο Παρίσι έδειξαν όχι μόνο ότι διαθέτουμε ένα είδος έκτης αίσθησης αλλά και ότι αυτή εντοπίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου μας!

Η αισθητήρια αντίληψη (ESP), η διορατικότητα, το προαίσθημα, η διαίσθηση είναι συνώνυμη με την έκτη αίσθηση ή τις λεπτές ικανότητες της αντίληψης. Αντιλαμβανόμαστε τον ακαθάριστο κόσμο ή καλύτερα, βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τις πέντε αισθήσεις δηλαδή την όσφρηση, την οσμή, την γεύση, την όραση, την αφή και την ακοή, το μυαλό μας και τα συναισθήματά μας όπως και το πνεύμα μας έχουν την ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Όταν πρόκειται για τον αόρατο κόσμο και τις λεπτές πλευρές του κόσμου, το αντιλαμβανόμαστε μέσα από τις πέντε αισθήσεις με την λεπτότητα, τον λεπτό νου και τη λεπτή διάνοια αυτό είναι περισσότερο γνωστό ως η έκτη αίσθηση μας.

Όταν η έκτη αίσθηση αναπτύσσεται ή ενεργοποιείται μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη λεπτή διάσταση του κόσμου. Αυτή η εμπειρία του λεπτού κόσμου είναι επίσης γνωστή ως «πνευματική εμπειρία».

Ο Daryl Bem, καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Cornell πραγματοποίησε εννέα μελέτες, τα συμπεράσματα των οποίων δημοσιεύτηκαν το 2011 στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Personality and Social Psychology.

Σε αυτά τα ιδιότυπα πειράματα συμμετείχαν πάνω από 1.000 άνθρωποι, στους οποίους ανατέθηκε η υποχρέωση να βλέπουν εικόνες σε έναν υπολογιστή. Σε ένα από τα πειράματα, ανά διαστήματα, εμφανιζόταν μεταξύ συμβατικών φωτογραφιών κάποιες ερωτικού περιεχομένου. Τα υποκείμενα έπρεπε να μαντέψουν ποια χρονική στιγμή ο υπολογιστής θα πρόβαλε τις πονηρές φωτογραφίες. Οι αριθμοί εξέπληξαν τον Bem, που είδε τους συμμετέχοντες να μαντεύουν σωστά στο 53,1% των περιπτώσεων, πολύ πάνω από το όριο των στατιστικών πιθανοτήτων –αυτό σημαίνει πως υπάρχει 95% πιθανότητα οι προγνώσεις να μην οφείλονται σε απλή τύχη.

Σε ένα άλλο πείραμα, εκατό φοιτητές έβλεπαν ζευγάρια εικόνων και καλούνταν να επιλέξουν ποια τους αρέσει. Στην συνέχεια, μάντευαν ποια εικόνα θα επιλέξει ο υπολογιστής. Το ποσοστό του 53,1% επιβεβαιώθηκε και πάλι, αλλά μόνο στις περιπτώσεις που ο υπολογιστής επέλεγε την εικόνα που οι φοιτητές είχαν ορίσει ως αγαπημένη τους.

Και στα δύο παραπάνω πειράματα, αποδεικνύεται πως η ικανότητα πρόβλεψης - πρόγνωσης σχετίζεται με το περιεχόμενο των εικόνων. Ο Bem κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος είναι καλύτερος στο να προβλέπει μια ικανοποιητική εμπειρία (όπως μια ερωτική φωτογραφία ή μια ευχάριστη εικόνα) παρά μια αρνητική ή ουδέτερη εμπειρία.

Ποιο είναι το ουσιώδες, όμως, που προκύπτει από την μελέτη του Bem και την ικανότητα της «έκτης αίσθησης», ή της ESP, όπως αποκαλείται (Extrasensory Perception ή υπεραισθητική αντίληψη); Οι άνθρωποι που τείνουν να παίρνουν ρίσκα έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις στην πρόβλεψη. Όσοι έψαχναν τα αυθόρμητα ερεθίσματα στα πειράματα του Bem σκόραραν με το εντυπωσιακό ποσοστό 57,6% σωστών προβλέψεων (στατιστικά, κατά 99% αυτές οι επιδόσεις δεν οφείλονται σε τύχη).

Πώς όμως μπορεί να ξέρεις ποιες είναι οι ισχυρότερες διαισθητικές ικανότητες /ψυχικές σου δυνατότητες και ποια είναι τα γνωρίσματα τους;

Συνήθως, θα είναι ισχυρότερη μία από τις ικανότητες σου, αλλά είναι πιθανόν να έχεις «στήριξη» και από τις άλλες. Για παράδειγμα, εάν είσαι διορατικός ως επί το πλείστον, θα υποστηρίζεσαι και από τηλεπαθητικές πληροφορίες.

Οι ισχυρότερες ψυχικές σου δυνατότητες...

1. Διόραση (επεκτείνει την ικανότητα να βλέπεις)
Μπορείς να δεις πράγματα στα όνειρά σου που εκδηλώνονται στην πραγματικότητα κυρίως, όμως, μπορείς να δεις εικόνες στο μυαλό σου, σαν μια ταινία που παίζει μπροστά σου. Συχνά, οι εικόνες που βλέπεις δεν είναι με χρώματα - αν και αυτό μπορεί να αναπτυχθεί. Μέσα από την διόραση, μπορεί να δεις συχνά σύμβολα, αριθμούς, ονόματα και τοποθεσίες. 

Για πολλούς, η ικανότητα αυτή αρχίζει έχοντας «πολύ δραστήρια όνειρα».

Μπορεί να είσαι διορατικός εάν...
- Έχεις πολύ δραστήρια και ζωντανά όνειρα
- Συχνά περνάς μέρες που είσαι γεμάτος αφηρημάδα ή είσαι ιδιαίτερα ευφάνταστος
- Μιλάς πολλές φορές μεταφορικά
- Μπορείς να δεις χρώματα, σχήματα, αντικείμενα, εικόνες όταν κλείνεις τα μάτια σου για ύπνο ή κάνοντας διαλογιστική ηρεμία.
- Έχεις αρχίσει να βλέπεις λάμψεις φωτός ή κίνηση πέρα από την άκρη των ματιών σου.
- Τείνεις να χρησιμοποιείς την λέξη "βλέπω..." σε συνομιλίες, όταν επικοινωνείς με τους άλλους.

2. Διακοή (επεκτείνει τη δυνατότητα να ακούς)
Μπορεί να ακούς τηλεπαθητικά μηνύματα –είτε ακουστικά, είτε μέσα στο μυαλό σου. Με τη μέθοδο αυτή, μπορείς να μιλήσεις με κάποιο πνεύμα και μάλιστα πολλές φορές να σου απαντήσει! Μερικές φορές αυτή η φωνή ακούγεται σαν τη δική σου φωνή, αλλά αυτό που ακούς πιθανόν να σου προκαλεί έκπληξη. Ίσως νιώθεις μάλιστα ότι έχεις τρελές (μεγάλες) ιδέες που αναδύονται συνέχεια στο μυαλό σου, ενώ συνομιλείς με τον εαυτό σου τακτικά.

Μπορεί να διαθέτεις το χάρισμα της διακοής εάν....
- Είσαι περισσότερο ακροατής, παρά ομιλητής.
- Συχνά μιλάς με τα ζώα ή τα φυτά και αισθάνεσαι ότι επικοινωνείς μαζί τους.
- Νιώθεις ότι λαμβάνεις τηλεπαθητικές πληροφορίες από κάποιον.
- Δίνεις χρήσιμες συμβουλές, ενώ ξεχνάς αμέσως μετά τι είπες και βρίσκεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται "Από που προέκυψε τώρα αυτό;"
- Έχεις αρχίσει να ακούς ήχους ή βουίσματα στα αυτιά σου τα οποία συνδέεις με απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα σου.
- Τείνεις να χρησιμοποιείς συχνά την λέξη «ακούω...» σε συζητήσεις, όταν σχετίζεσαι με τους άλλους.

3. Τηλεπάθεια ( βοηθά την ικανότητα να επικοινωνείς)

Πιθανότατα, το πιο υποτιμημένο ψυχικό δώρο είναι η ικανότητα να αισθάνεσαι έντονα αυτά που νιώθουν οι άνθρωποι, τα ζώα, τα πνεύματα και κάθε τι γύρω σου. Μπορείς να νιώσεις τα συναισθήματα των άλλων, τόσο μέσα στην καρδιά, όσο και στο σώμα σου. Είσαι συχνά εξαιρετικά συμπονετικός και πολύ καλός στο να κρίνεις τα εσωτερικά κίνητρα των άλλων. Έχεις επίσης την τάση να λαμβάνεις και να μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Μπορεί να είσαι τηλεπαθητικός εάν...
- Είσαι πολύ ευαίσθητος με το γύρω περιβάλλον και εύκολα αφουγκράζεσαι την «δόνηση» ενός τόπου ή ενός προσώπου
- Όταν επισκέπτεσαι έναν τόπο με πολυκοσμία, μπορεί να έχεις ανεξήγητες συναισθηματικές ή φυσικές αντιδράσεις.
- Μπορείς να συμπάσχεις με τους άλλους εύκολα, γνωρίζοντας τι αισθάνονται χωρίς καν να μιλάς μαζί τους.
- Μπορείς να "αισθάνεσαι" την παρουσία πνευμάτων, ή να νιώθεις κάτι «περίεργο» όταν είσαι σ' ένα μέρος όπου ίσως υπάρχει ένα πνεύμα.
- Μπορείς να αισθάνεσαι τον πόνο των άλλων ανθρώπων, ακόμα και τη θέση του πόνου στο σώμα τους. Μερικές φορές θα έχεις αυτό το συναίσθημα στο δικό σου σώμα.
- Τείνεις να χρησιμοποιείς την λέξη "αισθάνομαι... " σε μια συνομιλία, όταν συζητάς με τους άλλους.

4. Διαίσθηση ( η ικανότητα να αισθάνεσαι τι θα συμβεί επειδή το νιώθεις - Λειτουργούν όλες οι αισθήσεις)
Η ικανότητα απλά να γνωρίζεις τις πληροφορίες, μια γνώση που συχνά νιώθεις αυθόρμητα και ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι είναι 100% ακριβής. Μερικές φορές αυτή η πληροφορία μπορεί να έρθει με τη μορφή γεγονότων και αριθμών, ενώ άλλες φορές, έρχεται απλά γνωρίζοντας την αλήθεια μιας κατάστασης, ή ενός μονοπατιού που θα έχει συνήθως ένα πρόσωπο.

Μπορεί να διαθέτεις την ικανότητα  τι θα συμβεί  εάν....
- Συχνά και φαινομενικά λαμβάνεις το «Δώρο» ως απάντηση σε κάτι που σε ρωτάνε για το μέλλον.
- Είναι εύκολο για εσένα να κατεβάζεις πραγματικά δημιουργικές, εμπνευσμένες και ευεργετικές ιδέες σε ολα τα επίπεδα.
- Τείνεις να έχεις ένα «ανήσυχο μυαλό» με ιδέες που στροβιλίζονται και εκκολάπτονται θεαματικά, ειδικά αν είσαι σε ένα χώρο εργασίας ή συμμετέχεις σε κάποιο δημιουργικό project.
- Χωρίς εξήγηση, μπορείς να γνωρίζεις αν κάποιος λέει την αλήθεια ή κρύβει κάτι από την αλήθεια, με ακρίβεια 100%.
- Γνωρίζεις γεγονότα που θα συμβούν, τα οποία σχηματίζονται στον μυαλό σου σαν ταινία.
- Συνήθως νιώθεις τι έχει προδιαγράψει για το μέλλον του ένας άνθρωπος, όταν τον αγγίξεις.
- Τείνεις να χρησιμοποιείς την λέξη «Το ξέρω...", όταν συνομιλείς με τους άλλους.

Κάθε ένας από εμάς, έχει μέσα του, σε διαφορετική δυναμική, κάποιο συνδυασμό των παραπάνω  «Θεϊκών Δώρων» και μπορεί να επιλέξει να τα αναπτύξει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.

«Ο διαισθητικός νους είναι ένα ιερό δώρο και ο λογικός νους ένας πιστός υπηρέτης. Δημιουργήσαμε μία κοινωνία που τιμά τον υπηρέτη και έχει ξεχάσει το δώρο».
Albert Einstein


Το τεστ:
Ακούτε τη διαίσθησή σας;


Πιστεύετε ότι έχετε λάβει κάποιο "Θεϊκό Δώρο" δηλαδή «αντίληψη ή κατανόηση χωρίς τη συμβολή της λογικής ή των αισθήσεων»; Οι ερωτήσεις που ακολουθούν θα σας δώσουν την απάντηση.

Σημειώστε σε κάθε ερώτηση την απάντηση που σας εκφράζει περισσότερο.

Ίσως σας έχει συμβεί: Έχετε την αίσθηση ότι κάποιος σας κοιτάζει από πίσω, γυρνάτε και πράγματι έτσι είναι.
  1. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ 
  2. Καμιά φορά συμβαίνει 
  3. Μου συμβαίνει συχνά, το καταλαβαίνω γρήγορα όταν κάποιος με κοιτά 
Σας έχει τύχει να έχετε ένα προαίσθημα για ένα μελλοντικό συμβάν και εκ των υστέρων να επιβεβαιωθείτε;
  1. Όχι, ποτέ 
  2. Ναι, αλλά σπάνια 
  3. Ναι, αρκετές φορές 
Θυμάστε τα όνειρα που βλέπετε;
  1. Σχεδόν ποτέ 
  2. Μερικές φορές 
  3. Συχνά 
Σας έχει συμβεί να σκεφτείτε κάποιο πρόσωπο και αμέσως μετά να σας πάρει τηλέφωνο;
  1. Ποτέ 
  2. Ναι, αλλά σπάνια 
  3. Αρκετές φορές 
Βλέπετε ένα έντονο όνειρο με ένα φίλο, με τον οποίο έχετε να μιλήσετε πολλούς μήνες. Τι κάνετε;
  1. Τίποτα. Τα όνειρα για μένα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας 
  2. Το βρίσκω ενδιαφέρον και το λέω στο/στη σύντροφό μου, αλλά δεν επικοινωνώ με τον φίλο μου 
  3. Θα μπορούσε να είναι μια προειδοποίηση. Παίρνω τηλέφωνο τον φίλο μου ή του γράφω 
Πηγαίνετε για συνέντευξη σε καινούργια δουλειά. Ο μισθός, ο εργοδότης σάς φαίνονται καλά, όμως έχετε μία δυσάρεστη ένταση μπαίνοντας στο κτίριο, αλλά και αργότερα όταν σκέφτεστε τη δουλειά. Τι κάνετε;
  1. Στην αρχή νιώθει κανείς άβολα σε μια καινούργια δουλειά, είναι φυσικό. Το διώχνω από το μυαλό μου και παίρνω τη θέση 
  2. Το συζητάω με κάποιον δικό μου και ρωτάω τη γνώμη του 
  3. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και δεν παίρνω τη θέση 
Έχετε ραντεβού στις 5 με τη φίλη σας, που είναι πάντα συνεπής. Μία ώρα πριν, κάτι σας κάνει να θέλετε να την πάρετε τηλέφωνο. Τι κάνετε;
  1. Τίποτα, σε μία ώρα θα έρθει έτσι κι αλλιώς 
  2. Περιμένω να δω αν θα μου έρθει ξανά αυτή η αίσθηση και τότε της τηλεφωνώ 
  3. Της τηλεφωνώ, έστω και χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί 
Σας έχει συμβεί να γνωρίσετε κάποιον που αισθάνεστε ότι σας είναι οικείος ενώ είναι η πρώτη φορά που τον συναντάτε;
  1. Όχι, δεν μου συμβαίνει ποτέ 
  2. Όχι, αλλά μερικές φορές έχω αυθόρμητα συναισθήματα συμπάθειας ή αντιπάθειας για ανθρώπους που δεν έχω ξανασυναντήσει 
  3. Ναι, μου έχει συμβεί 
Λένε ότι οι ιθαγενείς της Αυστραλίας μπορούν με τη διαίσθησή τους να βρουν νερό ακόμα και στις πιο ξηρές περιοχές της ερήμου. Τι σκέφτεστε γι’ αυτό;
  1. Δεν το πιστεύω. Μάλλον προσανατολίζονται με βάση τα στοιχεία της φύσης, τα φυτά, τα ζώα κ.λπ. 
  2. Είναι πιθανό 
  3. Και βέβαια το πιστεύω, οι ιθαγενείς διαθέτουν συχνά απίστευτες ικανότητες τέτοιου είδους 
Όταν η λογική σας αξιολογεί μια κατάσταση διαφορετικά από ό,τι το συναίσθημά σας, ποιο από τα δύο ακολουθείτε;
  1. Ακολουθώ τη λογική. Το συναίσθημα δεν το θεωρώ πολύ αξιόπιστο σύμβουλο 
  2. Εξίσου συχνά, πότε το ένα και πότε το άλλο 
  3. Το συναίσθημα. Δρω όπως μου υπαγορεύει το ένστικτό μου 
Αποτελέσματα:
Αξιολόγηση:
Αθροίστε τα 1, 2 και 3 των απαντήσεών σας και βρείτε σε ποια (ή ποιες, αν ισοβαθμείτε σε κάποιες) από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε.

Περισσότερα 1 

Η διαίσθηση σας είναι άγνωστη.
Δεν έχετε συνειδητοποιήσει τις διαισθητικές σας ικανότητες ή δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει την αξία τους. Μάθετε να δίνετε περισσότερη προσοχή στα συναισθήματά σας, που μπορούν πραγματικά να είναι μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών. Προσπαθήστε να οξύνετε την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε και να συνειδητοποιείτε τα συναισθήματά σας. Δώστε μια ώθηση στη διαίσθησή σας καθιερώνοντας, εάν είναι δυνατόν καθημερινά, μερικές στιγμές χαλάρωσης. Τις στιγμές αυτές, βγάλτε όσο γίνεται, τα τρέχοντα θέματα από το μυαλό σας και ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει, όπως μια βόλτα σε ένα ήσυχο μέρος ή το διάβασμα ενός ωραίου βιβλίου. Κάντε το συνήθειά σας να συζητάτε με άλλους πότε πότε για τα συναισθήματά σας και ρωτήστε τους ποιες είναι οι δικές τους εμπειρίες με τη διαίσθησή τους.
 
Περισσότερα 2

Ακονίστε τη διαίσθησή σας.
Η διαίσθησή σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη, αλλά δεν τη χρησιμοποιείτε ακόμα όσο θα μπορούσατε. Εξασκηθείτε σιγά σιγά να τη συμβουλεύεστε περισσότερο στην καθημερινή σας ζωή. Όταν παίρνετε αποφάσεις, έστω και μικρές, αφήστε και το συναίσθημά σας να πάρει τον λόγο. Όταν έχετε «ξαφνικές» ιδέες ή εμπνεύσεις, αφήστε να σας γίνουν συνειδητές, σκεφτείτε τις και δοκιμάστε να ακολουθείτε πότε πότε τέτοιες παρορμήσεις, έστω κι αν πηγαίνετε λίγο κόντρα σε λογικά επιχειρήματα.
Περισσότερα 3

Κάντε... μάθημα κατ’ οίκον.
Η διαίσθησή σας είναι πολύ ζωντανή και έχετε απόλυτη αίσθηση του τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν. Ξεκινήστε ένα «ημερολόγιο διαίσθησης», στο οποίο θα σημειώνετε κάθε διαισθητική σας εμπειρία, όσο μικρή ή ασήμαντη κι αν είναι. Καταγράφετε κάθε φορά με λεπτομέρειες ποια συναισθήματα είχατε και γιατί ενεργήσατε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Έτσι θα γνωρίσετε ακόμη καλύτερα τη διαισθητική σας ικανότητα και θα μπορέσετε να την αναπτύξετε περισσότερο.

Στ. Πλουμιστός Δευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Energy Healingman

Πληροφορίες : www.globalattract.gr  
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Γνωρίζετε ότι είμαστε προικισμένοι με "Θεϊκά Δώρα"; Κάντε τοΤεστ για να το διαπιστώσετε
Στ. Πλουμιστός: Γνωρίζετε ότι είμαστε προικισμένοι με "Θεϊκά Δώρα"; Κάντε τοΤεστ για να το διαπιστώσετε
Στ. Πλουμιστός: Γνωρίζετε ότι είμαστε προικισμένοι με "Θεϊκά Δώρα"; Κάντε τοΤεστ για να το διαπιστώσετε
https://i.pinimg.com/originals/17/85/e9/1785e9fca2d66d24096b324aae1f5849.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_723.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_723.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content