================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κόντρα στη θρησκεία, η Ένωση Αθέων διοργανώνει δείπνο κρεατοφαγίας της Μ. Παρασκευής

⍆Και ενώ πολλοί τη Μεγάλη Παρασκευή δεν τρώνε ούτε λάδι, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι... που όχι μόνο δεν νηστεύουν αλλά κάνουν ανοιχτό κάλεσμα για ένα οργανωμένο δείπνο κρεατοφαγίας, που ονομάζουν μάλιστα «Φανερό Δείπνο»! 

Ο λόγος για την Ένωση Αθέων, που θέλοντας να δείξουν την αντιπαράθεσή της με τη χριστιανική θρησκεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία αλλά όχι από τη λογική», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, η «εκδήλωση» θα λάβει χώρα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα στο ψητοπωλείο «Η Γυριστρούλα» (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία), στη Θεσσαλονίκη μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, αλλά και στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, την Πάτρα, τη Λάρισα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τη Σητεία, το Ρόδο, την Κέρκυρα, τις Σέρρες, την Κατερίνη και την Ξάνθη.

Το διάβασα στο olivemagazine.gr
Κόντρα στη θρησκεία, η Ένωση Αθέων διοργανώνει δείπνο κρεατοφαγίας της Μ. Παρασκευής Reviewed by PLOUMISTOS on 10:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.