================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα δρομολόγια της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ στο λόφο της Γορίτσας, για τη μεταφορά των προσκυνητών

⍆Σας γνωστοποιούμε, ότι λόγω της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής,... την Πέμπτη 12/4/2018 από ώρα 16:00 και μέχρι 23:00 και την Παρασκευή 13/4/2018 καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα εκτελούνται δρομολόγια της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» από την αφετηρία του Αναύρου στο λόφο της Γορίτσας, για τη μεταφορά των προσκυνητών.

Στη διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των Α.Μ.Ε.Α., καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων , των φοιτητών, μαθητών και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Α’ Ζώνης (χρώματος μπλε).

Το εισιτήριο είναι Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου).
Τα δρομολόγια της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ στο λόφο της Γορίτσας, για τη μεταφορά των προσκυνητών Reviewed by PLOUMISTOS on 9:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.