Στ. Πλουμιστός: Πώς να αποτρέψετε τις αιτίες που στερούν την ενέργεια και τον έλεγχο του νου σας

Στ. Πλουμιστός: Πώς να αποτρέψετε τις αιτίες που στερούν την ενέργεια και τον έλεγχο του νου σας

⍆Η χρονική στιγμή που ζούμε στον τωρινό κόσμο, όπως τον γνωρίζουμε,....
με τόσες οι εξωτερικές αρνητικές επιρροές, αποτελούν το αίτιο να χάνουμε τον έλεγχο του μυαλού μας, δημιουργώντας μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή μας. από ότι γίνονταν στο παρελθόν.

Οι άνθρωποι αγοράζουν "ύλη" ή παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή με βάση αυτό που βλέπουν ή ακούνε στην τηλεόραση ή γενικότερα στα ΜΜΕ. Έχουμε τα περισσότερα από τα πάντα και ζούμε στην ασφαλέστερη εποχή της ιστορίας, αλλά είμαστε πιο καταθλιπτικοί και φοβισμένοι από ποτέ. Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι η κατάθλιψη αυξάνεται κατακόρυφα και μέχρι το 2030 θα είναι η βασική αιτία ασθενειών και θανάτου.

Αυτή η σύγχρονη ζωή που περιλαμβάνει την έκθεση μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε καθημερινή βάση έχει την τάση να αναλαμβάνει τον έλεγχο του ανθρώπινου νου. Στην αρχή γίνετε ασυνείδητα και μετά ανακαλύπτεις τον εθισμό σου. Μόλις το μυαλό μας ελέγχεται, χάνουμε τον εαυτό μας, συμπεριλαμβανομένων και των συναισθημάτων μας και αυτό είναι η αρχή των επικείμενων προβλημάτων, όπως η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, το άγχος και η δημιουργία αρνητικού "ενεργειακού αποτυπώματος" σε κάθε εμφάνιση μας, σε καθημερινή βάση.

Στα σεμινάρια αυτοβελτίωσης που πραγματοποιώ ανα την Ελλάδα, παρουσιάζω στους ενδιαφερόμενους μερικές άμεσες τακτικές για το πώς να αποτρέψουν, ή τουλάχιστον να μειώσουν, οτιδήποτε τους στερεί τον έλεγχο του νου τους και μηδενίζει το εκπεμπόμενο "ενεργειακό αποτύπωμα" τους. Αυτές οι τακτικές θα σας βοηθήσουν, ειδικά αν είστε από τους ανθρώπους που είναι λίγο πιο αγχώδης και έχουν αφυπνισμένο και ενεργό μυαλό.


Πώς να αποτρέψετε τις αιτίες που στερούν την ενέργεια και τον έλεγχο του νου σας

1. Δημιουργήστε πραγματικά αυστηρά όρια όταν πρόκειται για την έκθεση σας στα μέσα ενημέρωσης.
Οφείλουμε να παρακολουθούμε τα μέσα ενημέρωσης για τη γνώση που αποκτάμε και την επέκταση του νου μας. Βλέποντας και ακούγοντας ιδέες ανθρώπων, πραγμάτων, θέσεων, καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζουμε ίσως στην καθημερινότητα μας, πετυχαίνουμε αυτή η διαδικασία να μας φανεί χρήσιμη στην μάθηση για την αναβάθμιση της ζωής μας. 

Ωστόσο εδώ, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος. 
Η άγνοια και η αδράνεια είναι συνήθως καταστροφικές για τον σημερινό σύγχρονο άνθρωπο, γιατί απλά δεν είναι μόνο η αλήθεια που βλέπετε ή ακούτε. Εάν δεν γνωρίζετε αρκετά, αν δεν μάθετε να κρίνετε την πραγματική ανάγκη σας, θα αγοράζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε ή ακόμα και να τα χρησιμοποιείτε χωρίς να νιώθετε αν πραγματικά τα θέλατε. 

Πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί και αυτό μπορεί να γίνει μόνο βάζοντας όρια... για το τι σας πωλούν οι άλλοι. Είτε πράγματα, είτε θεωρίες, έχεις μεγάλη ευθύνη γι αυτό που ΔΕΝ μελετάς και αφήνεις να σου φυτέψει η έκθεση σου... στο μέσο που ενημερώνεσαι!

Από την άλλη πλευρά, οι αρνητικές ειδήσεις είναι ένα συνεχόμενο δηλητήριο στον εγκέφαλό σας που σας αδρανοποιούν βασικές λειτουργίες και μπορεί ακόμη και να σας στραγγίξουν την ενέργειά σας, επειδή σας δημιουργούν υποσυνείδητους φόβους. Αν τα μέσα είναι μέρος της ζωής σας, επιλέξτε εκείνα που αφυπνίζουν και ανεβάζουν πρώτα το πνεύμα σας και σας δίνουν θετικές δονήσεις που θα μπορούσαν να διαρκέσουν μέχρι το τέλος της ημέρας. Δημιουργήστε πραγματικά αυστηρά όρια όταν πρόκειται για την έκθεση σας στα μέσα ενημέρωσης. Μειώστε την έκθεση, βάλτε διπλή αμφιβολία μέσα σας, κάντε τριπλή ερώτηση στον εαυτό σας με τις εξής ερωτήσεις: Το θέλω αυτό; Που μου χρειάζεται; Μπορώ χωρίς αυτό;

2. Εφαρμογή υγιεινών συνηθειών.
Παραδεχτείτε το... είμαστε πλάσματα της συνήθειας. Κάνουμε καθημερινά πολλά πράγματα στα οποία έχουμε εθιστεί και τα πράγματα αυτά συχνά καθορίζουν το ποιοι είμαστε. Αν σκεφτείτε όμως λίγο πιο σοβαρά, θα διαπιστώσετε κι εσείς, ότι έχετε προσάψει με "ανούσιες" συνήθειες την ζωή σας. Μήπως ήρθε η ώρα για να πάρετε τον έλεγχο του μυαλού σας;

Το πρώτο που πρέπει να ξεκινήστε είναι η κατανάλωση θρεπτικών τροφίμων.
Το φαγητό που βλέπετε στις διαφημίσεις μπορεί να φαίνεται νόστιμο, αλλά προτού ενδώσετε στον πειρασμό, αναρωτηθείτε... είναι υγιές; Γιατί μου το προτείνουν; Αν το φάω θα νιώσω καλύτερα; Τις περισσότερες φορές, οι υποστηρικτές τους φαίνονται υγιείς και κατάλληλοι, αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια σωματική διάπλαση εάν συνεχίζετε να τρώτε αυτά τα τρόφιμα.

Η ανάπτυξη μιας υγιούς νοοτροπίας είναι επίσης μια καλή συνήθεια για την καλλιέργεια του νου. Όσο εσείς επιλέγετε υγιεινά, τόσο αποδυναμώνετε τον εθισμό στην καταστροφή της υγείας σας. Όσο εσείς θα οξυγονώνεται τον εγκέφαλο σας με την σωστή διατροφή, τόσο περισσότερο θα έχετε ενδυναμωτικές σκέψεις, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να κοιτάξετε τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων ανθρώπων. χωρίς εθισμό και προσκόλληση.

Να γνωρίζεται ότι ο άνθρωπος που έχει την φιλοσοφία του παρατηρητή στις προτεινόμενες εξαρτήσεις του συστήματος... σπάνια ελέγχεται.

3. Κάντε μία δραστηριότητα την ημέρα για να σας κρατήσει ενεργό.
Η πνευματική αδράνεια δημιουργεί μια συνήθεια, δηλαδή να κρατάς την ρουτίνα που θέλει το σύστημα που κυριολεκτικά σε "σαπίζει". Εάν αποφασίσετε όμως να δημιουργήσετε μια νέα δραστηριότητα και αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να είστε συνεπείς, θα έχετε καταφέρει να είστε ενεργός και το πιο πιθανό είναι να έχετε τον έλεγχο του μυαλού σας και της ζωής σας, όταν είστε φυσικά υγιείς.

Έχει αποδειχτεί ότι μια νέα δραστηριότητα ανεβάζει την αδρεναλίνη και τις ενδορφίνες σας δημιουργώντας ευεξία η οποία με την σειρά της φέρνει διάθεση για εξωστρέφεια διατηρώντας μια πιο ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή. Να θυμάστε ότι όταν είστε χαρούμενοι, έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη ζωή σας.

4. Κάνετε κάτι δημιουργικό και παίζετε τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.
Εάν πιστεύετε ότι δεν είστε ο δημιουργικός τύπος, πιθανότατα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το δημιουργικό σας χέρι σε κάτι. Το να είσαι δημιουργικός δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τέλεια τέχνη. Σημαίνει να εκφράζετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε.

Όσο περισσότερο κάνετε κάτι με συνεπή τρόπο, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητές σας να γίνετε καλύτεροι σε αυτό που ασχολείστε. Δοκιμάστε τη χειροτεχνία, τη φωτογραφία, το γράψιμο ή οτιδήποτε σας κάνει να το αντιμετωπίσετε ως πρόκληση. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας φτασει η δημιουργικότητα σας

Επίσης το παιχνίδι είναι κάτι που υποτιμάται πολύ στην χώρα μας... 
Όταν μπαίνουμε σε ένα ομαδικό η ατομικό παιχνίδι, είναι αλλαγή νοοτροπίας και είναι σαν μίνι διακοπές για τον εγκέφαλό σας επειδή τον κρατάτε μακριά από όλα τα λάθη και τα όρια. Όταν παίζετε δεν υπάρχει σωστό και λάθος, όλα είναι χαλαρά και αισθάνεστε ελεύθεροι.

Κάνοντας πράγματα που σας δίνουν την απόλαυση, σας συνδέει με τον εσωτερικό σας εαυτό. Να θυμάστε ότι όταν είστε συνδεδεμένοι με το εσωτερικό σας εαυτό, οι εξωτερικές δυνάμεις έχουν λιγότερη δύναμη πάνω σας.

5. Να συνδέεστε πιο πνευματικά με τα υψηλότερα επίπεδα σας.
Όλες οι παραπάνω συμβουλές που δίνω στα σεμινάρια μου, η στις συνεδρίες καθοδήγησης των πελατών μου, δεν θα λειτουργήσουν αν δεν είστε σε αρμονία ώστε να υπάρξει σύνδεση με τον πνευματικό εαυτό σας. Η πνευματικότητα σας δίνει την αίσθηση του ποιοι πραγματικά είστε και τι αντιπροσωπεύετε και ποιος είναι ο σκοπός σας σε αυτόν τον κόσμο.

Έχετε πολλά υψηλότερα επίπεδα του εαυτού σας που δυστυχώς λόγω των προσκολλήσεων δεν γνωρίζετε. Τα επίπεδα που σχηματίστηκαν στο υποσυνείδητο σας, σας καθοδηγούν πάντα επειδή ποτέ δεν προσπαθήσατε αληθινά να απαλλαγείτε από αυτά.... Έχετε γίνει εγωιστές, φοβικοί, ενοχικοί με αρνητικό "ενεργειακό αποτύπωμα" που ολοένα σας δημιουργεί προβλήματα σε ότι κάνετε. Όλα γίνονται με δυσκολία... 

Δεν αφουγκράζεστε τι θέλει η καρδιά σας και πώς να ακολουθήσετε τον σκοπό της ψυχής σας. Όταν δεν είστε πραγματικά πνευματικά συνδεδεμένοι με τα υψηλότερα επίπεδα σας, είναι πραγματικά δύσκολο να ακούσετε αυτές τις σοφές οδηγίες. 

Γνωρίζοντας ότι έχετε σκοπό να εκπληρώσετε, σας δίνετε λόγο της σοφίας η νόηση για την κατεύθυνση της ζωής και το νόημά σας. Όσο περισσότερο εστιάζετε στους στόχους της ζωής σας, τόσο λιγότερο θα επηρεαστείτε από τα αρνητικά μηνύματα των άλλων ανθρώπων που σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετά ή δεν είστε αρκετά καλός. Μόνο όταν δεν ξέρετε με ποιον τρόπο περπατάτε, χάνετε ένα βήμα και αυτό είναι που οι άνθρωποι περιμένουν.... να σας παγιδέψουν και να σας υποτάξουν στα κακά τους σχέδια.

Βρείτε λοιπόν την πρακτική που σας ταιριάζει, θα ενισχύει την πνευματικότητά σας και θα θεραπεύσει την ενέργεια σας. Όπως λέω συχνά, όταν διαπιστώνεις ότι ζεις στην απομόνωση, είναι γιατί έχασες την αρμονία η οποία είναι ο θεμέλιος λίθος για την σύνδεση σου με όλα. 

Ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθεί το μυαλό σας και να είναι σε πλήρη έλεγχο από εσάς η ζωής σας, θα πρέπει να αποκτήσετε την πολυπόθητη αρμονία. Μόνο έτσι επιτυγχάνετε σύνδεση πρώτα από όλα με τον εσωτερικό εαυτό σας, κι εκείνος θα δείτε πως θα αποτρέψει τις αιτίες που στερούν την ενέργεια και τον έλεγχο του νου σας.

=================================
Στ. Πλουμιστός 
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Διαισθητικός & Energy Healingman
Πληροφορίες : www.globalattract.gr  
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πώς να αποτρέψετε τις αιτίες που στερούν την ενέργεια και τον έλεγχο του νου σας
Στ. Πλουμιστός: Πώς να αποτρέψετε τις αιτίες που στερούν την ενέργεια και τον έλεγχο του νου σας
Στ. Πλουμιστός: Πώς να αποτρέψετε τις αιτίες που στερούν την ενέργεια και τον έλεγχο του νου σας
https://www.activistpost.com/wp-content/uploads/2017/01/mental-health-smartphone.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_222.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_222.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content