================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πληροφορίες για το σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στην Αθήνα με θέμα: "Η ενέργεια είναι φάρμακο - Αυτοθεραπεία"

⍆Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Αυτοθεραπεία για να μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε....
τον εαυτό και τους εαυτούς μας, για να αγαπήσουμε και να εκφράσουμε τον εαυτό μας και για να επιφέρουμε πολλές θετικές αλλαγές…

Αρχίζοντας να χρησιμοποιούμε την Αυτοθεραπεία θα αρχίσουμε να νιώθουμε περισσότερο ήρεμοι και χαρούμενοι, η επίγνωση μας και η κατανόηση μας για την ζωή και τον εαυτό μας θα αυξηθεί, θα μπορούμε να δεχτούμε περισσότερα θετικά πράγματα, η ενέργεια μας θα αυξηθεί και θα έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας γενικότερα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΥ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ

Μέθοδος ενεργειακής αυτοθεραπείας
(Energy Self Healing)

ΔΙΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ
στο Wyndham Grand Athens

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 11:30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 12:00

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

12:00 εως 14:00
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ

Διάλειμμα: Μιας ώρας 14:00 - 15:00

15:00 εως 18:00
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΜΕΘΟΔΟΣ ENERGY SELF HEALING

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟ 6945 723 523 ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Η ενεργειακή θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους θεραπευτές, από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος.

Η σύγχρονη επιστήμη, χάρη στη κβαντική θεωρία, αναγνωρίζει ότι η ενέργεια είναι φάρμακο. Η σύγχρονη ιατρική θεωρεί ότι η ενεργειακή θεραπεία είναι ένα νέο πεδίο έρευνας αλλά ακόμα και στη σύγχρονη ιατρική, η ενέργεια χρησιμοποιείται ακούσια για θεραπεία. Για παράδειγμα, η αλλαγή της νοοτροπίας του ασθενούς είναι αλλαγή στην ενέργεια του ασθενούς. Οι καλοί γιατροί ακόμα και αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι η υλική προσέγγιση στη θεραπεία είναι η το μόνο αξιόπιστο πρωτόκολλο θεραπείας, αναγνωρίζουν την σημασία της νοοτροπίας ενός ασθενούς για την θεραπεία του. Η μεγάλη δονητική θετική ενέργεια προάγει την θεραπεία και η υψηλή δονητική αρνητική ενέργεια εμποδίζει τη θεραπεία.

Πώς δουλεύει η μέθοδος ενεργειακής αυτοθεραπείας (Energy Self Healing)
Οι σκέψεις είναι ενέργεια, τα συναισθήματα είναι ενέργεια και αυτά επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας σας. Εσείς επιλέγετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και επομένως δημιουργείτε τη δική σας υγεία. Στις συνεδρίες πραγματοποιείται διαισθητική αναγνώριση αρνητικών πεποιθήσεων και αποκατάσταση ενεργειακού πεδίου δονητικότητας του ατόμου.

Η ποιότητα των σκέψεών σας, έχει σημασία.
Όταν η αρνητική ενέργεια με τη μορφή των σκέψεων και των συναισθημάτων γίνει κυρίαρχη στο ενεργειακό μας πεδίο, τότε οπωσδήποτε θα εκδηλώσουμε ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα.

Η ενεργειακή ροή μέσω του σώματος αποτυπώθηκε πλέον με ακρίβεια με την μέθοδο απεικόνισης Κιρλιαν. Οι θεραπευτές πλέον είναι ικανοί να νιώσουν την ενέργεια σε έναν ασθενή. Αυτό περιλαμβάνει και περιοχές συναισθηματικής ανισορροπίας όπου λίγη ενέργεια είναι πλεονάζουσα και λίγη είναι λιγοστή. Η ανισορροπία και τα μπλοκαρίσματα οδηγούν σε ασθένειες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΕΔΩ


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: www.globalattract.gr

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Είναι Διαισθητικός - Σύμβουλος Ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης, διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο "Model Personal Communication" επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο συμβουλευτικής στη Ελλάδα με το τίτλο "Ευ Φέρεσθαι".

Ο Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει από το 2011 την προσωπική του μέθοδο "Reconstruction and new record of beliefs" (Ανασυγκρότηση και νέα εγγραφή πεποιθήσεων). Ο μόνος τρόπος για να επιτύχει κάποιος αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι η "απαλλαγή" καταστρεπτικών πεποιθήσεων που τον κατεύθυναν σε λάθος επιλογές και η εγγραφή νέων αποφάσεων που θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ως ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζει την προσωπική μέθοδο ενεργειακής αυτοθεραπείας (Energy Self Healing) με εκπληκτικά αποτελέσματα, με συνεδρίες Αρωγής και Αποκατάστασης του Ενεργειακού Πεδίου και τις Δονητικότητας του ατόμου.
Πληροφορίες για το σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στην Αθήνα με θέμα: "Η ενέργεια είναι φάρμακο - Αυτοθεραπεία" Reviewed by PLOUMISTOS on 9:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.