================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ένοχος πρωτόδικα ο Δήμος Βερύκιος για τα ομοφοβικά σχόλια κατά του Αυγούστου Κορτώ

⍆Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος,... κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Alpha, εξαπέλυσε ομοφοβική επίθεση σε βάρος του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ.

Συγκεκριμένα, τον είχε χαρακτηρίσει "κυρά Αυγουστίνα" και μίλησε για "δικτατορία των γκέι", με αφορμή τη δήλωση του Κορτώ ότι δεν συμμετέχει ενεργά στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς παραμένει "αφοσιωμένος στον άνδρα του και στα βιβλία του".

Τότε, ο συγγραφέας είχε μηνύσει τον δημοσιογράφο για τον ρατσιστικό του λόγο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε, με τον Αύγουστο Κορτώ να αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι το Δικαστήριο έκρινε πρωτόδικα ένοχο το Δήμο Βερύκιο:

"Η Δικαιοσύνη μίλησε. Ο Δήμος Βερύκιος καταδικάστηκε πρωτόδικα για την ομοφοβική επίθεση εναντίον μου. Και χαλάλι η ηθική βλάβη εμού και των δικών μου όταν, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οποιοσδήποτε άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, μπορεί εφεξής να αναφερθεί δημόσια στον σύντροφό του αποκαλώντας τον "ο άντρας μου" ή "η γυναίκα μου" χωρίς να έχει φόβο κακοποιητικού λόγου".

Ένοχος πρωτόδικα ο Δήμος Βερύκιος για τα ομοφοβικά σχόλια κατά του Αυγούστου Κορτώ Reviewed by PLOUMISTOS on 3:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.