Στ. Πλουμιστός: Την καλοσύνη πρώτα να την καλοσωρίζεις και μετά να την προσφέρεις

Στ. Πλουμιστός: Την καλοσύνη πρώτα να την καλοσωρίζεις και μετά να την προσφέρεις

⍆Η καλοσύνη, αυτή η ευχάριστη διάθεση που φωτίζει την ημέρα κάποιου, σιγά-σιγά...
ξεθωριάζει καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι διδάσκονται να γίνουν ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι.

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, η καλοσύνη δεν αποτελεί ένδειξη αδυναμίας. Είναι μια δύναμη που λίγοι άνθρωποι είναι σε θέση να την καλλιεργήσουν, επειδή το να είσαι καλός παίρνει πολλή αγάπη από τον εαυτό σου που ακτινοβολείται στους άλλους.

Σε έναν κόσμο που πονάει από μέσα προς τα έξω, η καλοσύνη στο δικό σου τρόπο μπορεί τελικά να σημαίνει πολλά.

Η καλοσύνη είναι μεταδοτική....
Όταν δείχνετε καλοσύνη, είναι πιθανό να την μεταβιβάσετε στους άλλους, όπως γίνετε και με το χαμόγελο. Ωστόσο, αν έχετε ξεχάσει πώς να είστε ειλικρινά ευγενικοί και γεμάτη με καλοσύνη, μπορείτε να την ξαναδημιουργήσετε το μυαλό σας, για να γίνετε ένας ευτυχισμένος άνθρωπος για άλλη μια φορά. 

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα δείτε πως η θετική δόνηση της καλοσύνης, θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα και ευτυχισμένοι.

1. Να έχετε καλοσύνη πρώτα για τον εαυτό σας.
Δεν μπορείτε να δώσετε όσα δεν βρίσκετε μέσα σας... Η καλοσύνη πρέπει να αρχίσει με τον εαυτό σου. Η σχέση που έχετε με άλλους αντικατοπτρίζει τη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας.

Όταν είστε δοτικοί και καλοσυνάτοι με τον εαυτό σας, σύντομα θα διαπιστώσουν και οι άλλοι πόσο ευγενικά μιλάτε στον εαυτό σας ή τον φροντίζετε ψυχικά. Δημιουργώντας προσωπικά μηνύματα καλοσύνης, ενεργοποιείτε το μεγαλύτερο και κύριο κέντρο που συνδέει τον εγκέφαλο με την καρδιά, τον στομαχικό εγκέφαλο και άλλα μέρη του σώματος.

Μπορείτε λοιπόν να τονώσετε την καλοσύνη σας και να ενισχύσετε αυτό το κύριο κέντρο σύνδεσης υιοθετώντας σκέψεις με καλοσύνη και θετικότητα ώστε να νιώσετε άμεσα τα οφέλη.

2. Η μαγεία του αγγίγματος.
Οι άνθρωποι μαθαίνουν και αποθηκεύουν στο υποσυνείδητο τους να είναι επιφυλακτικοί και πολλές φορές εγωιστές γι αυτό και δεν ανταποκρίνονται θετικά σε μια αγκαλιά η ένα παρήγορο άγγιγμα. Συνήθως όταν το άγγιγμα δεν προέρχεται από ένα οικείο πρόσωπο, τραβιόμαστε... και το παρεξηγούμε.

Το άγγιγμα έχει καταπραϋντική ιδιότητα και έχει μετρηθεί ότι δημιουργεί άμεση σύνδεση του ενός ατόμου με το άλλο. Πόσο μάλλον όταν το άγγιγμα αυτό δεν περιέχει ερωτικά κίνητρα, αλλά είναι με βαθιά συναισθήματα αγάπης και ανιδιοτέλεια που δίδονται μέσα από την καλοσύνη.

Υιοθετήστε την συνήθεια του αγγίγματος που ενισχύει τη συμπόνια για τον εαυτό σας και τελικά για τους άλλους. 

3. Χαρείτε στην καλοσύνη που σας περιβάλλει.
Αφήστε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος και χαρείτε την αγαπημένη αγκαλιά του παιδιού σας, του συζύγου, του φίλου, η ενός αγαπημένου σας προσώπου. Να είστε συνειδητά παρόντες καθώς χαμογελάει ή σας δίνει μια ζεστή γεμάτη αγκαλιά γεμάτη καλοσύνη.

Δώστε προσοχή στα πράγματα που δημιουργούν μια θετική και ανυψωτική εμπειρία. 
Συμπεριλάβετε όλες τις αισθήσεις σας στη διαδικασία, επειδή αυτό είναι το καλύτερο θεμέλιο που αντισταθμίζει κάθε αρνητικότητα που αποτυπώνεται στον εγκέφαλό σας.

Κάνοντας αυτό κάθε μέρα, γεμίζει η τράπεζα μνήμης σας με σκέψεις συμπόνιας και καλοσύνης μέχρι να γίνετε πραγματικά συμπονετικοί. Η επιλογή αυτή θα διεγείρει το κέντρο σκέψης του εγκεφάλου σας, το οποίο είναι είναι σημαντικό για να νιώσετε την επιβράβευση της καλοσύνης σας. 

Η καλοσύνη σας θα ενεργοποιήσει την ορμόνη της ευχαρίστησης και θα βελτιώσει την συνολική σας υγεία δημιουργώντας θετικό ενεργειακό πεδίο δόνησης (Αύρα) γύρω σας. Θα το διαπιστώσετε άλλωστε γιατί θα δείτε ότι εκπέμπετε μια "λάμψη" που ενεργοποιεί τον "Νόμο της έλξης".

Όπως αναφέρει και το el.wiktionary.org, καλοσύνη είναι η ιδιότητα του καλού, εκείνου που επιθυμεί την ειρήνη και την ευτυχία των συνανθρώπων του.

=================================
Στ.Αβρος Πλουμιστός 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Energy Healingman 

Πληροφορίες : www.globalattract.gr  
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Την καλοσύνη πρώτα να την καλοσωρίζεις και μετά να την προσφέρεις
Στ. Πλουμιστός: Την καλοσύνη πρώτα να την καλοσωρίζεις και μετά να την προσφέρεις
Στ. Πλουμιστός: Την καλοσύνη πρώτα να την καλοσωρίζεις και μετά να την προσφέρεις
http://www.mendopres.org/files/2013/06/kindness-bird-in-hand.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_625.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_625.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content