================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στο Βόλο ο «Ο μάγος του Οζ» αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα

⍆Το Νηπιαγωγείο του άξονα εστί υλοποιεί το πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας,... το οποίο εντάσσεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται παράλληλα τόσο στα τμήματα του Παιδικού όσο και του Βρεφικού Σταθμού. 

Οι μαθητές του παιδικού σταθμού προσχολικής ηλικίας έρχονται σε επαφή με ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο σχέδιο αναδυόμενου πολυγραμματισμού, στο οποίο εισάγεται σταδιακά μια γλωσσομαθηματική προσέγγιση με υλικοτεχνικό υλικό κατάλληλο για τους μικρούς μαθητές του σήμερα που προετοιμάζονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες του μέλλοντος.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύσσεται μέσα από το παιχνίδι καθώς και από εμπειρικές δράσεις
που περιλαμβάνουν τραγούδι, θέατρο, μουσική, χορό και εικαστικά, θεωρώντας πάντα τη γλώσσα ως εργαλείο έκφρασης, επικοινωνίας και μάθησης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της κουλτούρας, της κουλτούρας και της σκέψης της Βρετανίας στους μικρούς μαθητές.

Ειδικά στην προσχολική ηλικία, όπου τα παιδιά ανακαλύπτουν τη σπουδαιότητα της επικοινωνίας, η καλλιέργεια της γλωσσικής πολυμορφίας παίζει καθοριστικό ρόλο στην αρμονική συνύπαρξη και κατανόηση καθώς και στην απελευθέρωση της διαφορετικότητας.

Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής προσπάθειας είναι μια χοροθεατρική παράσταση αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, με θέμα «Ο μάγος του Οζ», με κεντρική σκέψη της φιλία αλλά και της μαγείας που κρύβει μέσα σε αυτό.

Η αγάπη των παιδιών για τα παραμύθια, η ανάγκη τους για περιπέτεια και η δύναμή τους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που συναντούν , αποτελούσαν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας μιας παράστασης που υμνεί τη αποφασιστικότητα , συνεργασία και φιλία, τον «Μαγό Οζ», Αγγλικά! ».

Στην παράσταση συμμετέχουν και οι μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», που παρακολουθούν το αντίστοιχο πρόγραμμα.

Τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού «άξον εστί» και του Νοσοκομείου«ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» σας προσκαλούν στη χοροθεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ!», Την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας.

Η Χοροθεατρική παράσταση εντάσσεται στο «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»,
που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Στο Βόλο ο «Ο μάγος του Οζ» αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα Reviewed by PLOUMISTOS on 3:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.