================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε τι έγινε στο σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στη Θεσσαλονίκη: Η ενέργεια είναι φάρμακο - Ενεργειακή Αυτοθεραπεία

⍆Η ενεργειακή θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους θεραπευτές,...
από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος.

Η ενεργειακή Αυτο-θεραπεία είναι μορφή εναλλακτικής ιατρικής που χρησιμοποιεί τα φυσικά πεδία ενέργειας για την υγεία και την ανάρρωση. Οι ασθένειες εκδηλώνονται στο ενεργειακό σώμα προτού εκδηλωθούν στο φυσικό σώμα.

Η σύγχρονη επιστήμη, χάρη στη κβαντική θεωρία, αναγνωρίζει ότι η ενέργεια είναι φάρμακο. Η σύγχρονη ιατρική θεωρεί ότι η ενεργειακή θεραπεία είναι ένα νέο πεδίο έρευνας αλλά ακόμα και στη σύγχρονη ιατρική, η ενέργεια χρησιμοποιείται ακούσια για θεραπεία. Για παράδειγμα, η αλλαγή της νοοτροπίας του ασθενούς είναι αλλαγή στην ενέργεια του ασθενούς. Οι καλοί γιατροί ακόμα και αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι η υλική προσέγγιση στη θεραπεία είναι η το μόνο αξιόπιστο πρωτόκολλο θεραπείας, αναγνωρίζουν την σημασία της νοοτροπίας ενός ασθενούς για την θεραπεία του. Η μεγάλη δονητική θετική ενέργεια προάγει την θεραπεία και η υψηλή δονητική αρνητική ενέργεια εμποδίζει τη θεραπεία.


Η θεραπεία συμβαίνει πρώτα στο ενεργειακό σώμα προτού να γίνει προφανής στο φυσικό σώμα και υπάρχουν πολύ γρήγορα θετικά αποτελέσματα στο φυσικό σώμα.

Πώς δουλεύει η μέθοδος ενεργειακής αυτοθεραπείας (Energy Self Healing)
Οι σκέψεις είναι ενέργεια, τα συναισθήματα είναι ενέργεια και αυτά επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας σας. Εσείς επιλέγετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και επομένως δημιουργείτε τη δική σας υγεία. Στις συνεδρίες πραγματοποιείται διαισθητική αναγνώριση αρνητικών πεποιθήσεων και αποκατάσταση ενεργειακού πεδίου δονητικότητας του ατόμου.

Περισσότερα για την μέθοδο ENERGY SELF HEALING ΕΔΩ

Το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη Η ενέργεια είναι φάρμακο - Μέθοδος Στ. Πλουμιστού "Ενεργειακή Αυτοθεραπεία" Νο1 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Mediterranean Palace Hotel την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Ενημερωθείτε για τα νέα σεμινάρια που γίνονται ανα την Ελλάδα στην επίσημη σελίδα PLOUMISTOS στο facebook στην επιλογή εκδηλώσεις ΕΔΩ.

Όπως είναι γνωστό τα σεμινάρια του Στ. Πλουμιστού είναι περιορισμένων θέσεων, λόγο του ενεργειακού δυναμικού των συμμετοχόντων.

Δείτε το βίντεο τι έγινε στο σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στη Θεσσαλονίκη: Η ενέργεια είναι φάρμακο - Ενεργειακή Αυτοθεραπεία ΕΔΩ
Δείτε τι έγινε στο σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στη Θεσσαλονίκη: Η ενέργεια είναι φάρμακο - Ενεργειακή Αυτοθεραπεία Reviewed by PLOUMISTOS on 11:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.