================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η συγχρονικότητα είναι το φαινόμενο των “συμπτώσεων με νόημα”: 7 Κοινές Συγχρονικότητες στις οποίες δε δίνουμε Προσοχή

⍆Η συγχρονικότητα είναι το φαινόμενο των “συμπτώσεων με νόημα” που συμβαίνουν στη ζωή... και οι οποίες απλά δε μπορούν να εξηγηθούν με τους συνηθισμένους όρους.

Αμφισβητούν μια φυσική εξήγηση λόγω του άψογου χρονοδιαγράμματος και του πώς συμπίπτουν τέλεια με άλλους τομείς της ζωής μας. Αυτό είναι κυριολεκτικά ένα σημάδι από το “Matrix” ότι είστε στο σωστό δρόμο και ότι είστε ευθυγραμμισμένοι με τη φυσική ροή του σύμπαντος.

Εδώ είναι επτά κοινές συγχρονικότητες που οι άνθρωποι βιώνουν όταν είναι πολύ ευθυγραμμισμένοι. Την επόμενη φορά που θα βιώσετε μία, χτυπήστε ελαφρά τον εαυτό σας στην πλάτη, επειδή βρίσκεστε σε συντονισμό.

1. Βλέπετε επαναλαμβανόμενους αριθμούς, όπως 1111, 222, 21:21
Αυτό είναι ίσως το πιο κοινό σημάδι που οι άνθρωποι λαμβάνουν από το σύμπαν. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ακόμη ότι αυτά είναι σημάδια από τους πνευματικούς μας οδηγούς ή τους αγγέλους, αφήνοντάς μας να γνωρίζουμε ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση ή ότι μας παρέχουν καθοδήγηση.

2. Σκέφτεστε κάποιον και λαμβάνετε αμέσως μια κλήση ή ένα κείμενο από αυτούς
Πρόκειται για μια εξαιρετικά κοινή συγχρονικότητα που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλά σύμπτωση. Μπορείτε να πείτε ότι κάποιος είχε αυτή τη συγχρονικότητα όταν σας λέει “Απλά σε σκεφτόμουν!”. Αυτή είναι η συγχρονικότητα που στηρίζεται στην ενεργητική σύνδεση που έχουμε με όλα τα πράγματα γύρω μας.Μπορούμε να συγχρονιστούμε κυριολεκτικά με τις σκέψεις και τις προθέσεις άλλων ανθρώπων, ανεξάρτητα από την απόσταση. Ο αριθμός των διανοιών που υπάρχουν στο σύμπαν είναι ένας.

3. Ακούτε τις πρώτες νότες του επόμενου τραγουδιού να παίζουν στο μυαλό σας, ακριβώς πριν να παίξει στο ραδιόφωνο
Έχετε σκεφτεί ποτέ ένα τραγούδι να παίζει στο μυαλό σας και στη συνέχεια να παίζει στο ραδιόφωνο ή στο εμπορικό κέντρο αμέσως μετά; Σχεδόν όλοι το έχουμε βιώσει αυτό. Απλώς, πολλές φορές δεν το παρατηρούμε. Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι αυτή είναι μόνο μια μεγάλη σύμπτωση που κάθε άτομο βιώνει. Όταν είστε συντονισμένοι με τη στιγμή, οι ψυχικές σας ικανότητες αυξάνονται. Το μυαλό μας έχει προ-γνωστικές ικανότητες, που σημαίνει ότι μερικές φορές ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα, πριν να είναι ακόμη παρόντα. Τι μας λέει αυτό για τη φύση του χρόνου;

4. Απαντήσεις σε ερωτήματα που έχετε, ξαφνικά είναι διαθέσιμες σε εσάς
Ίσως θέλετε να μάθετε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σταδιοδρομίας σας ή χρειάζεστε κάποια συμβουλή για ένα μεγάλο έργο. Ίσως περιμένετε ένα σημάδι σχετικά με μια σχέση που έχετε. Χωρίς ακόμη και συνειδητά να ψάχνετε για την απάντηση αυτή τη στιγμή, η συγχρονικότητα μπορεί απλά να φέρει απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα όπως αυτά, με τους πιο απροσδόκητους τρόπους.

5. Εξαιρετικά καλό timing
Ίσως να είστε μέσα από την κίνηση και να συναντάτε κάθε φορά πράσινο φανάρι, ή εμφανίζεστε κάπου ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο συγχρονισμός σας είναι καλός και πηγαίνετε με τη ροή του σύμπαντος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι άγετε τον εαυτό σας με έναν τρόπο που θα σας ανοίξει σε περισσότερες συγχρονικότητες. Όταν εργάζεστε με το σύμπαν, φαίνεται σαν να εργάζεται αυτό για σας ως αντάλλαγμα.

6. “Τυχαία” λαμβάνετε ένα δώρο που θέλετε, παρόλο που δεν έχετε πει κανέναν ότι το θέλατε
Ίσως υπάρχει ένα βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε ή ένα νέο gadget το οποίο κοιτάζατε, αλλά δεν έχετε πει κανέναν γι’ αυτό. Είναι στη λίστα σας με τα πράγματα που θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ξαφνικά, ο σύντροφός σας, ο συγγενής ή ο φίλος σας, σας το δίνει απλά σαν δώρο από το πουθενά. “Γεια σου, είδα αυτό και σκέφτηκα ότι θα ήταν κάτι που θα ήθελες!”.

7. Συναντάτε τυχαία κάποιον που έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει με τη μεγαλύτερη πρόκληση ή την τρέχουσα ανάγκη σας
Με απλά λόγια, το σύμπαν σας κάνει να συναντηθείτε. Τα άτομα που χρειάζεστε στη ζωή σας συχνά εκδηλώνονται συγχρονισμένα, στη σωστή στιγμή και τόπο, όταν είστε κατάλληλα ευθυγραμμισμένοι με την παρούσα στιγμή. Κάποιος που συνομιλείτε με τη γραμμή στο κατάστημα παντοπωλείων ή συναντάτε σε ένα πάρτι, μπορεί να είναι ακριβώς το πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή.

Η νούμερο ένα συμβουλή σε περίπτωση που θέλετε να εκδηλώσετε περισσότερες συγχρονικότητες στη ζωή σας, είναι να συναντήσετε το σύμπαν κάπου στη μέση. Μην καθίσετε και απλώς περιμένετε από το σύμπαν να σας δώσει ένα δωράκι. Εάν δίνετε βάση στην προσπάθεια, έχετε μια δόνηση που ταιριάζει με την πραγματικότητα που επιθυμείτε, και κάνετε το κομμάτι σας για να βεβαιωθείτε ότι η καρδιά, το μυαλό και το πνεύμα σας ευθυγραμμίζονται με τα αποτελέσματα που ψάχνετε, τότε το σύμπαν δεν μπορεί παρά να σας καθοδηγήσει κατά μήκος του δρόμου σας.

Το διάβασα στο thespiritscience.net - visualmeditation.co
Η συγχρονικότητα είναι το φαινόμενο των “συμπτώσεων με νόημα”: 7 Κοινές Συγχρονικότητες στις οποίες δε δίνουμε Προσοχή Reviewed by PLOUMISTOS on 12:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.