================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διατακτικές από το Δήμο σε άπορους Βολιώτες

⍆Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με... τον ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ Βασιλόπουλος προχώρησε στην διανομή 40 διατακτικών σε απόρους από τις καταστάσεις της Πρόνοιας που δεν λαμβάνουν άλλα επιδόματα, προκειμένου να προμηθευτούν το πασχαλινό τους καλάθι με τρόφιμα.

Πιο συγκεκριμένα οι διατακτικές αφορούν σε συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και με αυτές οι δικαιούχοι της Πρόνοιας, θα μπορέσουν να προμηθευτούν κρέας, αυγά, τσουρέκι, γλυκά και άλλα προϊόντα ώστε να μπορέσουν να “στρώσουν΄’ το πασχαλινό τραπέζι.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν όλο και περισσότερα νοικοκυριά η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τις παραπάνω διατακτικές ώστε στο πλαίσιο του δυνατού να συμβάλλει στην ελάφρυνση των παραπάνω αναξιοπαθούντων ειδικά για τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Διατακτικές από το Δήμο σε άπορους Βολιώτες Reviewed by PLOUMISTOS on 2:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.