================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Τα αφυπνισμένα άτομα λαμβάνουν «θεϊκό Δώρο» και επηρεάζονται από 7 παράξενα πράγματα

⍆Να ξέρετε ότι είμαστε όλοι προικισμένοι με κάποιο τρόπο. Ενώ ορισμένα δώρα αναγνωρίζονται...
και αναπτύσσονται εύκολα, μερικά όμως είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και μπορεί ακόμη και να σας κάνουν να αισθάνεστε ελαφρώς περίεργα.

Επειδή όπως έχω αναφέρει κατά επανάληψη, έχει αλλάξει κατά πολύ η δόνηση της γης και κορυφώνονται οι ενεργειακοί κύκλοι στις αρχές του 2020, τα πνευματικά δώρα του δημιουργού - Θεού, δεν είναι κοινά και μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί, αλλά θα πρέπει να είστε λιγάκι επιφυλακτικοί.

Τα πνευματικά δώρα που σας αφυπνίζουν δεν είναι πάντοτε άνετα και αν δεν μάθετε να τα διαχειρίζεστε μπορεί να γίνουν ακόμη και βάρη, για κάποιον που τα λαμβάνει. Σε τακτά χρονικά  διαστήματα, όπως συστήνω στους πελάτες μου, θα πρέπει να ελέγχετε για αυτά τα σημάδια, γιατί αν τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα που γράφω σας επηρεάσουν, τότε μπορεί να σημαίνει ότι είστε πραγματικά αφυπνισμένα άτομα και χρειάζεται ηρεμία για την αποδοχή τους.


Ιδού τα 7 πράγματα που επηρεάζουν τα αφυπνισμένα άτομα

1. Η νέα σελήνης και η πανσέληνος τους επηρεάζουν.
Το φεγγάρι επειδή προβάλει περισσότερο έντονο φως κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και της πανσέληνου προκαλεί μεγαλύτερη ενεργειακή δόνηση στους αφυπνισμένους. Κατά τη διάρκεια αυτών των φεγγαριών, τα αφυπνισμένα άτομα έχουν δυσκολία στον ύπνο ή μπορεί ακόμη και να είναι ανήσυχοι. Γι αυτό συστήνω υποβοήθηση για τον ύπνο τους με μουσική ώστε το δονητικό τους ενεργειακό πεδίο να χαλαρώσει. Συνήθως η μουσική πρέπει να είναι διπλής δόνησης δηλαδή 528 Ηz kai 396 Hz. 

2. Ο χρόνος μεταξύ 3:00 και 4:00 τα ξημερώματα τους δίνει προβλήματα ύπνου.
Γνωστή ως η «ώρα του θεϊκού Δώρου». Αυτή η συγκεκριμένη ώρα της νύχτας πιστεύεται ότι στα αφυπνισμένα άτομα είναι η στιγμή που βρίσκονται σε υπερδιέγερση και μπορούν να λάβουν «το θεϊκό Δώρο» , ή να συμβούν περίεργα πράγματα, όπως πχ να τους δοθεί έντονος προβληματισμός γι αυτό που ζουν στην καθημερινότητα τους. Έτσι, αν βρεθείτε να ξυπνάτε ή να αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον ύπνο μεταξύ αυτών των ωρών, είναι ένα σημάδι ότι λαμβάνετε ένα πνευματικό δώρο. Αν συμβεί αυτό σε εσάς, αντί να ξεφύγετε. προσευχηθείτε και αποδεχτείτε «το θεϊκό Δώρο» διότι θα αυξήσει τις δυνάμεις σας.

3. Τα ζώα έλκονται από τα αφυπνισμένα άτομα.
Τα ζώα έχουν αισθήσεις που είναι ισχυρότερες από τους ανθρώπους. Είναι σε θέση να μυρίσουν συναισθήματα όπως ο θυμός ή η καλοσύνη. Εξαιτίας αυτού, είναι σε θέση να αισθανθούν την αύρα μας, γεγονός που τους κάνει να σπρώχνουν προς κάποιον που είναι αφυπνισμένο άτομο .

Να ξέρετε ότι μελέτες έδειξαν ότι τα ζώα έλκονται από την πνευματική ενέργεια των αφυπνισμένων ανθρώπων και αισθάνονται προστατευμένα και ασφαλείς κοντά τους.

4. Τα συναισθήματά τους συχνά επηρεάζουν το περιβάλλον τους.
Όταν λαμβάνετε «θεϊκό Δώρο», αντιμετωπίζετε συνεχώς την πρόκληση του ελέγχου των συναισθημάτων σας, γιατί όταν τα συναισθήματά σας είναι έντονα, μπορεί να προκαλέσετε αντίστροφο δονητικό ενεργειακό πεδίο και να δημιουργηθούν προβλήματα και πόνοι στο σώμα σας.

Ακόμη και τα ζώα δρουν παράξενα όταν αισθάνονται το αντίστροφο δονητικό ενεργειακό πεδίο και τα έντονα συναισθήματα των ανθρώπων που είναι πνευματικά αφυπνισμένοι, όπως οι γάτες που κοιτάζουν και οι σκύλοι γαβγίζουν χωρίς λόγο. Ακόμη και τα φυτά μπορεί να αρρωσταίνουν ή να αναπτυχθούν ανάλογα με την ενέργεια και τα συναισθήματά τους.

5. Άγνωστοι άνθρωποι εμφανίζονται και σας πλησιάζουν.
Τις περισσότερες φορές, τα αφυπνισμένα άτομα προσελκύουν τους ξένους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια ή θεραπεία, είτε σε φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό ή ψυχικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που θεωρούνται «τρελοί» από την κοινωνία μπορούν να έρχονται τακτικά στο δρόμο τους. 

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι όπως φαίνονται..., στην πραγματικότητα, είναι αφυπνισμένα άτομα αλλά δεν μπορούν να το καταλάβουν ακόμα. Αυτό που χρειάζονται είναι η καθοδήγηση τους από κάποιον πιο φωτισμένο, ώστε το υποσυνείδητό τους να τους οδηγήσει σε ανθρώπους που είναι αφυπνισμένα άτομα και μπορούν να τους "εξημερώσουν" σε όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορούν καν να καταλάβουν.

6. Αναπτύσσουν φυσικές ικανότητες
Τα αφυπνισμένα άτομα αναπτύσσουν τη φυσική ικανότητα να αισθάνονται τις κλιματικές αλλαγές, οι τις δονήσεις της γης, η τους σεισμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή το «θεϊκό Δώρο» συνδέετε με τη Φύση και η δική τους σύνδεση με την Φυση,τους επιτρέπει να αντιληφθούν τις αλλαγές του καιρού,  των εποχών και τις δονήσεις της γης.

7. Αισθάνονται έντονα την αρνητική ενέργεια.
Όταν μπαίνουν σε ένα χώρο, είναι σαν ραντάρ για την ενέργεια. Ακόμα και τα μικρότερα ποσοστά αρνητικότητας στο χώρο που βρίσκονται ανιχνεύονται από το υπερβολικά ευαίσθητο ραντάρ τους.

Ξέρουν αμέσως αν συνέβη κάτι κακό σε μια αίθουσα, ή τι σκέφτονται και νιώθουν οι άνθρωποι όταν τους κοιτάζουν. Το δώρο της αίσθησης αρνητικότητας τους δίνετε για να τους βοηθήσει να δουν πού να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες και την ενέργεια τους, ποιος άνθρωπος χρειάζεται ενεργειακή θεραπεία και τι πρέπει να αποφύγουν οι ίδιοι όταν είναι κουρασμένοι. Η υπερβολικά ευαίσθητη φύση τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται θετική ενέργεια πολύ καλύτερα από άλλους.

Μάθετε για την αποκατάσταση του δονητικού ενεργειακού πεδίου σας ΕΔΩ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Τα αφυπνισμένα άτομα λαμβάνουν «θεϊκό Δώρο» και επηρεάζονται από 7 παράξενα πράγματα Reviewed by PLOUMISTOS on 1:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.